SLN Σεπτέμβριος 9, 2005 #521 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Απλα τα volt του επεξεργαστη ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ "AUTO"... To λεει και το χαρτακι που ηταν μαζι με την μητρικη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 9, 2005 #522 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Και προς θεου μην βάλεις 4v jumper και ξεχαστείς σε τπτ 2.8vdimm . Γιατι θα ανοιγεις θρεντ μετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 9, 2005 #523 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 οκ ρε παιδια... ειμαι με 1.550 cpu (πολυ ειναι ? ) και μνημη 3.3. δεν ειναι στα αυτο. λεω να ριξω και καμια παντσετα επανω να ψηνεται... ωρε η γωνια δεξια. εχω γανακι 12αρι να βαραει τωρα και ειναι οκ. 3.2 παιδια για utt για καθε μερα ειναι πολυ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Σεπτέμβριος 9, 2005 #524 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 βρε ψυχακια !!!το να εχεις το special vid enabled ας πουμε στο 110 % δεν σημαινει οτι πρεπει να εχεις ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ και το cpu volt στο ΤΕΡΜΑγια παραδειγμα δωσε 1,40 χ110% και εισαι οκ3,2 για UTT ειναι μια χαρα , ειδικα απο την 5αρα που δινεις τωρα το ζητημα ειναι οτι πηγεσ τα πολλα χωρις στρωσιμο και δεν προκειται να ακουσουν ΠΟΤΕβαζετε ολοι 12αριδες στην γωνια ε?εγω εχω εναν 8αρη αθορυβο , ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΟΣΦΕΤ και ειναι σε καλη καταστασηο 12αρης μοιραζει τον αερα σε μεγαλο πεδιο , ο 8αρης τον συγκεντρωνει σε μικροτερη περιοχηγια το θεμα της θερμανσης ειναι ενα ζητημα γιατι πολυ απλα μια πλακετα που κραταει πολυ ζεστη ολη μερα καποια στιγμη θα αρχισει να αλλοιωνεταιουτε και γο ξερω τι να κανω με αυτο το θεμακατι σαν backplate θελει , εχω σκεφτει να φτιαξω ενα...θυμισου επισης οπως ειπε και ο athens οτι οσο λιγοτερη ταση δινεις απο το μπιος στις μνημες τοσο αυξανεις τις θερμικες απωλειες πανω στο μοσφετ μνημωναρα κανονισε μη τοπαρεις στα χεριακαλη τυχη αδερφε Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 9, 2005 #525 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες.... δηλαδη και εκεινο με τις % παλι ρευμα δινει? και τι βοηθαει? να δινουμε παραπανω? το τελευταιο δεν το καταλαβα, μπορεις να μου το εξηγησεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 9, 2005 #526 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες.... δηλαδη και εκεινο με τις % παλι ρευμα δινει? και τι βοηθαει? να δινουμε παραπανω? το τελευταιο δεν το καταλαβα, μπορεις να μου το εξηγησεις? :P :book: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Σεπτέμβριος 10, 2005 #527 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 απλο ειναιτο ρευμα που δινει η μητρικη φαινομενικα ειναι απο 1,κατι μεχρι 1,550κιομως δεν ειναι ετσι αλλιως θα ηταν τα μαυρα της τα χαλιατοσο ρευμα δινει απο την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗαπο κει ας το πω ετσι επιλεγεις ενα σημειο αναφορας τασηςεστω οτι δηλωνουμε εμεις 1,55 βολτεστω οτι θες παραπανω , τι κανεις?τοτε ανοιγεις και το cpu vid και δινεις 1,55 ΕΠΙ 104% δηλαδη 1.61 βολτ (θεωρητικα)προσεξε τωρα ομως κατιθα μου πεις εσυ τωρα καλα ρε φιλε δηλαδη απο το 1,55 μεχρι το 1,61 δεν εχει ενδιαμεσο σταδιο?ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙδεν εισαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να εχεις 1,55 ΕΠΙ ΚΑΤΙμπορεις καλιστα να εχεις 1,4 ΕΠΙ 104 %για παραδειγμα 1,5 *104% = 1,56ΑΑΑΑΑ ειδες λοιπον το εξηςαπο το 1,55 *auto= 1,55απο το 1,50 *105 = 1,56ψαχνοντας δηλαδη την αρχικη τιμη της τασης και τον πολλαπλασιαστη της καταλαηγεις σε ενα νουμερο τελικης τασης που εσυ επιθυμειςγια να μην παιδευεσαι υπαρχει πινακας αλλα δεν τον εχω προχειρο για ανεβασμαεπισης εδω να πω οτι το τρικ με το "ξεγελασμα" για να "ελευθερωθουν" οι επιλογες των τασεων απο 3,2 και πανω ισχυει για την πρωτη φορααπαξ και ενεργοποιηθουν μετα δεν εχεις προβλημα να το κατεβασεις στα 3,2 -3,1οπως δεν εχεις και προβλημα να κοψεις το cpu vid και να το εχεις στο auto (σαυτο δεν κοβω και το κεφαλι μου)αυτα απο το σκαθαρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 10, 2005 #528 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 εγω τωρα ειμαι με 1.550. στο cpu vid στο αυτο υπαρχει κανενα προβλημα? μπορει να δημιουργηθει κανενα? υ.γ ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες! :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Σεπτέμβριος 10, 2005 #529 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 οχι εισαι οκκανενα προβλημααπλα το ξεγελας μια φορα για να ενεργοποιηθουν τα παραπανω βολτ και μετα μπορεις να το κατεβασεις στα κανονικα τουεννοειται μετα απο ενα ρεσταρταντε ποσταρισε κανα σκορκαι μην ξεχνας τον ανεμιστηρα στο μοσφετ !!!!!!!!!!!!!!!:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 14, 2005 #530 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 ρε παιδιά αλλάζω τη θέση του jumper απο 3.3V -> 5V ξεκινάω ενεργές οι επιλογές όλεςμετα απο δοκιμές βλέπω τα utt να μην τραβάνε πάω bios έδινα 3.2 και κάνω προς τα πάνω να δώσω 3.3 π.χ.αλλα δεν υπάρχει 3.3!!!!! ούτε τα παραπάνω.....καλό?τι θα κάνω? θα παίζω πέρα δώθε το jumper?μήπως φταίει κάποιο bios ? έχετε παρατηρήσει κάτι ανάλογο?τσι πουτνας το σύστημα πάλι, τίποτα δε δουλεύει πως θα το ψάξω να βρώ τα όρια???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Σεπτέμβριος 14, 2005 #531 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 απλως πρεπει να δωσεις ταση απο το cpu vid special control και θα σου εμφανισει και τις υπολοιπες επιλογες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 14, 2005 #532 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 εισαι σιγουρος οτι μπηκε σωστο το τζαμπερακι? λεω τωρα εγω... κουφο ακουγεται να μην εχει πανω απο 3.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Σεπτέμβριος 14, 2005 #533 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Ισως να χρειαστει να δωσεις και λιγο cpu vid special control(η καπως ετσι) αυτο που δινει ταση στο cpu αλλα με το της % για να μπορεις να δωσεις πανω απο 3,2 στις μνημες... Κατα 99% ειναι αυτο... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 14, 2005 #534 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 στη θεση του είναι μαζικμαν.να ρωτήσω τώρα κάτι ακόμα....έστω οτι απο ρεύματα ειμαι auto και δεν έχω τα xtra Voltιατα 3.2 είναι το ίδιο stable η είναι σα να το έχω στην 3άρα???επίσης είδε κανείς διαφορές περνώντας απο 20πινς ΜΕ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑ σε 24πινς Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Σεπτέμβριος 14, 2005 #535 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 χριστε μου δεν το πιστευω τι ακουωειναι δυνατον να ποσταρετε σε αυτο το θρεντ και να σας φαινονται αυτα παραλογα?αμα δεν ειχε μπει το jumper σωστα ή θα τα ειχε παρει ολα στα χερια ή δεν θα ανοιγε τιποταΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ Η DFIτο ειπα 400 φορες , πρεπει να ανοιξεις το cpu special vid control για να καταλαβει η φουκαριαρα οτι θες να δωσεις παραπανω τασηγια ασφαλεια το εχεισαν να λεμε "overclocking mode" Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Σεπτέμβριος 14, 2005 #536 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 22:34] στη θεση του είναι μαζικμαν.να ρωτήσω τώρα κάτι ακόμα....έστω οτι απο ρεύματα ειμαι auto και δεν έχω τα xtra Voltιατα 3.2 είναι το ίδιο stable η είναι σα να το έχω στην 3άρα???επίσης είδε κανείς διαφορές περνώντας απο 20πινς ΜΕ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑ σε 24πινς το 20 πινο απο το 24 πινο εχουν διαφορα μονο στο γεγονος οτι εχουν ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΡΑΜΜΕΣδηλαδη τα αμπερ τα μοιραζουν σε περισοτερα καλωδιααυτο ειναι ολοδιαφορες τραγικες δεν θα δειςτωρα αυτο που λες με τα βολτ στο τελος δεν το καταλαβαινωτα 3,2 σε dfi οταν εχεις το jumper στα 4V ειναι καλιτερα 3,2 voltκαι υπαρχει και η επιλογη στα συγχρονα bios να ανεβαζει την ταση κατα 0,03 βολτ αν δεν ειναι η ταση ακριβως 3,2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 14, 2005 #537 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 caused unknown trap σας λέει τίποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Σεπτέμβριος 14, 2005 #538 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Που το ειδες αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 14, 2005 #539 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 σε μια μπλε κυρια, που αλλού? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Σεπτέμβριος 15, 2005 #540 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 τοχω δει και εγω , μην αγχωνεσαιαν θυμαμαι καλα ειναι μνημεςδωσε λεπτομερη εξηγηση σε ποιο σημειο το ειδες ακριβως και θα βρουμε λυσησκαθαρι rules Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.