unstoppable Αύγουστος 28, 2005 #501 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2005 Εμενα η δικη μου που αγορασα αρχες αυγουστου ειχε bios απο τον γεναρη. Με venice μπουταρε αλλα ολο προβληματα ειχα. Με το τελευταιο ολα ηταν μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Αύγουστος 28, 2005 #502 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2005 To τελευταίο επίσημο εννοείς, σωστα; Θα έκανα την αναβάθμιση κατά πάσα πιθανότητα...απάντησες και στο ερώτημα μου για το ποιό βιος να βάλω...ευχαριστώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 28, 2005 #503 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2005 Αν πάρει κάποιος τώρα DFI NF4 με έναν X2 θα μπουτάρει αρχικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Αύγουστος 28, 2005 #504 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2005 λογικα ναι ,ακομα και αν δεν εχει το τελευταιο bios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Αύγουστος 28, 2005 #505 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2005 Ναι, θα μπουτάρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Σεπτέμβριος 1, 2005 #506 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 σε μενα τον ειδε single core μεχρι να flash-αρω Χ2 biosSOS!ξερει κανεις αν χωραει το μπλοκ της ασετεκ για το chipset,σε ultra D+7800GTX Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Σεπτέμβριος 2, 2005 #507 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 αν δεν κανω λαθος ΚΑΝΕΝΑ μπλοκ δεν χωραει για το τσιπσετμονο ενα που ειχα βγει ενα φεγγαρι και ειχε γινει review απο γερμανικο σιτευπαρχει αντιστοιχο thread , ψαξε λιγο στο φορουμαχ eleven eleven , τελικα δεν μας το εφτιαξες το πολυποθητο μπλοκακι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Σεπτέμβριος 2, 2005 #508 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 υπαρχει ρυθμιση να τρεχει η δευτερη pci express 16x?αν γινεται αυτο κατεβαινει η VGA στο δευτερο slot και μαλλον χωραει Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 2, 2005 #509 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από cptkoulis υπαρχει ρυθμιση να τρεχει η δευτερη pci express 16x?αν γινεται αυτο κατεβαινει η VGA στο δευτερο slot και μαλλον χωραει Σε 16Χ όχι σε 8Χ ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 5, 2005 #510 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 παιδια μου κανανε δωρο καφετιερα Siemens , γερμανικη εγγυηση ...λετε να ξαναπαρω DFI????.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 5, 2005 #511 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka παιδια μου κανανε δωρο καφετιερα Siemens , γερμανικη εγγυηση ... λετε να ξαναπαρω DFI ????.... Δες στο manual αν είναι συμβατή πρώτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Σεπτέμβριος 5, 2005 #512 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 εχετε καψει τα εγγεφαλικα σας κυτταρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 5, 2005 #513 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuice εχετε καψει τα εγγεφαλικα σας κυτταρα.... ΑΧΑΧΑΧ, και το ελεγα εγω με τοση ηλιοθεραπεια εφετος θα του κανω ζημια του κουτιου Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Σεπτέμβριος 5, 2005 #514 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 τι παλικαρι εισαι συ,καλα τοχε πει ο hellrider.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Σεπτέμβριος 5, 2005 #515 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω σχετικά με τη ρύθμιση του κυκλώματος ήχου στην DFI Ultra-D......υπάρχει ένα jumper J52 που ρυθμίζει, ανάλογα με την τοποθέτησή του, αν θα δίνει η μητρική ψηφιακή έξοδο ήχου μέσω του κυκλώματος realtec 850 ή του Nforce4......εσείς πώς έχετε τοποθετήσει αυτό το jumper;; Παρατηρείτε κάποια διαφορα;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 9, 2005 #516 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 αμα θελω να δωσω πανω απο 3.2 στις μνημες. βαζω το τζαμπερακι στην αλλη θεση. και στο βιος δηλαδη μου βγαζει και αλλες επιλογες για το ρευμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Σεπτέμβριος 9, 2005 #517 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Yeap! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Σεπτέμβριος 9, 2005 #518 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Περιπου...Ισως να χρειαστει να δωσεις και λιγο cpu vid special control(η καπως ετσι) αυτο που δινει ταση στο cpu αλλα με το της % για να μπορεις να δωσεις πανω απο 3,2 στις μνημες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Σεπτέμβριος 9, 2005 #519 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 σωστος ο hellrider .πρεπει να το "ξεγελασεις" ανοιγοντας το cpu special vid control και μετα θα σου ανοιξουνκαι τα παραπανω βολτμην ξεχνας να κλεισεις ρευματα , τροφοδοσιανα αλλαξεις Jumper και μετα ξανα τα ρευματααν δεν το κανεις αυτο θαχεις προβληματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Σεπτέμβριος 9, 2005 #520 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Aυτο που λετε για το special controld δεν το γνωριζα!Το μονο που εχω να συμπληρωσω σε αυτα του Beetlejuice ειναι να βαλεις χειροκινητα τον πολλαπλασιαστη(multiplier) εκει που θελεις.Για πληροφοριες διαβασε και το βιβλιαρακι οδηγιων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.