fotme Αύγουστος 7, 2005 #481 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 Παιδια μια γρηγορη βοηθεια, βαζω την F6 δισκετα raid και στo setup tων windows μου βγαζει και τους δυο δισκους οχι τον ενα ραιδ, εχω κανει και τα δυο αρχεια της δισκετας, που ειναι required, selected.. please help Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 7, 2005 #482 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 απο τη μητρικη ενεργοποιησες το raid? το εκανες bootable? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Αύγουστος 7, 2005 #483 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2005 To τελευταιο διαστημα ειμαι λιγο αλλου, πρεπει να συνελθω....thnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Αύγουστος 8, 2005 #484 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2005 συμβαίνει και στα καλίτερα σπίτια , μη σκας αδερφε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Αύγουστος 10, 2005 #485 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2005 Αρχική απάντηση από phil [03-07-2005 15:47] Οταν ο επεξεργαστης εχει καει στα ποσα led πρεπει να σταματαει το board????? Εχει κανεις πρωσοπικη εμπηρεια απο κατι τετοιο;Εμενα αναβουν μονιμα τα τρεια led,δεν κανει post και παρολο που το speaker ειναι στο on δεν κανει κανενα ηχο.Δοκιμασαμε με τον BeetleJuice να αλλαξουμε τα τσιπακια του bios αλλα ειχαμε το ιδιο αποτελεσμα.Μετα βαλαμε τον επεξεργαστη μου στο board του με αλλες μνημες,αλλο τροφοδωτικο αλλα χωρις καρτα γραφικων και παλι τα ιδια.Πρωφανως ειναι το CPU απλα δεν ειχαμε αλλο να δοκιμασουμε και μου μπηκε η ιδεα μηπος φταιει η καρτα γραφηκων και στελνω τον επεξεργαστη Αγγλια(overclockers)τσαμπα. Πληροφοριακα αναφερω τωρα που επιτελους ηρθε το CPU και το εβαλα επανω,οτι παρολο που η DFI κολαγε στα 3 led που σημαινει μνημες και οχι στα 4 που ειναι ο επεξεργαστης,τελικα ηταν ο επεξεργαστης και προφανος ειχε καει ο IMC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Αύγουστος 12, 2005 #486 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2005 καλοριζικο το εργαλειο φιλιπκαλα νουμερα ευχομαιεισαι ωραιος , ενημερωσες και για τα λεντ , γατι πεταλωμένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 12, 2005 #487 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2005 για να λειτουργησει σε sli πρεπει να μεταφερω απο τα δυο σλοτ 16x τα τσαμπερακια να τα βαλω στην διπλανη θεση;χρειαζεται να αλλαξω καμια επιλογη μεσα απο το bios; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 12, 2005 #488 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2005 PFN CORRUPT LISTIRQ NOT LESS OR EQUAL ΄το ένα μετά το άλλοκάνω μεμτεστ όλα μαμά τώρα και με μνήμες που όλα auto παίζαν με ρεύμα 2,85 στα 2002x512MB UTT #@$@#%$@%@800errors στο πρώτο loop του νο5τι κάνω?πόσο ρεύμα θέλουν?παίζει κανα timings τρελό?bank interleave?ρωτάω ίσως υπάρχει λύση αλλα με βλέπω σε καμμια ώρα να παίρνω απάντηση στο γρίφο απο κανα νετ καφέ!θα μου κλείσει η λαμακία πάλι με εκείνη τη μπλε οθόνη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 12, 2005 #489 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2005 τι μαμά ρεύμα παίρνει ο venice?cpuZ 1.28 μου δείχνει 1,36 χαμηλό δεν είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 12, 2005 #490 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga τι μαμά ρεύμα παίρνει ο venice?cpuZ 1.28 μου δείχνει 1,36 χαμηλό δεν είναι? Κανονικά είναι 1.4 η dfi μόνο δείχνει λιγότερο, στην πραγματικότητα είναι ότι βάζεις από το bios.Αρχική απάντηση από DarkSaga PFN CORRUPT LISTIRQ NOT LESS OR EQUAL ΄το ένα μετά το άλλοκάνω μεμτεστ όλα μαμά τώρα και με μνήμες που όλα auto παίζαν με ρεύμα 2,85 στα 2002x512MB UTT #@$@#%$@%@800errors στο πρώτο loop του νο5τι κάνω?πόσο ρεύμα θέλουν?παίζει κανα timings τρελό?bank interleave?ρωτάω ίσως υπάρχει λύση αλλα με βλέπω σε καμμια ώρα να παίρνω απάντηση στο γρίφο απο κανα νετ καφέ!θα μου κλείσει η λαμακία πάλι με εκείνη τη μπλε οθόνη..... Αν τα πάιζεις όλα auto και στα 200 βάλε και auto το ρεύμα.Για τρελά timings άρχισε να ψάχνεις υπάρχουν πάρα πολλά σετ σπαρμένα σε πολλά θέματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 12, 2005 #491 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2005 όχι και με πολύ χαρά ανακοινώνω οτι το thread αυτό το έφαγα!!!!!παμε για τα άλλα 2DFI+OcDFI+Bioses...ζόρια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 12, 2005 #492 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga όχι και με πολύ χαρά ανακοινώνω οτι το thread αυτό το έφαγα!!!!! παμε για τα άλλα 2 DFI+Oc DFI+Bioses ... ζόρια..... Εξετάσεις πότε γράφεις? Πάντως έχουμε μαζέψει αρκετό πράμα! (χρειάζομαι μια επανάληψη τώρα που το σκέφτομαι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Αύγουστος 27, 2005 #493 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2005 Να ρωτήσω, έχω διαβάσει αρκετά τελευταία σχετικά με προβλήματα των οδηγών nvidia για το nf4 τόσο για την 6.66 όσο και την 6.53...και ιδιαίτερα με την εγκατάσταση του nvfirewall και των ide sw......προσωπικά με τον τελευταίο οδηγό δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα μετά τους 2μήνες που είχαν πρωτοβγεί τα nf2......η δικιά σας εμπειρία ποιά είναι;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 27, 2005 #494 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2005 Κανενα προβλημα και εδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Αύγουστος 27, 2005 #495 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2005 με τί λειτουργικο; Οι περισσότεροι με προβλήματα απ' ό,τι διάβασα είχαν XPsp2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 27, 2005 #496 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2005 η θερμοκρασια του βιος ειναι σωστη? για το cpu... και μενα ρευμα default o venice 1.36 ελεγε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 27, 2005 #497 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2005 Αρχική απάντηση από vgiozo με τί λειτουργικο; Οι περισσότεροι με προβλήματα απ' ό,τι διάβασα είχαν XPsp2 Windows 2003 SP1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Αύγουστος 28, 2005 #498 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2005 Μία άλλη ερώτηση......έχω επεξεργαστή 3000+ venice...να φλασάρω καλύτερα κάποιο νεώτερο βιος στη μητρική πριν προχωρήσω στην εγκατάσταση λειτουργικού κι αν ναι ποιό βιος;;οι μνήμες μου είναι UTT-BH5 twinmos......το μηχάνημα για το πρώτο μήνα τουλαχιστον θα τρέχει στους default χρονισμούς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Αύγουστος 28, 2005 #499 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2005 αν δεν κανω λαθος για να αναγνωριστει ο venice θελει καποιο συγκεκριμενο bios Και πανωοχι οτι δεν θα παιζει παντως...εγω εχω το 6 κατι αν θυμαμαι καλα και δεν εχω παραπονομην τρελενεσαι για το λειτουργικο και το μπιοςξεκινα οπως θες και φλασαρε οποτε θες η dfi κυκλοφορησε πριν τον veniceαπο την στιγμη που εκσασε μυτη βγηκε και αντιστοιχο μπιοςλογικα ομως οι Dfi που βγαινουν τωρα στο εμπόριο δεν θα εχουν εκεινο το αρχαιο μπιος δεν ξερω , εγω την δικια μου την εχω απο τα χριστουγεννα...ποιο μπιος εχεις μαμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Αύγουστος 28, 2005 #500 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2005 Δεν ξέρω ποιό έχει...δεν το έχω στήσει το μηχανημα ακόμη...υλικά μαζεύω...απλώς προσπαθώ να ξεκαθαρίσω μερικε΄ς απορίες για να είναι ανώδυνη η συμβίωση τον πρώτο καιρό που δεν έχω το χρόνο να ασχοληθώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.