Jump to content

Dfi Νf4 Owners - ερωτησεις - λυσεις

kIlGoRi

Recommended Posts

Παιδια μια γρηγορη βοηθεια, βαζω την F6 δισκετα raid και στo setup tων windows μου βγαζει και τους δυο δισκους οχι τον ενα ραιδ, εχω κανει και τα δυο αρχεια της δισκετας, που ειναι required, selected..

please help

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από phil [03-07-2005 15:47]

Οταν ο επεξεργαστης εχει καει στα ποσα led πρεπει να σταματαει το board?????

Εχει κανεις πρωσοπικη εμπηρεια απο κατι τετοιο;Εμενα αναβουν μονιμα τα τρεια led,δεν κανει post και παρολο που το speaker ειναι στο on δεν κανει κανενα ηχο.Δοκιμασαμε με τον BeetleJuice να αλλαξουμε τα τσιπακια του bios αλλα ειχαμε το ιδιο αποτελεσμα.Μετα βαλαμε τον επεξεργαστη μου στο board του με αλλες μνημες,αλλο τροφοδωτικο αλλα χωρις καρτα γραφικων και παλι τα ιδια.Πρωφανως ειναι το CPU απλα δεν ειχαμε αλλο να δοκιμασουμε και μου μπηκε η ιδεα μηπος φταιει η καρτα γραφηκων και στελνω τον επεξεργαστη Αγγλια(overclockers)τσαμπα.

Πληροφοριακα αναφερω τωρα που επιτελους ηρθε το CPU και το εβαλα επανω,οτι παρολο που η DFI κολαγε στα 3 led που σημαινει μνημες και οχι στα 4 που ειναι ο επεξεργαστης,τελικα ηταν ο επεξεργαστης και προφανος ειχε καει ο IMC.

για να λειτουργησει σε sli πρεπει να μεταφερω απο τα δυο σλοτ 16x τα τσαμπερακια να τα βαλω στην διπλανη θεση;χρειαζεται να αλλαξω καμια επιλογη μεσα απο το bios;

PFN CORRUPT LIST

IRQ NOT LESS OR EQUAL

΄το ένα μετά το άλλο

κάνω μεμτεστ όλα μαμά τώρα και με μνήμες που όλα auto παίζαν με ρεύμα 2,85 στα 200

2x512MB UTT #@$@#%$@%@

800errors στο πρώτο loop του νο5

τι κάνω?

πόσο ρεύμα θέλουν?

παίζει κανα timings τρελό?

bank interleave?

ρωτάω ίσως υπάρχει λύση αλλα με βλέπω σε καμμια ώρα να παίρνω απάντηση στο γρίφο απο κανα νετ καφέ!

θα μου κλείσει η λαμακία πάλι με εκείνη τη μπλε οθόνη.....

Αρχική απάντηση από DarkSaga

τι μαμά ρεύμα παίρνει ο venice?

cpuZ 1.28 μου δείχνει 1,36 χαμηλό δεν είναι?

Κανονικά είναι 1.4 η dfi μόνο δείχνει λιγότερο, στην πραγματικότητα είναι ότι βάζεις από το bios.

PFN CORRUPT LIST

IRQ NOT LESS OR EQUAL

΄το ένα μετά το άλλο

κάνω μεμτεστ όλα μαμά τώρα και με μνήμες που όλα auto παίζαν με ρεύμα 2,85 στα 200

2x512MB UTT #@$@#%$@%@

800errors στο πρώτο loop του νο5

τι κάνω?

πόσο ρεύμα θέλουν?

παίζει κανα timings τρελό?

bank interleave?

ρωτάω ίσως υπάρχει λύση αλλα με βλέπω σε καμμια ώρα να παίρνω απάντηση στο γρίφο απο κανα νετ καφέ!

θα μου κλείσει η λαμακία πάλι με εκείνη τη μπλε οθόνη.....

Αν τα πάιζεις όλα auto και στα 200 βάλε και auto το ρεύμα.

Για τρελά timings άρχισε να ψάχνεις υπάρχουν πάρα πολλά σετ σπαρμένα σε πολλά θέματα...

όχι και με πολύ χαρά ανακοινώνω οτι το thread αυτό το έφαγα!!!!!

παμε για τα άλλα 2

DFI+Oc

DFI+Bioses

...

ζόρια.....

Εξετάσεις πότε γράφεις? :rofl:

Πάντως έχουμε μαζέψει αρκετό πράμα!

(χρειάζομαι μια επανάληψη τώρα που το σκέφτομαι)

• 2 weeks later...

Να ρωτήσω, έχω διαβάσει αρκετά τελευταία σχετικά με προβλήματα των οδηγών nvidia για το nf4 τόσο για την 6.66 όσο και την 6.53...και ιδιαίτερα με την εγκατάσταση του nvfirewall και των ide sw...

...προσωπικά με τον τελευταίο οδηγό δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα μετά τους 2μήνες που είχαν πρωτοβγεί τα nf2...

...η δικιά σας εμπειρία ποιά είναι;;

Μία άλλη ερώτηση...

...έχω επεξεργαστή 3000+ venice...να φλασάρω καλύτερα κάποιο νεώτερο βιος στη μητρική πριν προχωρήσω στην εγκατάσταση λειτουργικού κι αν ναι ποιό βιος;;

οι μνήμες μου είναι UTT-BH5 twinmos...

...το μηχάνημα για το πρώτο μήνα τουλαχιστον θα τρέχει στους default χρονισμούς...

αν δεν κανω λαθος για να αναγνωριστει ο venice θελει καποιο συγκεκριμενο bios Και πανω

οχι οτι δεν θα παιζει παντως...

εγω εχω το 6 κατι αν θυμαμαι καλα και δεν εχω παραπονο

μην τρελενεσαι για το λειτουργικο και το μπιος

ξεκινα οπως θες και φλασαρε οποτε θες

η dfi κυκλοφορησε πριν τον venice

απο την στιγμη που εκσασε μυτη βγηκε και αντιστοιχο μπιος

λογικα ομως οι Dfi που βγαινουν τωρα στο εμπόριο δεν θα εχουν εκεινο το αρχαιο μπιος

δεν ξερω , εγω την δικια μου την εχω απο τα χριστουγεννα...

ποιο μπιος εχεις μαμα?

Δεν ξέρω ποιό έχει...δεν το έχω στήσει το μηχανημα ακόμη...υλικά μαζεύω...απλώς προσπαθώ να ξεκαθαρίσω μερικε΄ς απορίες για να είναι ανώδυνη η συμβίωση τον πρώτο καιρό που δεν έχω το χρόνο να ασχοληθώ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.