BeetleJuice Ιούνιος 12, 2005 #401 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 19:56] Ρε χαλάρωσε.... Το είδα ότι είσαι με 3,3..... Δεν ήθελα να μου απαντήσεις βρε.... Σορρυ πάντως προς θεου βρε φιλε μου δεν τα εγραψα αυτα τσαντισμενος καμια διαθεση επιθεσης παρεξηγησες.. :innocent: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 12, 2005 #402 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuice προς θεου βρε φιλε μου δεν τα εγραψα αυτα τσαντισμενος καμια διαθεση επιθεσης παρεξηγησες.. :innocent: Με αυτά που γίνονται τώρα τελευταία....καλύτερα που το έγραψα αυτό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιούνιος 12, 2005 #403 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 Από τη μάνα της σε πια θέση είναι τα jumper αυτά;sli or not sli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 12, 2005 #404 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 ByDefault είναι normal δλδ όχι sli Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienHack Ιούνιος 13, 2005 #405 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από DuKe λοιπον έχω τη 2η dfi sli-d, η αλλη εφυγε τον απριλη rma(λαθος ενδειξη θερμοκρασιων), και εχω παρατηρησει οτι μετα απο καποιο επιπεδο clock(μετα τα 2600mhz στη cpu), ενω σε ολα ειναι σταθερο το pc(μεμτεστ, πριμε κτλ), στο 3d mark παγωνει για 1-2 δευτερα καθε καποια δευτερα στα cpu tests. δεν μπορω να το διορθωσω ουτε με παραπάνω ταση ούτε με το water που έβαλα τωρα. αυτο δεν το ειχα με την προηγουμενη...δεν ξερω ετσι μουρχεται να τη δωσω κ αυτη. έχεις κανεις ιδέα? Λοιπον το ειχα και εγω αυτο ακριβος το προβλημα σε μια IC-7 . εμενα ηταν απο τις μνημες. Οταν εριχνα τα timings 2-2-2-5 εκανε αυτα τα κολημετα που λες, μολις χαλαρωνα το τρίτο (2-2-3-5) ολα καλα.. οπότε ψαξε αυτο πρωτα, και μετα δες το thermal throttling. ΕΠισης τσεκαρε τηνα καρτα γραφικων σου, μηπος ανεβαζει αυτη θερμοκρασιες και κανει θροτλινγκ. την εχεις oc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούνιος 16, 2005 #406 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Yπάρχει κάποιος που μπορεί να πεί σιγουρά εαν έκανε το sli@mod στην ultra-d ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Ιούνιος 16, 2005 #407 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 δεν είναι ουτε η κάρτα ούτε η cpu. πρέπει να βάλω μεγάλο διαιρέτη δλδ σχεδόν να μην είναι καθόλου υπερχρονισμένες οι μνήμες για να μην έχει πρβλήματα... παρόλα αυτα δεν αποκλείεται να ειναι πάλι λόγω μητρικής, γιατι όπως προανέφερα δεν τα είχα αυτα με την προηγούμενη Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 16, 2005 #408 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 Yπάρχει κάποιος που μπορεί να πεί σιγουρά εαν έκανε το sli@mod στην ultra-d ? Ό petros@idk$...Αλλά δεν το έχει δοκιμάσει μιας και δεν δοκιμάσαμε 2 κάρτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 16, 2005 #409 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από DuKe δεν είναι ουτε η κάρτα ούτε η cpu. πρέπει να βάλω μεγάλο διαιρέτη δλδ σχεδόν να μην είναι καθόλου υπερχρονισμένες οι μνήμες για να μην έχει πρβλήματα... παρόλα αυτα δεν αποκλείεται να ειναι πάλι λόγω μητρικής, γιατι όπως προανέφερα δεν τα είχα αυτα με την προηγούμενη Δεν με λές....memtest βγάζει κανονικά?πόσες ώρες το αφήνεις....Για δοκίμασε να αλλάξεις σλοτ στις μνήμες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιούνιος 16, 2005 #410 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 12:25] Yπάρχει κάποιος που μπορεί να πεί σιγουρά εαν έκανε το sli@mod στην ultra-d ? Eγω το εχω κανει φιλε μου με μολυβι .Ειναι το πιο απλο Mod που μπορεις να κανεις(revAA0)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 16, 2005 #411 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 ΠΡΟΣΟΧΗμόνο μέχρι rev A02 μπορεί να γίνει το mod Και όταν γίνει πρέπει να φοράει το 125 Βιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούνιος 16, 2005 #412 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Ωραία θα προσθέσουμε αλλο ένα mod @ στο ενεργητικό μας . επίσης έχεις βάλει 2πλή κάρτα επάνω για επιβεβαίωση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιούνιος 16, 2005 #413 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 μόνο μέχρι rev A02 μπορεί να γίνει το mod Και όταν γίνει πρέπει να φοράει το 125 Βιος.Εγω εχω διαβασει οτι γινεται σε ολα,απλα ισως χρειαστει να ενωσεις και κατι αλλα πραγματακια!Μεχρι την Α02 παντως γινεται σιγουρα!Για ποιον λογο να βαλει αυτο το Bios?Μεχρι και το 510 που δοκιμασα δεν βρηκα προβλημα!επίσης έχεις βάλει 2πλή κάρτα επάνω για επιβεβαίωση ?Οχι φιλε μου δεν εχω βαλει,αλλα αν σου εμφανιζει στην αρχη DFI Lanparty SLI δε νομιζω να μην λειτουργει!Σου εμφανιζει και την επιλογη στο Bios για 6600gt SLI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 16, 2005 #414 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Όταν πρωτο γίνει το Mod πρέπει να έχει πάνω το 125...μετά βάζεις όποιο θές.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιούνιος 16, 2005 #415 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Εγω οταν το εκανα ειχα το 510 πανω.. .Δε νομιζω να παιζει ρολο το Bios,απλα κανε ενα clear cmos(αν κι ουτε αυτο εκανα στην βιασυνη μου) και την αναγνωριζει κανονικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 16, 2005 #416 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Τι να πώ...Εγώ απλά λέω ότι είχα διαβάσει και συνηστούσαν....απο κει και πέρα...Απλά σε εσένα μπορεί να μην χρειαζόταν επειδή ήταν ΑΑ0.....τσπα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Ιούνιος 19, 2005 #417 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Δεν με λές....memtest βγάζει κανονικά?πόσες ώρες το αφήνεις....Για δοκίμασε να αλλάξεις σλοτ στις μνήμες.... memtest οι μνήμες βγάζουν για αρκετές ώρες κ σε μεγαλύτερη πίεση απότι μου κάνει τις μλκιες στο 3dmark. θα δοκιμάσω και αλλάζοντας slots αλλα τόσο καιρό πιστεύω έστω κ κατα τύχη θα το έχω κάνει αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούλιος 1, 2005 #418 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Λοιπόν , ξαθάβω πάλι το θέμα serial και dfi nf4. Έχω ένα μοντεμ που μπάινει και με usb και με σειριακή . Τώρα το έχω με usb . Θέλω να το βάλω με την σειρική . 1. Έχω το καλώδιο το σειριακο του μοντεμ ,. Απο την μία είναι αρσενικό πάει στο μόντεμ , και η κατάληξή του είναι θυληπρεπής , και πάει στην σειρική της μητρικής. 2. Έχει βάλει κανεις συσκευη έτσι κατευθείαν στο dfi χωρίς κάποιο αντάπτορα ? 3. Μπορεί να ανεβάσει μία φωτό ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιούλιος 1, 2005 #419 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Εχεις βγάλει σειριακή θύρα πίσω; (διότι απο τη μάνα της η μητρική δεν έχει).Εγώ εχω βρεί μια τέτοια θύρα σε μαγαζί, την έβαλα στην dfi και κάρφωσα το isdn modem.Δημιούργησα νέα σύνδεση στο ιντερνετ με χρήση του μοντεμ μέσω σειριακής και όλα ΟΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούλιος 1, 2005 #420 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Αυτό ρωτάω ο ορθόδοξος , άκουσα πώς η κατάληξη της σειριακής του μοντεμ [1]αι [2]ες [3]ντι [4]εν μπάινει κατευθύαν πάνω στην μητρικη [κάτω απο την 2ρη pci ]. Εν πάση περιπτώση πόσο τον αγόρασες τον αντάπτορα και πού ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.