Jump to content

Dfi Νf4 Owners - ερωτησεις - λυσεις

kIlGoRi

Recommended Posts

peace bro's

Τα περισσότερα chip που καίγοναι πάντως φαίνεται να είναι UTT, δηλαδή UnTesTed μεταγενέστερα CH5, ένα chip που δεν έχει κλείσει ούτε καν χρόνο στην αγορά και δεν έχει αποδείξει τίποτα όσο αναφορά την αντοχή του. Ώντας και untested δε κάνει τα πράγματα καλύτερα, δεν έχει δοκιμαστεί από το κατασκευαστή παρά μόνο από τις εταιρείες που παράγουν τα dimm.

Ένα ενδιαφέρον άρθρο πάνω στα UTT και στο brainpower pcb θα βρείτε στο Legit Reviews.

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Δεν είναι και πολύ σωστό αυτό που λές....

Γιατί όλο και κάτι θα είχαν δει οι κατασκευαστές γιατι στο τέλος θα βγούν με ζημία....κάτι που κανείς δεν θέλει....

edit

Αν και από ότι διαβάζω στο πολύ χρήσιμο λινκ που έδωσες μάλλον όπως και να έχει με κέρδος βγαινουν....τι να πώ....να φταίνε και οι 2 πλευρές?

Eμενα η γνωμη μου ειναι οτι απλα δεν επρεπε να επιτρεπει στον χρηστη να δωσει παραπανω απο 3,3. Ειναι υπεραρκετα. Αλλα αφου μπαινει το κ@λοδαχτυλο απο πισω με το ονομα ocz λογω vx τι να σου κανει η dfi. Και μην αρχισετε ολοι τωρα οτι ριχνετε 3,6 για 24/7 και ειναι χρησιμο...

chroma μαλλον εχεις δικιο ολοι ριξαμε 3,3-3,4 και πανω για καθε μερα σε μνημες που δεν τις ξερουμε και με σιγουρια λεμε οτι αντεχουν,ας ελπισουμε παντως οτι ηταν τυχαιο οτι σχεδον ολες ειναι utt γιατι ειναι πολυ καλες οι ατιμες

προς θεου , εννοειται οτι η dfi ανοιξε νεα κατηγορια πλεον

μιλαμε για μητρικες επιδοσεων

ολοι αν παμε πισω σε κατι XP , θυμομαστε ποσες ωρες τρωγαμε πατενταρωντας τα παντα για να βγαλουμε εστω μισο βολτ που λεει ο λογος παραπανω

το ζητημα ειναι οτι αν ηθελε να ειναι τυπικη θα επρεπε να εχει και εκει ανεμηστηρες ή ξερω γω , ψυκτρες τερατα

το ξερω φιλε μου οτι ζεματαει , αλλα αν θες να εισαι τυπικος πρεπει το mobo που βγαζεις να ειναι ετοιμο να μπει σε κουτι και να μην χρειαζεται να του βαζεις χερι να δεις που ζεματαει

αυτα βεβαια για οσους δεν ξερουν τιποτα , αλλα ειναι ενα θεμα πως να το κανουμε

για αυτους που ξερουν τωρα και τα φροντιζουν ολα να πανε ρολοι δεν ξερω αν εχουν υπαρξει προβληματα απο το mobo ή μονο απο τις μνημες

αν σκανε οι μνημες και παρασυρουν το mobo , τοτε οκ

αν σκαει ομως το mobo σε υψηλα νουμερα τοτε κατι πρεπει να κοιταξει η dfi , κατι της ξεφυγε

κακο δεν ειναι να βλεπεις τα λαθη σου

ξερουμε οτι εχουμε μητρικη επιδοσεων αλλα εχει και αυτη τις ατελειες της προφανως

καμια διαθεση τσακωμου ,απλα συζηταμε

Βρέ παιδιά τι λέτε ? Δηλαδή αν το πάμε έτσι μετά έπρεπε να δίνανε και ένα phase change μαζι με κάθε mobο , Γιατί όλα σχεδόν δίνουν και 1.9 vcore ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΟΜΩΣ και με ΔΙΚΗ ΣΟΥ ευθύνη .

Ερώτηση

Εχει δουλέψει κανεις σειριακή θύρα στο dfi ? Θέλω να αγοράσω ένα us robotics modem σειριακό θα παίξει ? Αναφέρει στο ΝΕτ πώς στην συσκευασία του mobo περιλάμβανε conectora εξωτερικης σειριακής , τον έχει δεί κανεις αυτον ?

Αρχική απάντηση από Athens2004

Ερώτηση

Εχει δουλέψει κανεις σειριακή θύρα στο dfi ? Θέλω να αγοράσω ένα us robotics modem σειριακό θα παίξει ? Αναφέρει στο ΝΕτ πώς στην συσκευασία του mobo περιλάμβανε conectora εξωτερικης σειριακής , τον έχει δεί κανεις αυτον ?

Οχι δεν υπαρχει στο κουτι και θελω και εγω εναν! ποσο και απο που λετε?

Εχω συνδεσει το allrounded Diamond Supra 56e Pro και λειτουργησε κανονικα.Αυτα βεβαια που ειναι το περιεργο ειναι οτι αλλες φορες το λαμακι με την σειριακη ηθελε γειωση στο κουτι και αλλες οχι.

καλα τωρα αστιευεστε?

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

απο τα χριστουγεννα δουλευω πανω απο 6 ωρες την μερα ιντερνετ και το μοντεμ της κρυπτο ειναι σειριακο

συνδεεις ενα καλωδιο απο την μητρικη που καταληγει σε σειριακη θυρα στην πισω μερια

- το ζητημα ειναι αν συνδεσατε σωστα το βυσμα πανω στην DFI , ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ

οχι απλα δουλέψε με το μοντεμ αυτο , αλλα και με αλλο μοντεμ αλλα και με το πολυμετρο μου

-δεν καταλαβαινω τι διαφορα εχει αυτη η σειριακη απο οποιαδηποτε αλλη σειριακη , το ιδιο πραγμα ειναι

η μονη διαφορα ειναι οτι αντι να βγαινει απο πισω σαν κονενκτορας υπαρχει σαν υποδοχη με πινς πανω στη μητρικη

οποιος λοιπον θελει να την χρησιμοποιησει οφειλει να την ανοιξει απο το bios και να συνδεσει το ΣΩΣΤΟ καλωδιο με το ΣΩΣΤΟ τροπο και να οδηγησει τη γραμμη σε σλοτ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ

οσοι ειχαν 486 ,Κ2, Pentium 1,2 θυμουνται οτι καποτε ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ βγαζαμε απο πισω τις σειριακες

οταν βγηκε το ΑΤΧ , ΤΟΤΕ ηταν ενσωματωμενες πανω στη μητρικη και δεν ηθελαν καλωδιο

καποτε βγαζαμε με καλωδια (δεν ειναι ανταπτορες) ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΙΡΙΑΚΗ (4)ΚΑΙ SCSI ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ σε σλοτ απο πισω

ελα ρε παιδια , δεν το πιστευω οτι συζηταμε κατι το τοσο απλο...

στο manual τι να γραψει ρε παιδια?

οτι παιρνουμε 5-6 καλωδιακια απο το μαγαζι της γειτονιας που καταληγουν σε μια υποδοχη rs232 και το συνδεουμε πανω στη μητρικη?

:T: :T: :T:

Κι εγώ έχω συνδεδεμένο το UPS μου στη σειριακή της DFI και δουλεύει μια χαρά.

jax7480, όπως θυμάμαι από την προ-ATX εποχή που όλες οι μητρικές είχαν τέτοια καλωδιάκια, υπάρχουν 2 διαφορετικές διατάξεις pin, ασύμβατες μεταξύ τους, για τις σειριακές (πχ θυμάμαι πως τα καλώδια από Soyo δεν έπαιζαν σε QDI)...

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 14:42]

ΔΕΝ δουλευει η Serial στο DFI. Τουλαχιστον 4 μητρικες που δοκιμασαμε δεν δουλεψει σε καμια. Η δοκιμη εγινε με Serial modem.

γυρνα το καλωδιακι πανω στην μητρικη 180 μοιρες και ξαναδοκιμασε

μαλλον τοβαλες αναποδα , δεν εχει "οδηγο"

η αλλη μητρικη που επεξε τελικα ηταν με ενσωματωμενη σειριακη?

αν ναι τοτε εχεις κανει το λαθος που ειπα παραπανω και πολυ απλα στην αλλη μητρικη δεν μπορουσες να το βαλεις αναποδα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.