chroma Μάϊος 29, 2005 #281 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 peace bro'sΤα περισσότερα chip που καίγοναι πάντως φαίνεται να είναι UTT, δηλαδή UnTesTed μεταγενέστερα CH5, ένα chip που δεν έχει κλείσει ούτε καν χρόνο στην αγορά και δεν έχει αποδείξει τίποτα όσο αναφορά την αντοχή του. Ώντας και untested δε κάνει τα πράγματα καλύτερα, δεν έχει δοκιμαστεί από το κατασκευαστή παρά μόνο από τις εταιρείες που παράγουν τα dimm.Ένα ενδιαφέρον άρθρο πάνω στα UTT και στο brainpower pcb θα βρείτε στο Legit Reviews. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 29, 2005 #282 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Δεν είναι και πολύ σωστό αυτό που λές....Γιατί όλο και κάτι θα είχαν δει οι κατασκευαστές γιατι στο τέλος θα βγούν με ζημία....κάτι που κανείς δεν θέλει....editΑν και από ότι διαβάζω στο πολύ χρήσιμο λινκ που έδωσες μάλλον όπως και να έχει με κέρδος βγαινουν....τι να πώ....να φταίνε και οι 2 πλευρές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zul Μάϊος 29, 2005 #283 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 εκτος απο τα 3 βασικα fan δεν μπορω να ρυθμισω τα αλλα που εχω πανω στο mobo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 29, 2005 #284 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Όχι Μόνο αυτά τα 3...διστυχώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 29, 2005 #285 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Eμενα η γνωμη μου ειναι οτι απλα δεν επρεπε να επιτρεπει στον χρηστη να δωσει παραπανω απο 3,3. Ειναι υπεραρκετα. Αλλα αφου μπαινει το κ@λοδαχτυλο απο πισω με το ονομα ocz λογω vx τι να σου κανει η dfi. Και μην αρχισετε ολοι τωρα οτι ριχνετε 3,6 για 24/7 και ειναι χρησιμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zul Μάϊος 29, 2005 #286 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 chroma μαλλον εχεις δικιο ολοι ριξαμε 3,3-3,4 και πανω για καθε μερα σε μνημες που δεν τις ξερουμε και με σιγουρια λεμε οτι αντεχουν,ας ελπισουμε παντως οτι ηταν τυχαιο οτι σχεδον ολες ειναι utt γιατι ειναι πολυ καλες οι ατιμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Μάϊος 29, 2005 #287 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Οskar Wu's reply!http://www.dfi-street.com/forum/showpost.php?p=119869&postcount=90μάλλον στην αντοχή των μνημών είναι το πρόβλημα - electromigration Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Μάϊος 29, 2005 #288 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 προς θεου , εννοειται οτι η dfi ανοιξε νεα κατηγορια πλεονμιλαμε για μητρικες επιδοσεωνολοι αν παμε πισω σε κατι XP , θυμομαστε ποσες ωρες τρωγαμε πατενταρωντας τα παντα για να βγαλουμε εστω μισο βολτ που λεει ο λογος παραπανωτο ζητημα ειναι οτι αν ηθελε να ειναι τυπικη θα επρεπε να εχει και εκει ανεμηστηρες ή ξερω γω , ψυκτρες τερατατο ξερω φιλε μου οτι ζεματαει , αλλα αν θες να εισαι τυπικος πρεπει το mobo που βγαζεις να ειναι ετοιμο να μπει σε κουτι και να μην χρειαζεται να του βαζεις χερι να δεις που ζεματαειαυτα βεβαια για οσους δεν ξερουν τιποτα , αλλα ειναι ενα θεμα πως να το κανουμεγια αυτους που ξερουν τωρα και τα φροντιζουν ολα να πανε ρολοι δεν ξερω αν εχουν υπαρξει προβληματα απο το mobo ή μονο απο τις μνημεςαν σκανε οι μνημες και παρασυρουν το mobo , τοτε οκαν σκαει ομως το mobo σε υψηλα νουμερα τοτε κατι πρεπει να κοιταξει η dfi , κατι της ξεφυγεκακο δεν ειναι να βλεπεις τα λαθη σουξερουμε οτι εχουμε μητρικη επιδοσεων αλλα εχει και αυτη τις ατελειες της προφανωςκαμια διαθεση τσακωμου ,απλα συζηταμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούνιος 1, 2005 #289 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Βρέ παιδιά τι λέτε ? Δηλαδή αν το πάμε έτσι μετά έπρεπε να δίνανε και ένα phase change μαζι με κάθε mobο , Γιατί όλα σχεδόν δίνουν και 1.9 vcore ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΟΜΩΣ και με ΔΙΚΗ ΣΟΥ ευθύνη . Ερώτηση Εχει δουλέψει κανεις σειριακή θύρα στο dfi ? Θέλω να αγοράσω ένα us robotics modem σειριακό θα παίξει ? Αναφέρει στο ΝΕτ πώς στην συσκευασία του mobo περιλάμβανε conectora εξωτερικης σειριακής , τον έχει δεί κανεις αυτον ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιούνιος 1, 2005 #290 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004Ερώτηση Εχει δουλέψει κανεις σειριακή θύρα στο dfi ? Θέλω να αγοράσω ένα us robotics modem σειριακό θα παίξει ? Αναφέρει στο ΝΕτ πώς στην συσκευασία του mobo περιλάμβανε conectora εξωτερικης σειριακής , τον έχει δεί κανεις αυτον ? Οχι δεν υπαρχει στο κουτι και θελω και εγω εναν! ποσο και απο που λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούνιος 1, 2005 #291 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Κανενας που να έχει συνδέσει serial συσκευή στο dfi nf4 ? Και αν ναι αν δουλεψε [έχει μια σειριακη εντωμενταξυ στην τελευταια pci . ] αλλα θέλει adaptor ,. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 1, 2005 #292 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 ΔΕΝ δουλευει η Serial στο DFI. Τουλαχιστον 4 μητρικες που δοκιμασαμε δεν δουλεψει σε καμια. Η δοκιμη εγινε με Serial modem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 1, 2005 #293 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 φανταζεσε να ηταν χαλασμενο το modem?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 1, 2005 #294 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από unseen φανταζεσε να ηταν χαλασμενο το modem?? Δεν ηταν. Σε αλλη mobo επαιξε κανονικα....χαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιούνιος 1, 2005 #295 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Εχω συνδεσει το allrounded Diamond Supra 56e Pro και λειτουργησε κανονικα.Αυτα βεβαια που ειναι το περιεργο ειναι οτι αλλες φορες το λαμακι με την σειριακη ηθελε γειωση στο κουτι και αλλες οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 1, 2005 #296 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Μέσα στο manual πάντως δεν την αναφέρει καθόλου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Ιούνιος 1, 2005 #297 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 καλα τωρα αστιευεστε? ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ απο τα χριστουγεννα δουλευω πανω απο 6 ωρες την μερα ιντερνετ και το μοντεμ της κρυπτο ειναι σειριακο συνδεεις ενα καλωδιο απο την μητρικη που καταληγει σε σειριακη θυρα στην πισω μερια - το ζητημα ειναι αν συνδεσατε σωστα το βυσμα πανω στην DFI , ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ οχι απλα δουλέψε με το μοντεμ αυτο , αλλα και με αλλο μοντεμ αλλα και με το πολυμετρο μου -δεν καταλαβαινω τι διαφορα εχει αυτη η σειριακη απο οποιαδηποτε αλλη σειριακη , το ιδιο πραγμα ειναι η μονη διαφορα ειναι οτι αντι να βγαινει απο πισω σαν κονενκτορας υπαρχει σαν υποδοχη με πινς πανω στη μητρικη οποιος λοιπον θελει να την χρησιμοποιησει οφειλει να την ανοιξει απο το bios και να συνδεσει το ΣΩΣΤΟ καλωδιο με το ΣΩΣΤΟ τροπο και να οδηγησει τη γραμμη σε σλοτ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ οσοι ειχαν 486 ,Κ2, Pentium 1,2 θυμουνται οτι καποτε ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ βγαζαμε απο πισω τις σειριακες οταν βγηκε το ΑΤΧ , ΤΟΤΕ ηταν ενσωματωμενες πανω στη μητρικη και δεν ηθελαν καλωδιο καποτε βγαζαμε με καλωδια (δεν ειναι ανταπτορες) ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΙΡΙΑΚΗ (4)ΚΑΙ SCSI ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ σε σλοτ απο πισω ελα ρε παιδια , δεν το πιστευω οτι συζηταμε κατι το τοσο απλο... στο manual τι να γραψει ρε παιδια? οτι παιρνουμε 5-6 καλωδιακια απο το μαγαζι της γειτονιας που καταληγουν σε μια υποδοχη rs232 και το συνδεουμε πανω στη μητρικη? :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Ιούνιος 1, 2005 #298 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Κι εγώ έχω συνδεδεμένο το UPS μου στη σειριακή της DFI και δουλεύει μια χαρά. jax7480, όπως θυμάμαι από την προ-ATX εποχή που όλες οι μητρικές είχαν τέτοια καλωδιάκια, υπάρχουν 2 διαφορετικές διατάξεις pin, ασύμβατες μεταξύ τους, για τις σειριακές (πχ θυμάμαι πως τα καλώδια από Soyo δεν έπαιζαν σε QDI)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιούνιος 1, 2005 #299 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Δουλεύει κανονικά.(Μόνο που τρόμαξα να βρώ σειριακή θύρα αφού η dfi δεν την έδινε μαζί...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Ιούνιος 1, 2005 #300 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 14:42] ΔΕΝ δουλευει η Serial στο DFI. Τουλαχιστον 4 μητρικες που δοκιμασαμε δεν δουλεψει σε καμια. Η δοκιμη εγινε με Serial modem. γυρνα το καλωδιακι πανω στην μητρικη 180 μοιρες και ξαναδοκιμασεμαλλον τοβαλες αναποδα , δεν εχει "οδηγο"η αλλη μητρικη που επεξε τελικα ηταν με ενσωματωμενη σειριακη?αν ναι τοτε εχεις κανει το λαθος που ειπα παραπανω και πολυ απλα στην αλλη μητρικη δεν μπορουσες να το βαλεις αναποδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.