AN7 OverClocker Μάϊος 14, 2005 #181 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 παιδιά....το σημείο για να μετράμε το vcore ποιο είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 15, 2005 #182 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 Οπως ειπε και ο Τριστενο ρυθμισε το LDT στο 2χ ή στο 2.5Χ και ξεχνα το. Οι διαφορες στις επιδοσεις (αν υπαρχουν) ειναι ανυπαρκτες. Η μητρικη δεν ξερω που τερματιζει οσον αφορα το ΗΤΤ, παντως προχθες δοκιμασα να δω που τερματιζει το FSB νομιζω οτι τα 372 ειναι ενα καλο νουμερο. Μιλαμε για benchable καταστασεις, οχι απλα screenshot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάϊος 15, 2005 #183 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 μια χαρα παιζει εκει για καθε μερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 15, 2005 #184 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 τι rev είναι?Ρε παιδια το vcore test point ξέρει κανείς που είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Μάϊος 16, 2005 #185 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 ο Χριστος και η Παναγια , 400 fsb?μα καλα τι μνημες εχετεανεβασα ανα κλικ το LDT και ενα το τσιπσετ και ειμαι οκ στα 250χ10πιστευω ομως οτι δεν εφταιγε αυτοειναι το 4χ εν πρωτης και εν δευτερης ειναι το cpu βολτrev A02 εγωπαντως ευχαριστωνα ξαναγκρινιαξω (επειδη ειμαι παθων)δινετε στοιχεια στον κοσμακιανεμιστηρες που και τι διαμετρο,γενικα ψυξη , ρευματα ,αυτος ειναι ο σκοπος Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάϊος 16, 2005 #186 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Αποφασισα να δοκιμασω το mod του Nf4 Ultra-->SLI.To εκανα με μολυβι(για να μην αφησω σημαδια με κολλησεις)και λειτουργησε μια χαρα.Το προβλημα ειναι οτι μετα το ανοιγμα του υπολογιστη εκανα clear cmos και ξεχασα να κανω disable τις περιττες συσκευες(βλεπε irda).Ετσι τα windows αρχισαν να βρισκουν συσκευες και για να μην τις κανω εγκατασταση εκανα reboot.Οταν απενεργοποιησα τις συσκευες που δεν ηθελα μπηκα win και μου ειχε βρει την εξης συσκευη..που δεν μπορω να κανω uninstall ουτε απο safe mode.Λετε να ειναι μ@@κια των win?Πειτε καποιον τροπο να το σβησω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάϊος 17, 2005 #187 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Σε safe mode δεν μου εμφανιζει μονο το Infrared port(δειχνει να δουλευει οκ,χωρις θαυμαστικο) αλλα και κατι αλλες συσκευες miniport(συνολο 6-7 νομιζω)!!!Οταν μπαινω κανονικα ομως παλι βγαζει το ιδιο προβλημα.Εχετε εσεις τπτ network adapters ρε παιδια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Μάϊος 17, 2005 #188 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 χωρις να εχω στησει το δικτυο με τα 2 αλλα πισι που εχω στο δωματιο τοτε εχουμε αυτα που δειχνει η φωτογραφια ομως αν στηθει το δικτυο γινετια χαμος , μαζευονται πολλα καλουδια εκει , γεφυρες δικτυου , πρωτοκολλα , χαμος μιλαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάϊος 17, 2005 #189 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Mα εγω εχω απενεργοποιησει τα παντα περι δικτυου!Αφου ομως στο safe mode μου τα εμφανιζει οκ μαλλον καποια ρυθμιση χρειαζεται,αν και δεν μπορω να καταλαβω ποια συσκευη ειναι...(μαλλον δικτυο πρεπει αν και δεν εχω βαλει ποτε για να ξερω).Για να μην φτιαχνω καινουριο θεμα..ξερει καποιος να μου πει πως μπορω να κανω τα windows να ξαναβρουν ολες τις συσκευες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 19, 2005 #190 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 ρε παιδια η DFI παιζει κανονικα με KINGSTON CL3 DDR 400? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 19, 2005 #191 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 Ρε παιδια, εχει κανεις rev.AA0 ??? Το εχει ενας κολλητος σε DFI sli-dr και τα mosfet ΚΑΙΝΕ! Δεν ξερω φυσικα αν εχει να κανει με το rev αλλα αναφερει 50αρες χωρις ανεμιστηρα (και χωρις oc) ενω και τα 4 ψυκτρακια των mosfet ειναι καυτα... Ενω τα δικα μου (τα ψυκτρακια εννοω ρε ανωμαλοι) στη rev. A01 ειναι χλιαρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Μάϊος 19, 2005 #192 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 12:11] ρε παιδια η DFI παιζει κανονικα με KINGSTON CL3 DDR 400? Ειχα Kingston Value ram 2x512. Αν θυμαμε καλα στο κουτι τους εγραφε KVR 400. Δυστηχος ειχα μεγαλο προβλημα συμβατοτητας, οι μνημες παιζανε μονο οταν το θυμοντουσαν και καμια φορα ακομα και στα ντιφολτ μου κανανε κουλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 19, 2005 #193 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 thanx ,τσεκαρα και αλλου και οντως δεν παιζουνε. Twinmos Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Μάϊος 19, 2005 #194 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 12:20] Ρε παιδια, εχει κανεις rev.AA0 ??? Το εχει ενας κολλητος σε DFI sli-dr και τα mosfet ΚΑΙΝΕ! Δεν ξερω φυσικα αν εχει να κανει με το rev αλλα αναφερει 50αρες χωρις ανεμιστηρα (και χωρις oc) ενω και τα 4 ψυκτρακια των mosfet ειναι καυτα... Ενω τα δικα μου (τα ψυκτρακια εννοω ρε ανωμαλοι) στη rev. A01 ειναι χλιαρα... αυτο το revision ειχα οταν τα τιναξε η dfi ultra dπηρε φωτια και ηρθε και εδεσεβεβαια τοσο μεγαλες θερμοκρασιες οχι αλλα θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι το ψυκτρακι για τις μνημες δεν πιανοτανε με το χερι χωρις o/c , απλα με το jumper στο 4Vη dr μου τωρα με τιγκα οβερκλοκ δεν καταλαβαινει τιποταπροσεχε φιλε μου , τσεκαρε τα ολα με λεπτομερεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάϊος 19, 2005 #195 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 εμενα αν και Α02 εχει θερμοκρασιες στα μοσφετ απο 43-48 βαθμους χωρις ανεμιστηρα...προχειρα με ενα ανεμιστηρακι που το κρατουσα με το χερι επεσε στους 37 βαθμους σε full load...εγω με το τσιπσετ εχω προβλημα...με το silence δεν τραβαει αρκετο αερα και ζεσταινεται με αποτελεσμα ή να δουλευει αυτοματα και να ειναι τον περισσοτερο χρονο φουλ ή να δουλευει χαμηλα και να ανεβαζει 48-50 βαθμους...πρεπει να βαλω νερο στην καρτα να ξεφορτωθω το silencer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάϊος 19, 2005 #196 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Σήμερα, στις 16:13] χωρις o/c , απλα με το jumper στο 4V τι ποιο λογικο απο το να ζεματαει?στα 4V οσο λιγοτερο ρευμα δινεις τοσο πιο πολυ ζεσταινεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 19, 2005 #197 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 με τις μνημες default Volts και το jumper @ 4V ουτε που θελω να φανταστω ποσους βαθμους σηκωνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Μάϊος 19, 2005 #198 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 τι λετε ρε σεις εχετε τρελαθει εντελως?με την DR και το jumper@ 4V και τις μνημες ησυχες απο ταση , δεν θελει καν ανεμηστηραεμενα οσο ανεβαζω ταση τοσο ανεβαζει και θερμοκρασιααυτο που ειπατε τι ειναι καινουριο?οσο περισσοτερο ρευμα τραβανε οι μνημες τοσο θα ΠΕΦΤΕΙ (!!!) η θερμοκρασια απο το μοσφετ που τις τροφοδοτει? απο που κι ως πουοσο φορτωνεται με αμπερ , τοσο θα ζεσταινεται , απλη φυσικη , απλα ηλεκτρονικα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάϊος 19, 2005 #199 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 στα 4V οσο λιγοτερο ρευμα δινεις τοσο πιο πολυ ζεσταινεται... το αυτο.. 10Χ240 με 3.2 στις μνημες, 1.55 στο τσιπ. 65 στο ψυκτρακι της 4αρας για τις μνημες, 46 στο pwm. χωρις ανεμιστηρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάϊος 19, 2005 #200 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 Αυτό που λες δεν ισχύει σε όσες DFI (και είναι αρκετές) έχω δουλέψει από κοντά. Βάλε 2.6v με το jumper στα 5v και βάλε να τρέξει memtest86 #5, αμα δε ζεματίσει η γωνία και δεν αφήσεις δέρμα πάνω στο ψυκτράκι τότε πες μας και το rev. γιατί η DFI σου είναι μοναδική. Ηλεκτρονικά δε μπορώ να στο εξηγήσω απλά πιστευω πως η περίσσεια τάση αυξάνει τη θερμότητα πάνω στο κύκλωμα, για αυτό και όταν δίνει 3.2 από τα +3.3 είναι παγωμένο. 3.2 από τα +5 είναι πολύ ζεστό και 4 από τα +5 είναι χλιαρό ξανά. Αυτά που βλέπω λεω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.