panoc Ιανουάριος 4, 2008 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 Panoc εκει τερματιζει στα 1331,6...Ο χρονος του Spi ειναι 46,656sec...τοτε οντως τρεχει στα 1331.Αν τα σκεφτομαι καλα το κολημα ειναι οτι η μητρικη απλα δεν τρεχει στα 200fsb παρολο που την εχω βαλει να τρεχει ακομα παραπανω...Αν φτιαξω την συχνοτητα μονος μου ,δηλαδη να δω στο cpuz bus speed 200 θα εχω προβλημα? Απλα στο Bios μαλλον θα παω πανω απο 240fsb...δε γνωριζω εαν θα εχεις προβλημα, αφου ειναι ηδη προβλημα να μη δουλευει σωστα το fsb clock της μητρικης σου...μπορεις βεβαια να δοκιμασεις αλλα ειναι κριμα να καθσε με τετοιο chip στα 1800 λογω μητρικης, οταν μπορει ανετα να παει 3Ghz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hemlock Ιανουάριος 4, 2008 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 τοτε οντως τρεχει στα 1331.δε γνωριζω εαν θα εχεις προβλημα, αφου ειναι ηδη προβλημα να μη δουλευει σωστα το fsb clock της μητρικης σου...μπορεις βεβαια να δοκιμασεις αλλα ειναι κριμα να καθσε με τετοιο chip στα 1800 λογω μητρικης, οταν μπορει ανετα να παει 3Ghz.Βασικα εννοω προβλημα με θερμοκρασιες...Εχει πανω της μια ψυκτρα απο τον προηγουμενο D820 και δεν ιδρωνει...Το TAT Της intel δειχνει 22 βαθμους...Αν υπαρχει αλλο προγραμμα που να δειχνει θερμοκρασιες να το δωσεις το Link...Τελειωνοντας ,για σημερα, απλα καθομαι και ρυθμιζω το fsb απο το Bios τετοιο ωστε να δω στο cpuz την πραγματικη συχνοτητα λειτουργιας...Ναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιανουάριος 4, 2008 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 Βασικα εννοω προβλημα με θερμοκρασιες...Εχει πανω της μια ψυκτρα απο τον προηγουμενο D820 και δεν ιδρωνει...Το TAT Της intel δειχνει 22 βαθμους...Αν υπαρχει αλλο προγραμμα που να δειχνει θερμοκρασιες να το δωσεις το Link...http://www.alcpu.com/CoreTemp/Τελειωνοντας ,για σημερα, απλα καθομαι και ρυθμιζω το fsb απο το Bios τετοιο ωστε να δω στο cpuz την πραγματικη συχνοτητα λειτουργιας...Ναι?πραγματι εαν δεις στο cpuz 1800 τοτε θα ειναι 1800, τωρα εαν το καταφερεις ειναι αλλο ζητημα, για μενα ειναι ημιμετρα*, αλλα δεν εχεις παρα να δοκιμασεις.*νεα μητρικουλα με καλυτερο και πιο νεο chipset Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιανουάριος 4, 2008 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 Λοιπόν τα έχω πάρει λίγο με το θέμα γιατί είναι πολύ κουλό.Εφόσον η MSI με το bios που έχεις υποστηρίζει τον επεξεργαστήΔΕ γίνεται να μην παίζει. Αν έχεις ψηφιακή φωτογραφική μηχανήθέλω να φωτογραφίσεις:1ον όταν μπουτάρει τι ***** διαβάζει στην αρχική οθόνη πριν πατήσεις να μπεις bios2ον τι λέει το cell menu ένα προς ένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιανουάριος 4, 2008 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 Λοιπόν τα έχω πάρει λίγο με το θέμα γιατί είναι πολύ κουλό.Εφόσον η MSI με το bios που έχεις υποστηρίζει τον επεξεργαστήΔΕ γίνεται να μην παίζει. Ρε Σπύρο κανεις λες και ειναι πρωτοφανες!ακομα και αν η μητρικη αναγνωριζει τα παντα λαθος, τα 46sec του spi λενε καθαρα στα ποσα mhz τρεχει ο Ε2160ριξε και μια ματια σε αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιανουάριος 4, 2008 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 Κοίτα το μάνουαλ και τσέκαρε αν η επιλογή MAX CPUID VALUE LIMIT είναι disabled. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιανουάριος 4, 2008 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 και για να δεις οτι η μητρικη sucks παρε αλλο ενα λινκ (για να μη νοιωθει μονος ο hem) panoc added 1 Minutes and 1 Seconds later... Κοίτα το μάνουαλ και τσέκαρε αν η επιλογή MAX CPUID VALUE LIMIT είναι disabled. ασχετο, αλλα τι σημασια εχει αυτο ? panoc added 2 Minutes and 11 Seconds later... τελικα το προβλημα με αυτη τη μητρικη ειναι γενικο google is my friend ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιανουάριος 4, 2008 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 Eίναι το μόνο που μπορεί ίσως κάτι να επηρεάσει γιατί θα τον αναγνωρίσει αλλιώς αν είναι enabled.Όντως βλεπω και άλλους με αυτό το πρόβλημα. ****** τα νεύρα μου!Δεν είπα ότι αναγνωρίζει σωστά η μητρική εκεί είναι το θέμα να το έβλεπε σωστά.Το Ρι λέει όντως τι συμβαίνει αλλά το να μην βλέπει σωστά η μητρική είναι θέμα bios και μόνο.Spyrus added 4 Minutes and 47 Seconds later...Λοιπόν βάλε το fsb τόσο ώστε να πας στα 1800 και ας καεί το ********ο.Να προσέχεις τις μνήμες σου να είναι κάτω από 667.Spyrus added 2 Minutes and 18 Seconds later...Εσύ όταν βάζεις 215 σε πάει στα 148.Επομένως το 200 που λέει στο bios είναι 133 πραγματικό.Βάλε 267. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιανουάριος 4, 2008 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 Τελικα παρε μια μητρικη της προκοπης πχ Abit IP 35Pro να το πας ανετα το CPU στα 3GHz+ και να μπορεις να βαλεις στο μελλον και 45nm CPU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιανουάριος 4, 2008 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 το κορυφαιο της υποθεσης ειναι οτι ο hem ειναι ψυχραιμος και εχουν αγανακτησει όλοι οι αλλοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιανουάριος 4, 2008 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 :033: θα ηρεμήσω για την επόμενη ώρα δε θα ξανακοιτάξω αυτό το ποστ :098: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hemlock Ιανουάριος 4, 2008 Author #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 :033: θα ηρεμήσω για την επόμενη ώρα δε θα ξανακοιτάξω αυτό το ποστ :098:Σου 'χω εξελιξεις...Μεχρι 267 δεν παει, κοβει στα 229...Αμεσως μετα στα 230,αλλο ενα περιεργο, η CPU ανεβαζει συχνοτητα και φτανει στα 4,5GHz και δεν Bootαρει...Αλλα αντι αλλων νουμερα δηλαδη...Αυριο το πρωϊ παμε για επιστροφη...Ευτυχως δηλαδη, που η mobo δεν ηταν δικη μου επιλογη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιανουάριος 4, 2008 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 εμ τα ελεγα εγω οτι ειμαι μαπα το καρπουζι τουλαχιστον εμαθες τι παιζει. προτεινω να παρεις καμια μητρικη της προκοπης, εαν θες με vga κοιτα για Χ31. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hemlock Ιανουάριος 4, 2008 Author #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 εμ τα ελεγα εγω οτι ειμαι μαπα το καρπουζι τουλαχιστον εμαθες τι παιζει. προτεινω να παρεις καμια μητρικη της προκοπης, εαν θες με vga κοιτα για Χ31. Χ31...Μπα ,καμια παλι στο ιδιο στυλ MicroATX ,onboard gpu...Αν εχεις καμια προταση θα με βοηθουσες ,μιας και δεν εχω αρχισει ακομα το ψαξιμο-θα κρατησω τις δικες σου/σας προτασεις σαν refference... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιανουάριος 4, 2008 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 για τι κατηγορια τιμης μιλαμε? γιατι για σωστη μητρικη θα πας 80-90+ Ευρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hemlock Ιανουάριος 4, 2008 Author #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 για τι κατηγορια τιμης μιλαμε? γιατι για σωστη μητρικη θα πας 80-90+ Ευρω.Λοιπον διαβασε πως εχει το ζητημα...Η μητρικη ειναι αγορασμενη απο το eshop.Αν την βγαλουν ελλατωματικη θα μας πιστωσουν τα 65 ευρω που κανει τωρα καινουργια...Αρα ,χοντρικα, να τσονταρει το παιδι αλλο ενα 30 max...Οποτε ναι εκει εισαι,στα 100 ευρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιανουάριος 4, 2008 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522571http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526691προτειμω τη gigabyte λογω hdmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιανουάριος 4, 2008 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 Λοιπον διαβασε πως εχει το ζητημα...Η μητρικη ειναι αγορασμενη απο το eshop.Αν την βγαλουν ελλατωματικη θα μας πιστωσουν τα 65 ευρω που κανει τωρα καινουργια...Αρα ,χοντρικα, να τσονταρει το παιδι αλλο ενα 30 max...Οποτε ναι εκει εισαι,στα 100 ευρω...Και γιατί να μην την πιστώσουν στην τιμή αγοράς της;Καλύτερα να την πας με τη cpu σου για να δουν οι ίδιοι το πρόβλημαγιατί αν βάλουν άλλη cpu τότε θα παίξει κανονικά και e-shop είναι αυτόδε θα στην αλλάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hemlock Ιανουάριος 5, 2008 Author #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 Και γιατί να μην την πιστώσουν στην τιμή αγοράς της;Καλύτερα να την πας με τη cpu σου για να δουν οι ίδιοι το πρόβλημαγιατί αν βάλουν άλλη cpu τότε θα παίξει κανονικά και e-shop είναι αυτόδε θα στην αλλάξει.Καλημερα...Λεω αν μας την πιστωσουν,διοτι ειχα σκεφτει να τους την παω μονο αυτη και οπως ειπα με D820 και Ε6300 παιζει...Τωρα σε αυτο που λες εσυ ,να τους παω και τον E2160, να τους εμπιστευτω πραγματικα να τον δοκιμασουν ή θα τρεχω μετα-βασικα υπαρχει περιπτωση να το δεχτουν, μιας και ο 2160 δεν ειναι αγορασμενος απο εκει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιανουάριος 5, 2008 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 Δεν έχει σημασία γιατί σου είπα έτσι μόνο θα δουν ότι έχει πρόβλημα.Πες τους ότι έχεις το τελευταίο bios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.