Vadergr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2008 Θελει ενα ο αδερφος μου για λιγες εκτυπωσεις κειμενου αλλα και εγχρωμες (για τα εξωφυλλα των cd του).Θελει επισης και ενα fax για την δουλεια του.Υπαρχει κατι κυριως αξιοπιστο και κατα δευτερο λογο ποιοτικο στα 170ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Ιανουάριος 2, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2008 Για ρίξε μια ματιά εδώ και εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 2, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2008 Ξερει κανεις αν καποιο απο τα HP πολυμηχανηματα με φαξ παιρνει μελανια που εχουν πανω και κεφαλη?http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978136&product=855286Αυτο λεω αλλα θα προτιμουσα να αλλαζε και η κεφαλη μαζι με τα μελανια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Ιανουάριος 2, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2008 Α εσύ θες να είναι και δικτυακός από ότι βλέπω.Και τα τρία μηχανήματα κάνουν ποιοτικές εκτυπώσεις, πάντως στο 5610 δεν αλλάζει η κεφαλή μαζί με τα μελάνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 2, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2008 δεν με ενδιαφερει να ειναι δικτυακος.Σκυλι θελω να ειναι και να μην πεθανει στον 13ο μηνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Ιανουάριος 2, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2008 Το δεύτερο μηχάνημα που πρότεινα και αυτό που πρότεινες εσύ ανήκουν στην ίδια οικογένεια της HP (OFFICEJET) και οι καλύτερες επιλογές για μένα (το πρώτο συνδέεται με usb το δεύτερο με rj-45). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 2, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2008 Τα μελανια?Αλλαζει και η κεφαλη μαζι με αυτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Ιανουάριος 2, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2008 Η ΗΡ δεν ακουσα ποτε να αλλαξε αυτη την τεχνικη, με την κεφαλη πανω στα μελανια.Και απο οτι βλεπω στις φωτο που εχει σε ολα τα ανταλλακτικα στο λινκ σου, εχει αυτην τη χρυση πλακετο-ταινια που ειναι η κεφαλη (απο κατω αν μπορεσεις να τη δεις, πχ το 3χρωμο εχει 3 γραμμουλες, μια για το καθε χρωμα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 2, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2008 To 5180 που εχω εγω της HP δεν αλλαζει κεφαλη μαζι με το μελανι.Αλλα εγω το καθε χρωμα ξεχωριστα.Αυτο εχει 3χρωμη μελανη οποτε πιθανον να αλλαζει και η κεφαλη, απλα επειδη το θελει ο αδερφος μου, θελω να του παρω κατι που δεν θα παθει κατι (εκτος σοβαρου απροοπτου).Μοναδικες απαιτησεις το φαξ, το οριο των 170ε, και αν γινεται ο συνδοιασμος κεφαλης/μελανης.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.