Jump to content

Πολυμηχανημα με Fax στα 170ε?

Vadergr

Recommended Posts

Θελει ενα ο αδερφος μου για λιγες εκτυπωσεις κειμενου αλλα και εγχρωμες (για τα εξωφυλλα των cd του).Θελει επισης και ενα fax για την δουλεια του.

Υπαρχει κατι κυριως αξιοπιστο και κατα δευτερο λογο ποιοτικο στα 170ε?

Ξερει κανεις αν καποιο απο τα HP πολυμηχανηματα με φαξ παιρνει μελανια που εχουν πανω και κεφαλη?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978136&product=855286

Αυτο λεω αλλα θα προτιμουσα να αλλαζε και η κεφαλη μαζι με τα μελανια.

Το δεύτερο μηχάνημα που πρότεινα και αυτό που πρότεινες εσύ ανήκουν στην ίδια οικογένεια της HP (OFFICEJET) και οι καλύτερες επιλογές για μένα (το πρώτο συνδέεται με usb το δεύτερο με rj-45).

Η ΗΡ δεν ακουσα ποτε να αλλαξε αυτη την τεχνικη, με την κεφαλη πανω στα μελανια.

Και απο οτι βλεπω στις φωτο που εχει σε ολα τα ανταλλακτικα στο λινκ σου, εχει αυτην τη χρυση πλακετο-ταινια που ειναι η κεφαλη

(απο κατω αν μπορεσεις να τη δεις, πχ το 3χρωμο εχει 3 γραμμουλες, μια για το καθε χρωμα)

.

To 5180 που εχω εγω της HP δεν αλλαζει κεφαλη μαζι με το μελανι.Αλλα εγω το καθε χρωμα ξεχωριστα.Αυτο εχει 3χρωμη μελανη οποτε πιθανον να αλλαζει και η κεφαλη, απλα επειδη το θελει ο αδερφος μου, θελω να του παρω κατι που δεν θα παθει κατι (εκτος σοβαρου απροοπτου).Μοναδικες απαιτησεις το φαξ, το οριο των 170ε, και αν γινεται ο συνδοιασμος κεφαλης/μελανης..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.