squid Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2008 .Ξερει μηπως κανεις τι εξελιξεις υπαρχουν στο χωρο της βελτιωσης του ελεγχου των fan των 8800GT? Εχω μια sparkle 8800GT και βρηκα αυτα εδω ( http://www.mvktech.net/component/option,com_remository/Itemid,26/func,fileinfo/filecatid,2340/parent,category/ http://www.mvktech.net/component/option,com_remository/Itemid,26/func,selectfolder/cat,80/page,2/ ) οπου φαινεται ενα νεο bios που εκδοθηκε μετα την αγορα της καρτας και εχω δει bios revisions 02 και στις αλλες φιρμες σε αυτο το site οπως και rev. 02 nvidia (oem? generic?) bios, αλλα δε βρηκα διευκρινισεις αν διορ8ωνει τον ελεγχο του ανεμιστηρα.
giorgos th.1442169073 Ιανουάριος 1, 2008 #2 Ιανουάριος 1, 2008 Ψαξε για ενα bios που εβγαλε η evga και διορθωνει το θεμα 100%.
squid Ιανουάριος 1, 2008 Author #3 Ιανουάριος 1, 2008 εχω τις επιφυλαξεις μου για το συγκεκριμενο bios μια που ειναι για τις evga και μαλιστα εχει βγαλει και διαφορετικο bios για διαφορετικες 8800GT που εχει στη σειρα της, μην κανω καμια πατατα και την στειλω την καρτα ....
Duder Ιανουάριος 2, 2008 #4 Ιανουάριος 2, 2008 Αυτά τα bios που έχει το mkvtech είναι custom\modded ή official? Ρωτάω γιατί βλέπω να υπάρχουν bios για κάποιες κάρτες που δεν υπάρχουν στις σελίδες των εταιριών (π.χ. Albatron)...
squid Ιανουάριος 2, 2008 Author #5 Ιανουάριος 2, 2008 δεν ειμαι σιγουρος, της sparkle που με ενδιαφερει δεν τα εχει στο site της ..
haz92 Ιανουάριος 3, 2008 #6 Ιανουάριος 3, 2008 όλο το θέμα είναι για ανεμιστηράκια δηλαδή εγώ που έχω την cool pipe να ψαχτώ?
squid Ιανουάριος 3, 2008 Author #7 Ιανουάριος 3, 2008 δεν ειμαι σιγουρος, της sparkle που με ενδιαφερει δεν τα εχει στο site της .. οκ, τελικα η sparkle στελνει πληροφοριες και αρχεια bios μεσω email, εχουν διαθεσιμα bios, πολιτικη της εταιριας oμως να τους ζητας το bios προσωπικα. Περιμενω απαντηση τους. squid added 1 Minutes and 11 Seconds later... όλο το θέμα είναι για ανεμιστηράκια δηλαδή εγώ που έχω την cool pipe να ψαχτώ? μπα μαλλον δεν συντρεχει λογος. Κανενα underclock κανε το πολυ ισως
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.