livaspy Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2008 ...'Επεσε στα χέρια μου ένα μηχάνημα hp compaq micro desktop και σκόπευα να το χρησιμοποιήσω στο σαλόνι σαν media center απλά για να έχω net στην ΤFT και να βλέπω καμμιά ταινία μιας και το κουτί της compaq είναι πραγματικά πολύ ωραίο...Το πρόβλημα μου ξεκίνησε όταν του έβαλα μια κάρτα γραφικών παλιάς τεχνολογίας σε agp, τότε το pc άρχισε μια σειρά από beep και χωρίς να τα μετρήσω πάτησα το power σταθερά για να κλείσει...Από τότε το pc δεν ανοίγει με καμία περίπτωση...Το μόνο που κάνει είναι ένα ''clack'' στο psu όταν το συνδέω στο ρεύμα...Οπότε τα ξεσύνδεσα όλα και γεφύρωσα τα pin 14-15 στο psu για να το κάνω να δουλέψει οn the fly...Τίποτα...Σύνδεσα άλλο psu στην mobo αλλά δεν έπερνε μπροστά με τίποτα....Τι μπορεί να κάνω άλλο για να δω αν κάηκε η mobo ή το psu...Η mobo ήταν καταπληκτική, κλείδωνε τα πάντα μέσα από το bios...Ελπίζω να μην την κατέστρεψα...Τι να κάνω.?Λίγη βοήθεια...Ευχαριστώ...
DJ-XRHSTOS Ιανουάριος 1, 2008 #2 Ιανουάριος 1, 2008 πολυ απλα βαλε μια αλλη mobo και δες μετα αν δουλεβει.
livaspy Ιανουάριος 1, 2008 Author #3 Ιανουάριος 1, 2008 ...Φίλε μου έχω φτάσει σε σημείο να μετράω ρεύματα στο psu αρχικά και δεν βρίσκω +/-12vdc πριν ξηλώσω το σύμπαν...Η compaq έχουνφοβερή ποιότητα κατασκευής και δεν θέλω να τα ξηλώσω ακόμα...Άλλη απάντηση...?
tristeno1416003162 Ιανουάριος 1, 2008 #4 Ιανουάριος 1, 2008 Αν δεν παίρνει μπρος με άλλο τροφοδοτικό μάλλον πάει η μητρική.
livaspy Ιανουάριος 1, 2008 Author #5 Ιανουάριος 1, 2008 Ευχαριστώ έβαλα άλλη μητρική και παίρνει ρε΄θμα κανονικά...Πάει η Mobo...
AquaSonic1442169069 Ιανουάριος 2, 2008 #6 Ιανουάριος 2, 2008 Μαλλον εβαλες AGP με μεγαλυτερη ταση και ρευμα (3.3v) απο οτι μπορει να σηκωσει η μητρικη (1.5v) (A δεν θυμαμαι...)... Βγαλτην απο το ρευμα ξηλωσε την και βγαλε και την μπαταρια της για καμποση ωρα. Ποτε δεν ξερεις...
Herc Ιανουάριος 2, 2008 #7 Ιανουάριος 2, 2008 Eισαι ατυχος.Πριν λιγο καιρο εδωσα δωρεαν μια τετοια μητρικη.
tristeno1416003162 Ιανουάριος 2, 2008 #8 Ιανουάριος 2, 2008 Μαλλον εβαλες AGP με μεγαλυτερη ταση και ρευμα (3.3v) απο οτι μπορει να σηκωσει η μητρικη (1.5v) (A δεν θυμαμαι...)... Βγαλτην απο το ρευμα ξηλωσε την και βγαλε και την μπαταρια της για καμποση ωρα. Ποτε δεν ξερεις... Αυτό δεν γίνεται εκτός αν πάρεις πριόνι και ανοίξεις εγκοπές μόνος σου. Λες να έκανε κάτι τέτοιο?
livaspy Ιανουάριος 3, 2008 Author #9 Ιανουάριος 3, 2008 ...Μητρική από την HP καινούργια από ALTEC μόνο 120€ και αν την τοποθετήσουν άλλα 100€(πάλι καλά που θα την έβαζα μόνος)...Τώρα μπορούμε να αυτοκτονήσουμε όλοι μαζί...!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.