Jump to content

ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ 8800 ULTRA

jkanellopoylos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα σας.....εχω την asus 8800 ultra δεν ημουν ικανοποιημενος απο την αποδοση της σε συγκριση με τα χρηματα που εδωσα και ετσι αποφασισα να φλασαρω νεα rom .....της EVGA S/C 8800 ULTRA.......

Την ξεκλειδωσα μεσα απο dos και εδωσα την νεα rom......στο flashαρισμα κολλησε το μπουρ**λο και εκανα restart με αποτελεσμα τωρα να μην αναβει η καρτα γραφικων...

Τι μπορω να κανω???

η μόνη λογική κινηση που μπορώ να σκεφτω είναι να μπουταρεις με μία αλλη κάρτα γραφικών, εχοντας και αυτή επανω και να προσπαθησεις να περασεις το αρχικό bios.

Πήγαίνε εδώ

http://www.mvktech.net/component/option,com_remository/Itemid,26/func,selectfolder/cat,61/orderby,4/

Κατέβασε το bios της κάρτας σου και φτιάξε μια boot δισκέτα (από άλλο Η/Υ εννοείται) που θα φλασάρεις αυτό το bios χωρίς user intervention. Με κάποιο batch file, ας πούμε.

Καλωσήρθες στο site μας.

η μόνη λογική κινηση που μπορώ να σκεφτω είναι να μπουταρεις με μία αλλη κάρτα γραφικών, εχοντας και αυτή επανω και να προσπαθησεις να περασεις το αρχικό bios.

Σωστο . Μια εξτρα VGA χρειαζεσαι . Μια PCI κανει τη δουλεια της αψογα (Χρειαζεται για τετοιες περιπτωσεις) .

δεν ξερω....εβαλα μια καρτα παλια....δεν ειναι pci........7300 nvidia . Μπορεις να με βοηθησεις????οταν τις εχω και τις δυο επανω δεν αναβει η οθονη και ας ειναι στην αλλη συνδεδεμενη....

jkanellopoylos added 3 Minutes and 15 Seconds later...

Σας ευχαριστω παρα πολυ για την συμετοχη στο προβλημα μου....δεν περιμενα τοσες απαντησεις τοσο γρηγορα...

Αρχικα δε καταλαβα γιατι αν φλασαριζες την καρτα σε κατι αλλο θα πηγαινε ποιο γρηγορα? Το υπολοιπο συστημα σου ποιο ειναι?

δεν ξερω....εβαλα μια καρτα παλια....δεν ειναι pci........7300 nvidia . Μπορεις να με βοηθησεις????οταν τις εχω και τις δυο επανω δεν αναβει η οθονη και ας ειναι στην αλλη συνδεδεμενη....

jkanellopoylos added 3 Minutes and 15 Seconds later...

Σας ευχαριστω παρα πολυ για την συμετοχη στο προβλημα μου....δεν περιμενα τοσες απαντησεις τοσο γρηγορα...

Δοκιμασες να αλλαξεις τις θυρες ? Στην 1η pciex βαλε την 7300 ... και στη 2η την 8800 .

Προσοχη μη φλασαρεις την 7300 αντι την 8800 !!

ειχα κανει boot απο το ultimate boot cd...free dos.Σε 5 λεπτα ξανα μπαινω....θα βαλω πανω 7300 και κατω 8800

Πως θα διαλεξω ποια απο τις 2 θα flashαρω???????μπορω να κατεβασω απο καπου ενα καθαρο boot cd... mono dos???δεν εχω βαλει δισκετα ο ηλιθιος...

ειχα κανει boot απο το ultimate boot cd...free dos.Σε 5 λεπτα ξανα μπαινω....θα βαλω πανω 7300 και κατω 8800

Πως θα διαλεξω ποια απο τις 2 θα flashαρω???????μπορω να κατεβασω απο καπου ενα καθαρο boot cd... mono dos???δεν εχω βαλει δισκετα ο ηλιθιος...

Το nvflash εχει μια παραμετρο που διαλεγεις την καρτα που θα φλασαρεις . Ξεχοριζουν με ID's . Id 0 και Id 1 .

Ψαξε στο google και θα το βρεις . Δε θυμαμαι να σου πω . Θα το κοιταξω και εγω .

Τα καταφερα επιτελους, σας ευχαριστω πολυ.

Οταν πληκτρολογουσα την εντολη για να μπει η νεα ρομ μετα απο λιγο κολλουσε και μου εμφανιζε μια μπλε σειρα που ελεγε ''end buffer'' οτι και να πατουσα ακουγοταν ενα ''τιτ'' .......εκτος απο Esc που απ'οτι φανηκε συνεχιζε η εγκατασταση......

Περασα τελικα την rom της EVGA superclocked.... εχω χαμηλοτερες θερμοκρασιες.... και αρκετα μεγαλυτερες επιδοσεις....επισης μου φαινεται οτι ανεβαινει η αποδοση της με o/c πιο πολυ απ'οτι πριν.

Αυτη τη στιγμη δουλευει φουλ 20 λεπτα με θερμοκρασια 80 βαθμων κελσιου με χρονισμο 670 Mhz core και 2300 Mhz Memory....με μαμα cooler και ενα απλο κουτι χωρις κανενα ανεμιστηρακι ,απλα χωρις καπακι.

δεν με αφηνει απο το ntune να ανεβασω στροφες στο ανεμιστηρακι, τι μπορω να κανω?

δεν με αφηνει απο το ntune να ανεβασω στροφες στο ανεμιστηρακι, τι μπορω να κανω?

Βαλε rivatuner . Ειναι 1000000 φορες καλυτερο .

εκανα boot up clocks και δεν αλλαζε τιποτα....μονο μια φορα δουλεψε στην αρχη και μονο σε xp ....και το ATI μου δουλευει μονο σε xp....εχω και vista 64

Σε Vista προσπαθησα και δεν με αφηνε να κανω τιποτα...ολα μου λενε οτι δεν βρεθηκε kernel-κατι...και γενικα οτι κατι δεν παει καλα με τους drivers...ουτε της asus δεν παιζουν...

Τωρα πια δεν παιζει της asus ουτε σε xp γιατι την αναγνωριζει EVGA...

Με το RIVA δουλεψαν τα ανεμιστηρακια σας ευχαριστω.

Προσπαθω να δω το crysis σε xp HIGH με 16q antialiasing, ως μαμα superclocked παιζει καλα σε 16 antialiasing...

Με 675@2350 παιζει 16q αλλα καποια στιγμη κολλαει.

Το εχει κανει καποιος?

Να ανοιξω αλλο topic???το βασικο προβλημα μου λυθηκε.

Τελικα 675@2300 παιζει μια χαρα crysis high με 16Q antialiasing. αναλυση: 1680x1050

Γνωριζει κανεις καποια καλυτερη ρυθμιση?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.