Jump to content

μετατροπη fat32 σε NTFS

Drajen

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ΚΑλησπερα παιδια.

Αγορασα fantom drive εξωτερικο ο οποιος ειναι σε φορματ fat32.

Μπαινω κανονικα απο τα παραθυρια στο

device manager τον επιλεγω κ μετα δεν ξερω τι να κανω μιας κ με δεξι κλικ μου δινει καποιοες επιλογες αλλα δεν γραφει πουθενα για partitons.Πρεπει υποχρεωτικα να κανω partitons μιας κ δεν θελω να τον σπασω.

μια απλη αλλαγη στο fat32 σε NTFS κ δεν ξερω που να παω

ΚΑλησπερα παιδια.

Αγορασα fantom drive εξωτερικο ο οποιος ειναι σε φορματ fat32.

Μπαινω κανονικα απο τα παραθυρια στο

device manager τον επιλεγω κ μετα δεν ξερω τι να κανω μιας κ με δεξι κλικ μου δινει καποιοες επιλογες αλλα δεν γραφει πουθενα για partitons.Πρεπει υποχρεωτικα να κανω partitons μιας κ δεν θελω να τον σπασω.

μια απλη αλλαγη στο fat32 σε NTFS κ δεν ξερω που να παω

Πας στο "ο υπολογιστής μου", δεξί κλικ στο σκληρό από εκεί -> "format" -> NTFS (ΜΗ βάλεις quick format) και δώσε!

Πας στο "ο υπολογιστής μου", δεξί κλικ στο σκληρό από εκεί -> "format" -> NTFS (ΜΗ βάλεις quick format) και δώσε!

δηλαδη πρωτα επιλεγω φορματ κ μετα θα επιλεξω το ειδος που θελω να τον μετατρεψω(NTFS)

Eάν δεν κάνω λάθος σου βγάζει επιλογή για το πώς θέλεις να κάνεις φορμάτ .

Eάν δεν κάνω λάθος σου βγάζει επιλογή για το πώς θέλεις να κάνεις φορμάτ .

παω να τον δοκιμασω.κ επανερχομαι.Ευχαριστω παιδια

Μπορείς να το κάνεις και με το convert από command prompt.

convert e: /fs:ntfs /x

Αν υποθέσουμε ότι ο σκληρός είναι ο e:

τον εξωτερικό καλο θα ήταν να τον αφήσεις σε Fat32 μιας εφόσον είναι εξωτερικός δεν θα είναι μονο στο pc σου...

μπορεί να σου κάτσει pc με win98 σε ένα φίλο...με linux που δεν έχουν βάλει τα πακέτα...ένα απότα νέα DVD player που έχουν και USB...και οτιδήποτε άλλο ;)

τον εξωτερικό καλο θα ήταν να τον αφήσεις σε Fat32 μιας εφόσον είναι εξωτερικός δεν θα είναι μονο στο pc σου...

μπορεί να σου κάτσει pc με win98 σε ένα φίλο...με linux που δεν έχουν βάλει τα πακέτα...ένα απότα νέα DVD player που έχουν και USB...και οτιδήποτε άλλο ;)

ναι αλλά έτσι δε θα μπορεί να βάλει πάνω αρχεία μεγαλύτερα απο 4GB,αρκετά μεγάλο μειονέκτημα για μένα.

εκτός του ότι δεν θα μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως τον δίσκο (πχ όριο στο μέγεθος των αρχείων), το ntfs δεν έχει εδώ και καιρό πρόβλημα με στο linux, ακόμα και σε rw. Αλλά και πάλι, ro υποστιρίζει out of the box.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.