Jump to content

Ποια μάρκα μητρική για AMD επεξεργαστή έχετε?

panoc

Ποια μάρκα μητρική για AMD επεξεργαστή έχετε?  

120 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Asus A8N-SLI Deluxe μεταχειρισμένη, τρέχει βράχος στα 250FSB παρέα με τον Opteron 165 που έχει σκαρφαλώσει στα 2,25GHz, βράχος και αυτός. Και 2 8600gt σε sli συμπληρώνουν το set

Και να φανταστεις οτι αυτη ειναι η πρωτη SLI μητρικη που υπηρξε ποτε με αρκετα προβληματα οπως ειναι φυσικο,εχω διαβασει ατελειωτα κατεβατα για αυτην την μητρικη.

Αν δεις το φορουμ της στα Asus forums θα τρομαξεις,ειναι το μεγαλυτερο φορουμ απο ολα.

Καλοδουλευτη.

stealth

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply
Και να φανταστεις οτι αυτη ειναι η πρωτη SLI μητρικη που υπηρξε ποτε με αρκετα προβληματα οπως ειναι φυσικο,εχω διαβασει ατελειωτα κατεβατα για αυτην την μητρικη.

Αν δεις το φορουμ της στα Asus forums θα τρομαξεις,ειναι το μεγαλυτερο φορουμ απο ολα.

Καλοδουλευτη.

stealth

Ευχαριστώ, αν και θέλω να μου χαλάσει σε κάποια φάση που δεν θα χρειάζομαι άμεσα το pc για να μεταβώ σε phenom:033:

DFi nf4 sli-expert...πολύ ευχαρίστως όμως θα την άλλαζα, αν υπήρχαν ακόμη αξιόλογες λύσεις 939 στην αγορά...

Από την απόδοση του συστήματος είμαι ικανοποιημένος, οπότε δεν προβλέπεται αναβάθμιση...

Πότε αναμένεται πάλι η ανακατάταξη με νέα τσίπσετ, νέες μνήμες (ddr) στην mainstream (AMD) αγορά;;

Asus A8N-SLI (Σταθερή) Προβλημα με φαν

Asus A8N32-Sli (super σταθερή)

Και

ECS A780GM-A (για 55ευρώ με s-vga onbard όλα τα λεφτά. καμία εμφάνιση προβλήματος. Μείον ή κάρτα ήχου που ζέχνει και είναι κατώτερη της Realtec ώς προς την ποιότητα.)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.