pas2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2007 Χαίρετε και χρόνια πολλά.Εχθές αγόρασα αυτόν τον εξωτερικό δέκτη ---> http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=955825(Συνδέεται κατευθείαν στην οθόνη και δεν χρειάζεται καθόλου drivers). Καταρχήν να πω ότι το πρόβλημα έχει να κάνει μόνο με τα τηλεοπτικά τηλεοπτικά κανάλια. Όλες οι άλλες λειτουργίες είναι εντάξει.Έχω συνδέσει καλώδιο κεραίας (από ταράτσα) το οποίο καταλήγει πάνω στον δέκτη και το μήκος του είναι αρκετά μικρό. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μου βρίσκει όλα τα κανάλια της τηλεόρασης εκτός από 5-6 μόνο και ένα ψηφιακό. Δοκίμασα με άλλο καλώδιο κεραίας αλλά τα ίδια, και η τηλεόραση και ο δέκτης πέρνουν σήμα απ'την ίδια κεραία και ενώ η τηλεόραση παίζει εδώ και καιρό όλα τα κανάλια που έχω ο δέκτης σχεδόν δεν παίζει τίποτα.Γιατί συμβαίνει αυτό? Έχω κάνει πολλές φορές scan σε όλες τις συχνότητες αλλά τίποτα.Ευχαριστώ.
yanni Δεκέμβριος 29, 2007 #2 Δεκέμβριος 29, 2007 Αν σου επιτρέπει να μετακινηθείς χειροκίνητα στις διάφορες συχνότητες, τότε δοκίμασε να πας στην συχνότητα ενός καναλιού που δεν σου το βγάζει. Αν δεις ότι το σήμα του εν λόγο καναλιού είναι απλά κακό, τότε πιθανόν έχεις βρει και το πρόβλημα. Με λίγα λόγια ο δέκτης δεν έχει καλή λήψη του εν λόγο καναλιού και με το automatic scan απλά το αγνοεί.
pas2007 Δεκέμβριος 29, 2007 Author #3 Δεκέμβριος 29, 2007 Λοιπον.Έκανα και manual scan αλλά τίποτα. Άλλαξα χώρα απ'το μενού και πάλι τίποτα.Πρόσεξα ότι η tv έχει κάποια παράσιτα απ'την στιγμή που τράβηξα καλώδιο για τον εξωτερικό δέκτη. Μήπως το καλώδιο κεραίας της Aver Media θέλει αλλαγή?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.