MadCatMk21442169156 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2007 Πήγα και πήρα μία GeCube HD 2600pro, της οποίας το κουτί CD δεν είχε μέσα για κάποιο λόγο κι έτσι κατέβασα drivers catalyst, κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης των οποίων εμφανίζεται το μήνυμα: "Setup did not find a driver compatible with your current hardware or operating system. Setup will not exit."Δοκιμάστικαν οι:7.127.107.117.097.08DNA (με το ίδιο πρόβλημα)Omega (εγκαθιστούνται αλλά δε δουλευουν)Επίσης χρησιμοποιήθηκε και DriverCleaner πολλές φορές.Όσο έψαξα στο google δε φαίνεται να υπάρχει τέτοια λύση πάρα format που το ξεχνάμε.Το τελευταίο 2ωρο έχω κάνει τουλάχιστον 15 reboot.Αν κάποιος έχει το CD που έρχεται με την κάρτα ας μου στείλει ένα PM...ΕυχαριστώPS: http://www.driverheaven.net/modtool/ Γι'αυτό εδώ δεν υπάρχει πια το link για κάποιο λόγο. Αν βρει κανείς mirror που να δουλεύει....
MUL Δεκέμβριος 29, 2007 #2 Δεκέμβριος 29, 2007 agp ή pic-X είναι???μεγάλο πρόβλημα φιλε οι 2600προ ... Ο κοσμος τις επιστρέφει πίσω λογω drivers..Τεσπα καπου διάβασα οτι ενα παιδιά κατάφερε να περάσει drivers μιας άλλης εταιρίας visiontech ή καπως έτσι κατι με vision ξεκιναγε ...ψάξτο λιγο και πέρνα μιας άλλης , μπορει να δουλέψει*-*-*-*-*-*-*MUL added 6 Minutes and 32 Seconds later...*-*-*-*-*-*-*Εδώ ειναι το θέμα συζήτησης http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=128312και ο panozR7 δίνει αυτο το ΧP -vistaΜε καθε επιφύλαξη γιατι εγώ δεν εχω την κάρτα απλος προσπαθώ να βοηθίσω*-*-*-*-*-*-*MUL added 11 Minutes and 7 Seconds later...*-*-*-*-*-*-*http://www.visiontek.com/teksupport/drivers/drivers.htmlΣτο πιο πανω site τις εταιρίας εχει και για PCI-X και για AGP...(πριν σου έδωσα για AGP) Αν γινει κάτι κανε μας μια ενημέρωση(Με καθε επιφύλαξη MUL)
takis 7 Δεκέμβριος 29, 2007 #3 Δεκέμβριος 29, 2007 Πήγα και πήρα μία GeCube HD 2600pro, της οποίας το κουτί CD δεν είχε μέσα για κάποιο λόγο κι έτσι κατέβασα drivers catalyst, ......""Μια στιγμη βρε φιλαρακο..λες το αγορασες, το ανοιξες..και δεν ειδες το cd μεσα..Μαλιστα..Και γιατι, ετσι οπως ηταν, δεν πηγες αμεσως πισω στο καταστημα και να πεις "το και το", "να το κουτι οπως το ανοιξα", και να κοψουν το λαιμο τους, να σου δωσουν ειτε το cd, είτε μια αλλη με το cd μεσα, ανοιγοντας το εκει μπροστα σου..Δε το λεω με καποιο υφος, αντιθετως λεω οτι αφου πληρωσες για κατι, αυτο πρεπει να ανταποκρινεται στα χρηματα σου.Ακομα και να σου λεγανε το οτιδηποτε, (καλα να σου πουνε δεν την παιρνουν πισω δεν παιζει αμα τους κολλησεις οπως πρεπει) πχ να τους βρεις απο το internet..οκ αυτο ειναι λυση, αλλα σε μια τελικη αν για χ λογους, δεν ειχες προσβαση ρε αδερφε στο web, τι θα εκανες..Γνωμη μου ειναι, ανεξαρτητως λυσεως που μπορει να βρεις απο εδω, να πας πισω και να ζητησεις το προιον "as is", ή μαλλον "as it should be".Αυτα..
Necro Δεκέμβριος 29, 2007 #4 Δεκέμβριος 29, 2007 1)όπως τα είπε ο takis2) πως και τη πάτησες έτσι με την αγορά, είναι γνωστά κουκουνάρια οι συγκεκριμένες κάρτες
ckdiablo555 Δεκέμβριος 29, 2007 #5 Δεκέμβριος 29, 2007 .net framework 2 ή καποιο μεταγενεστερο εχεις...?γιατι το θελει και αυτο...κατα τα αλλα συμφωνο με τον Τακη...!
JimmyFox Δεκέμβριος 29, 2007 #6 Δεκέμβριος 29, 2007 http://www.gecube.com/software-driver.phpΕγαθιστάς τον ΠΛΗΡΗ driver και μετά τον ανανεώνεις από το site της ATi.
MadCatMk21442169156 Δεκέμβριος 29, 2007 Author #7 Δεκέμβριος 29, 2007 Πήγα και πήρα μία GeCube HD 2600pro, της οποίας το κουτί CD δεν είχε μέσα για κάποιο λόγο κι έτσι κατέβασα drivers catalyst, ......""Μια στιγμη βρε φιλαρακο..λες το αγορασες, το ανοιξες..και δεν ειδες το cd μεσα..Μαλιστα.. Και γιατι, ετσι οπως ηταν, δεν πηγες αμεσως πισω στο καταστημα και να πεις "το και το", "να το κουτι οπως το ανοιξα", και να κοψουν το λαιμο τους, να σου δωσουν ειτε το cd, είτε μια αλλη με το cd μεσα, ανοιγοντας το εκει μπροστα σου.. Δε το λεω με καποιο υφος, αντιθετως λεω οτι αφου πληρωσες για κατι, αυτο πρεπει να ανταποκρινεται στα χρηματα σου. Ακομα και να σου λεγανε το οτιδηποτε, (καλα να σου πουνε δεν την παιρνουν πισω δεν παιζει αμα τους κολλησεις οπως πρεπει) πχ να τους βρεις απο το internet..οκ αυτο ειναι λυση, αλλα σε μια τελικη αν για χ λογους, δεν ειχες προσβαση ρε αδερφε στο web, τι θα εκανες.. Γνωμη μου ειναι, ανεξαρτητως λυσεως που μπορει να βρεις απο εδω, να πας πισω και να ζητησεις το προιον "as is", ή μαλλον "as it should be". Αυτα.. Διότι πριν από λίγο την πήρα (όταν έκανα το ποστ #1) κι άμα δουλεύει λέω ας το πάρει το ποτάμι.. Πάω να δοκιμάσω τις προτάσεις των MUL και JimmyFox! A ναι, ειναι AGP
MadCatMk21442169156 Δεκέμβριος 29, 2007 Author #8 Δεκέμβριος 29, 2007 Λοιπόν, οι drivers της GeCube δε μπαίνουν και παραπονιούνται για "data.size() =! 3", όπως και οι 7.10 του site της ATi/AMD.Ίσως να λύνεται έτσι, αλλά έχουμε 7min/reboot x 6 reboots = 42 mins = Πλαίσιο πήγαινε+έλαhttp://www.visiontek.com/teksupport/...s/drivers.htmlΑυτοί εδώ μπήκαν, reboot, μετά έχω acceleration στα windows, αλλά στα παιχνίδια πέφτει τρελό artifact στα textures των αντικειμένων...O CCC κάρφωσε ήδη 2-3 φορές.Κατά τις 10 πάω πλαίσιο να πάρω μια x1650.Όποιος έχει κάποια ιδέα μέχρι τότε, ευπρόσδεκτη.
MadCatMk21442169156 Δεκέμβριος 29, 2007 Author #9 Δεκέμβριος 29, 2007 Να τα μας........ Αριστερά τα settings του AGP.. Δοκίμασα να πάω 8X και να τα ενεργοποιήσω, ζήτησε restart (:011:) και είπε πως θα τα ενεργοποιούσε αν τα σήκωνε το hardware. Προφανώς, δε τα σηκώνει =P Δεξιά, 2 συσκευές που βρίσκει από τότε που απεγκατέστησα την κάρτα, αλλά δε μπορεί να βρει drivers στο net..
panoc Δεκέμβριος 29, 2007 #10 Δεκέμβριος 29, 2007 το SMbus ειναι απο τη μητρικη, οδηγους θα βρεις στο cd της.πεασε αυτο και μετα δοκιμασε παλι τους 7.12.panoc added 4 Minutes and 34 Seconds later...-αφου περασεις τους smbus drivers-το pci bridge device ειναι πιθανοτατα η "γεφυρα" που μετατρεπει το pci-e σε agp, θεωτητικα θα επρεπε να εγκαθισταται αυτοματα με τους οδηγους, παραταυτα δοκιμασε να το περασεις χειροκινητα αφου κανεις extract τους οδηγους.
MadCatMk21442169156 Δεκέμβριος 29, 2007 Author #11 Δεκέμβριος 29, 2007 Ευχαριστώ Panoc!Γρήγορη ερώτηση:Θέλω αυτές που βρίσκονται στα φάκελο mcp2s ή ck8s? :105:
panoc Δεκέμβριος 29, 2007 #12 Δεκέμβριος 29, 2007 δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτοι οι φακελοι και βασικα δε καταλαβα ποιες "αυτες" θες
MadCatMk21442169156 Δεκέμβριος 29, 2007 Author #13 Δεκέμβριος 29, 2007 Δε ξέρω γιατί χρησιμοποίησα θυληκό - anyways, πάω για (α μπε μπα μπλον) τις πρώτες
panoc Δεκέμβριος 29, 2007 #14 Δεκέμβριος 29, 2007 στη θεση σου θα εβαζα τα παραθρυα να ψαξουν μονα τους στο f:/nvidia/system.
MadCatMk21442169156 Δεκέμβριος 29, 2007 Author #15 Δεκέμβριος 29, 2007 στη θεση σου θα εβαζα τα παραθρυα να ψαξουν μονα τους στο f:/nvidia/system. Aυτό έκαναν.. και τα βρήκαν όλα Έφυγα για reboot. Μετά ενεργοποιώ AGP χωρίς fastwrites και κάνω το "τελευταίο" reboot.
MadCatMk21442169156 Δεκέμβριος 29, 2007 Author #16 Δεκέμβριος 29, 2007 Όχι.. δε θέλει να ενεργοποιηθεί....Tα νεύρα μου....!!!! : http://www.hwbot.org/hardware.compare.do?type=gpu&id=1145_1&id=1196_1
MUL Δεκέμβριος 29, 2007 #17 Δεκέμβριος 29, 2007 Τι έγινε τελικά? την άλλαξες...Κριμα παντος γιατι αν ρώταγες θα σου λέγαμε το προβληματάκι για τους drivres ... Με λύπη μου ανακαλύπτω και εγώ σήμερα οτι η ATI/ΑΜD σταματά την υποστήριξη με drivers για την κάρτα μου ΑΤΙ9600 ..Ενώ πριν απο ενα μήνα έβρισκα dirvers για VISTA 32 bit τώρα εχει μόνο με την γερμανική γλώσσα (!)-->Catalyst 7.11 Windows Vista CCC only! (german language)(32-bit and 64-bit)
MadCatMk21442169156 Δεκέμβριος 29, 2007 Author #18 Δεκέμβριος 29, 2007 Την επέστρεψα και τώρα έχω 85ευρώ στο πλαίσιο και τίποτα να αγοράσω από κει μιας και κάρτα αντίστοιχης αξίας δεν υπάρχει εκεί [ακυρο] Update: MUL τι εννοείς;;;;;;;;;;;; Μπορώ από βδομάδα να πάω να ξαναπάρω άμα λύνεται κάπως =P [/ακυρο] Update 2: ααααα Το πρόβλημα με τους drivers το ήξερα ήδη - απλά πήρα πιστωτικό από κάτι άλλο που επέστρεψα (ιστορίες μ'αρκούδες) και είπα να παίξω με την τύχη μου λίγο =P
MUL Δεκέμβριος 29, 2007 #19 Δεκέμβριος 29, 2007 MadCatMk2 κατα την γνώμη μου "πουλα το πιστωτικό" σου και μετά πάρε μια 7600gs agp απο το e-shop. Εκτός βέβαια και αν δεν θέλεις να το λειτουργήσεις το pc...
MadCatMk21442169156 Δεκέμβριος 29, 2007 Author #20 Δεκέμβριος 29, 2007 MadCatMk2 κατα την γνώμη μου "πουλα το πιστωτικό" σου και μετά πάρε μια 7600gs agp απο το e-shop. Εκτός βέβαια και αν δεν θέλεις να το λειτουργήσεις το pc...Βρήκα μια λύση και τα βόλεψα τώρα..Το @#%^%& της ιστορίας είναι αυτό. Μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλη διαφορά, αλλά είναι ίδια λεφτά το άτιμο... τουλάχιστον η άλλη είναι nvidia... ( = linux)Άμα μπορέσω να πουλήσω το πιστωτικό σε κάποιον, έχει καλώς, αλλιώς τα κρατάω για μελλοντική αγορα..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.