Jump to content

Βοήθεια για αγορά μηχανής!

jmarkog

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα!

θελω να αγορασω μια ψηφιακη φωτογραφικη(οχι DSLR) και επειδη ειμαι οπαδος της Sony αφου εψαξα ολα τα μοντελα της κατεληξα σε αυτα τα δυο: Sony DSC-W200 (12.1 MP) και Sony DSC-Τ2 (8.1 MP)! Δεν μπορω ομως να καταλαβω γιατι τα 2 αυτα μοντελα εχουν παραπλησιες τιμες, ενω εχουν 4 ΜΡ διαφορα...Εσεις ποια απο τις 2 θα μου προτεινατε??? Επισης μεχρι 400ευρω υπαρχει καοποιο αλλο μοντελο που θα μου προτεινατε(με ενδιαφερουν κυριως απο μεριας προδιαγραφων τα πολλα MegaPixel!)

Ευχαριστω εκ των προτερων και καλες γιορτες!

Φιλε μου θα σου προτεινα να μην αγορασεις sony

Κρατα την μαρκα για βιντεοκαμερες και τηλεορασεις, αλλα απο φωτογραφικες ειναι χαλι μαυρο

Μονο μουρη και τιποτα αλλο

Προτιμησε φωτογραφικη εταιρια, canon, nikon, fuji, olympus κτλ

Μην σε ψαρωνουν τα πολλα megapixel

6 ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, παραπανω μονο προβληματα φερνουν

Θσ σου προτεινα να κοιταξεις τις καινουργιες της fuji, ειτε μικρες σε μεγεθος ειτε πιο μεγαλες

Ο αισθητηρας που εχουν κατασκευασει κανει θαυματα

Και ξαναλεω

Ξεχνα τα πολλα megapixel, μην ψαρωνεις απο το marketing, τα πολλα megapixel φερνουν ΘΟΡΥΒΟ στην εικονα

Φιλε μου θα σου προτεινα να μην αγορασεις sony

Κρατα την μαρκα για βιντεοκαμερες και τηλεορασεις, αλλα απο φωτογραφικες ειναι χαλι μαυρο

Μονο μουρη και τιποτα αλλο

Προτιμησε φωτογραφικη εταιρια, canon, nikon, fuji, olympus κτλ

Μην σε ψαρωνουν τα πολλα megapixel

6 ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, παραπανω μονο προβληματα φερνουν

Θσ σου προτεινα να κοιταξεις τις καινουργιες της fuji, ειτε μικρες σε μεγεθος ειτε πιο μεγαλες

Ο αισθητηρας που εχουν κατασκευασει κανει θαυματα

Και ξαναλεω

Ξεχνα τα πολλα megapixel, μην ψαρωνεις απο το marketing, τα πολλα megapixel φερνουν ΘΟΡΥΒΟ στην εικονα

Συμφωνώ απόλυτα.

εγω πριν λιγες μερες πηρα απο γερμανο την casio ex-z77

πριν απο αυτην περασαν απο τα χερια μου 3 sony ολες στα δυο χρονια τα παιξανε

την casio την πηρα γιατι ο αδερφος μου την εχει εδω και ενα χρονο( to z70) και ειναι οκ η μπαταρια της κραταει γυρω στης 200φωτογραφιες και ειναι στα 7,2μπιξελ και η τιμη της ειναι 170-180

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.