jmarkog Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2007 Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα!θελω να αγορασω μια ψηφιακη φωτογραφικη(οχι DSLR) και επειδη ειμαι οπαδος της Sony αφου εψαξα ολα τα μοντελα της κατεληξα σε αυτα τα δυο: Sony DSC-W200 (12.1 MP) και Sony DSC-Τ2 (8.1 MP)! Δεν μπορω ομως να καταλαβω γιατι τα 2 αυτα μοντελα εχουν παραπλησιες τιμες, ενω εχουν 4 ΜΡ διαφορα...Εσεις ποια απο τις 2 θα μου προτεινατε??? Επισης μεχρι 400ευρω υπαρχει καοποιο αλλο μοντελο που θα μου προτεινατε(με ενδιαφερουν κυριως απο μεριας προδιαγραφων τα πολλα MegaPixel!)Ευχαριστω εκ των προτερων και καλες γιορτες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
after Δεκέμβριος 28, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2007 Φιλε μου θα σου προτεινα να μην αγορασεις sonyΚρατα την μαρκα για βιντεοκαμερες και τηλεορασεις, αλλα απο φωτογραφικες ειναι χαλι μαυροΜονο μουρη και τιποτα αλλοΠροτιμησε φωτογραφικη εταιρια, canon, nikon, fuji, olympus κτλΜην σε ψαρωνουν τα πολλα megapixel6 ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, παραπανω μονο προβληματα φερνουνΘσ σου προτεινα να κοιταξεις τις καινουργιες της fuji, ειτε μικρες σε μεγεθος ειτε πιο μεγαλεςΟ αισθητηρας που εχουν κατασκευασει κανει θαυματαΚαι ξαναλεωΞεχνα τα πολλα megapixel, μην ψαρωνεις απο το marketing, τα πολλα megapixel φερνουν ΘΟΡΥΒΟ στην εικονα Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Δεκέμβριος 28, 2007 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2007 Φιλε μου θα σου προτεινα να μην αγορασεις sonyΚρατα την μαρκα για βιντεοκαμερες και τηλεορασεις, αλλα απο φωτογραφικες ειναι χαλι μαυροΜονο μουρη και τιποτα αλλοΠροτιμησε φωτογραφικη εταιρια, canon, nikon, fuji, olympus κτλΜην σε ψαρωνουν τα πολλα megapixel6 ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, παραπανω μονο προβληματα φερνουνΘσ σου προτεινα να κοιταξεις τις καινουργιες της fuji, ειτε μικρες σε μεγεθος ειτε πιο μεγαλεςΟ αισθητηρας που εχουν κατασκευασει κανει θαυματαΚαι ξαναλεωΞεχνα τα πολλα megapixel, μην ψαρωνεις απο το marketing, τα πολλα megapixel φερνουν ΘΟΡΥΒΟ στην εικοναΣυμφωνώ απόλυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandrosss Δεκέμβριος 28, 2007 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2007 εγω πριν λιγες μερες πηρα απο γερμανο την casio ex-z77πριν απο αυτην περασαν απο τα χερια μου 3 sony ολες στα δυο χρονια τα παιξανε την casio την πηρα γιατι ο αδερφος μου την εχει εδω και ενα χρονο( to z70) και ειναι οκ η μπαταρια της κραταει γυρω στης 200φωτογραφιες και ειναι στα 7,2μπιξελ και η τιμη της ειναι 170-180 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.