Jump to content

Προβλημα οθονης

thanos21unoDK

Recommended Posts

Καλησπερα παιδες.εχω ενα προβλημα με την οθονη μου οταν ανοιγω το pc και βλεπω bios ολα κανονικα και μπαινει windows τα φορτώνει παει να ξεκινησει και μολις παει να δειξει εικονα δεν δειχνει τπτ μια μαυριλα μονο,και παταω το κουμπι να κλεισει αλλα δεν κλεινει και κολαει και αναγκαστικα την βγαζω απο την πριζα.ήλπιζα πως ηταν επειδη εμπαινα στo linux αλλα και στο linux κανει το ιδιο πραγμα αλλα και σημερα που δεν μπηκα linux παλι μου το εκανε στα windows..καμια γνωμη το τι μπορεί να ειναι η να φταει?

δεν νομιζω να κανει κατι η καρτα γραφικων..εξαλλου τωρα αρχισε και τα κανει στην αρχη δεν τα εκανε..

ε γι' αυτο λεω, μιπως επαθε τιποτα?και λες οτι ανοιγεις το pc και μετα απο λιγο βγαζει μαυρη οθονη.μιπως το ανοιγεις ζεστενεται και κλεινει???

δεν νομιζω.τον ανοιγω βγαζει βιος φορτωνει linux η windows και μετα που παει να βγαλει την επιφανεια εργασιας δλδ στα windows που λεει καλωσορισατε δεν μου το βγαζει,βγαζει μαυρη οθονη και πρεπει να την βγαλω απο το ρευμα μετα για να εχω εικονα γιατι απο το κουμπι δεν κλεινει ειναι σαν να μην υπαρχει το κουμπι....

δεν νομιζω.τον ανοιγω βγαζει βιος φορτωνει linux η windows και μετα που παει να βγαλει την επιφανεια εργασιας δλδ στα windows που λεει καλωσορισατε δεν μου το βγαζει,βγαζει μαυρη οθονη και πρεπει να την βγαλω απο το ρευμα μετα για να εχω εικονα γιατι απο το κουμπι δεν κλεινει ειναι σαν να μην υπαρχει το κουμπι....

ισως να χαλασε.αμα εχεις viewsonic ειναι πολυ πιθανω αλλα λες οτι πατας το κουμπι και ανοιγει αρα no prob στο κουμπι.τοτε το νου μας παει σε προβλημα με τα windows.τωρα εδω θα σε γελασω γιατι δεν ξερω και παρα πολλα.

Μαλλον ναι πρεπει να αρχισεις να κοιτας για οθονη αν και εγω επιμενω να την δοκιμασεις και αλλου πρωτα. Ας μην ξεχναμε οτι υπολογιστης ειναι και τοσα κουφα μπορει να γινουν

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.