Jump to content

Kαινουργια Κεντρικη Μοναδα

anastasisk

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καταρχας να σας χαιρετησω ολους και να ευχηθω Χρονια Πολλα καθοτι ειμαι καινουργιο μελος στην παρεα σας.

Ξεκιναω το thread αυτο με σκοπο να μου πειτε τις αποψεις σας σχετικα με τη νεα συνθεση που σκεφτομαι να φτιαξω.Το παλιο που εχω θα το χρησιμοποιησω στην ουσια μονο για downloading.Το καινουργιο θα το χρησιμοποιησω για ολες τις βασικες λειτουργιες και αν ποτε πεσει και κανενα ανδιαφερον παιχνιδι στα χερια μου να μπορει να το σηκωσει χωρις ομως να εχω τις τρελες απαιτησεις στα γραφικα.Μετα απο μια ερευνα που εκανα εχω καταληξει(προς το παρων)στα εξης

CPU - INTEL CORE 2 QUAD CORE Q6600 2.40 GHZ LGA775 - 1066 FSB - BOX

M/Β - ASUS P5KC

RAM - G.SKILL DDR2 4GB (2X2GB) PC8000 1000MHZ DUAL CHANNEL KIT

VGA - GAINWARD 8798 BLISS 8600GT 1GB PCI-E RETAIL

HDD - WESTERN DIGITAL 250GB WD2500JS 7200RPM SATA2

DVD RW - LG GH20NS10 SUPER MULTI DVD REWRITER BLACK BULK

CASE - THERMALTAKE VE2000BWS ARMOR LCS BLACK WINDOW

PSU - THERMALTAKE W0101 TR2 POWER 550W (θα φτασει η χρειαστει κατι μεγαλυτερο ? )

Επισης να προσθεσω οτι θα χρησιμοποιησω 64bit εκδοση των VISTA.

Υ.Γ.Δειξτε κατανοηση αν εχω κανει καμια πατατα γιατι εχω καιρο να ασχοληθω με το αθλημα..:(

Τhanks.....

Mια χαρά είναι για αυτό που θες και με το παραπάνω.

Αν δε ξεφεύγεις στην τιμή πάρε μια ati 3850 256ΜΒ ότι καλύτερο στην τιμή

της αυτό τον καιρό.

Μια χαρά είναι το συστηματάκι

προσωπικά θα σου πρότεινα αφού πας σε p35+ddr2 να πάρεις το abit ip35 pro μαι και είναι το top σε o/c.(μικρή διαφορά σε τιμή)

Oσο για κάρτα γραφικών θα σου πρότεινα να πάρεις SAPPHIRE RADEON HD3850 512MB PCI-E RETAIL είναι αρκετά καλύτερη

Καλώς ήρθες στο forum ..

Μια χαρά είναι το συστηματάκι

προσωπικά θα σου πρότεινα αφού πας σε p35+ddr2 να πάρεις το abit ip35 pro μαι και είναι το top σε o/c.(μικρή διαφορά σε τιμή)

Oσο για κάρτα γραφικών θα σου πρότεινα να πάρεις SAPPHIRE RADEON HD3850 512MB PCI-E RETAIL είναι αρκετά καλύτερη

Καλώς ήρθες στο forum ..

Eλεγα μετα απο αρκετο καιρο που χρησιμοποιουσα ΑΤΙ να αλαξω αλλα μαλλον θα μεινω στα ιδια τελικα.Τσεκαρα τη καρτα που μου ανεφερες CHIEF και οντως φενεται αρκετα καλυτερη(και δυνατοτητα Crossfire).Κατι που ξεχασα να αναφερω πριν ειναι οτι εχω σκοπο να συνδεσω το PC με την τηλεοραση,μια ACER 42¨ 1366x768 με βασικο σκοπο να παιζουμε PRO...φανταζομαι οτι θα ειναι εφικτο.

Αν θέλεις να πας σε nvidia τότε είσαι "υποχρεωμένος " να πας σε 8800gt.

Πάντος ότι και αν πάρεις μια χαρά θα πρέπει να είσαι στην 42''.

Μπα..θα μεινω τελικα στην radeon tsif,η συμβουλη σου ηταν πραγματικα πολυ χρησιμη(αν δω οτι με παιρνει ισως να ανεβω και λιγο παραπανω...SAPPHIRE RADEON HD3870 512MB GDDR4 PCI-E RETAIL) θα δειξει...

Thanks....

Εχω την εντυπωση οτι η 3870 με τους 7.12 πρεπει να πλησιαζει την 8800.

Οποτε με μελλοντικους θα την ξεπερασει.

Δε ξέρω κατα πόσο θα τη ξεπεράσει, εξάλλου η nvidia δε μένει άπραγη όσον αφορά τους drivers... και για την 2900XT αυτά λέγανε, αλλά δεν είδα τίποτα τρελό. Πάντως όπως και να έχει η 3870 σίγουρα λέει. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξει όσον αφορά την ανάλυση της οθόνης, καλώδια κτλ ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.