Aris137 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2007 Παιδιά για μια ακόμη φορά θέλω την γνώμη σας για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω εδώ και λίγο καιρό.Έχω την εξής μητρική : Gigabyte GA-K8NXP-SLI (φαίνετε και στην υπογράφη μου) και είναι εντός εγγύησης ακόμα.Το θέμα είναι ότι όποτε κλείνω τον υπολογιστή γυρνάει σε default ρυθμίσεις (επιλογές ,ημερομηνία κλπ) και κάθε φορά πρέπει να την ρυθμίζω ξανά,όταν κάνω restart όμως δεν χάνει τις ρυθμίσεις!!Μήπως υπάρχει κάποια λύση πέρα από την ταλαιπωρία της επιστροφής της, δεν έχω ιδέα τι θα μου δώσουνε μετά και δεν θέλω να μπω στην διαδικασία της αναβάθμισης ακόμα.Μήπως είναι πρόβλημα της μπαταρίας της?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Δεκέμβριος 27, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2007 .Μήπως είναι πρόβλημα της μπαταρίας της??Ετσι όπως τα περιγράφεις μαλλον χρειάζεται αλλαγή μπαταρίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Δεκέμβριος 27, 2007 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2007 1.Δοκιμάζεις με μια νέα μπαταρία .2.Την πηγαίνεις πίσω για έλεγχο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Δεκέμβριος 27, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2007 Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν,δοκιμάζω και σας ενημερώνω με την πρώτη ευκαιρία,σας ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Δεκέμβριος 27, 2007 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2007 Με αλλαγή μπαταρίας καθάρισες, 99.99%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.