Jump to content

Ερώτηση για Ati Catalyst

kosmasgr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παιδιά. Εχω την Saphire 3870 ΗD και έκδοση λογισμικού 7.10. Δεν μου εμφανίζει την επιλογή ΑΤΙ Override όμως. Καμιά ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό ?

βάλε τους 7.12 και θα στο εμφανίσει. οι 7.10 δεν υποστηρίζουν την σειρά 38xx, άσε που χάνεις και σε επιδώσεις. κι εγώ την ίδια κάρτα έχω και με τους 7.12 πετάει.

Βαλε τους 7.12 και θα δεις μεγαλη διαφορα.Παντα οι ατι κερδιζουν επιδωσεις με τους νεους οδηγους.

Παντως με τους 7.12, με την 3870 μου και εναν e2160@3.3ghz, το call of duty 4 δεν πεφτει κατω απο τα 40fps, με ΟΛΑ τα settings στο τερμα

• 3 weeks later...

Καταρχήν καλώς σας βρήκα,

Εγώ έχω την Saphire 3850 και τους 7.12 και πάλι δεν έχω το ΑΤΙ Override.Ελπίζω στους νέους drivers.

Καταρχήν καλώς σας βρήκα,

Εγώ έχω την Saphire 3850 και τους 7.12 και πάλι δεν έχω το ΑΤΙ Override.Ελπίζω στους νέους drivers.

εγω είχα βάλει τα ati tray tools και αυτά μου ξεκλείδωσαν το override στους catalyst 7.11

oxi είναι αυτό!

0907Graphics-Card-Sidebar.jpg

Αυτό που λες είναι το ATIoverdrive για το O/C των χρονισμών της κάρτας γραφικών ..

Που είναι οέοοοο ;;;;

Αυτό που λέει ο Κώστας είναι το LCDoverdrive το οποίο καλό θα είναι αν κάποιος ξέρει τι κάνει - τί είναι να μας πεί και εμάς να μάθουμε..

attachment.php?attachmentid=18660&d=1200510832

post-3234-1442174904,9271_thumb.jpg

Έψαξα όλο το ati catalyst control center Βασίλη αλλά δεν το βρίσκω πουθενά.Μάλλον θα μου λείπουν οι τελευταίοι drvrs

Μπορείς να μου δώσεις μια εικόνα από το ati ccc μόλις το ανοίγεις ?

Λογικά όταν κλείσεις όλα τα - από το δέντρο πρέπει να είναι η τελευταία επιλογή .

ευχαριστώ,φαίνεται πως ο γαύρος ήταν σε overdrive σήμερα!! :)

στο θέμα τώρα, αυτά βρήκα για το lcd overdrive

From Wile E at Techpowerup:

"LCD Overdrive basically fakes a faster refresh rate on LCD panels. When a pixel is going from one state to another, LCD Overdrive basically tells the pixel it needs to change more than it really does, for just a brief moment, to trick it into changing at it's maximum speed. Problem is, it can often try to trick the pixel for too long, introducing noise and discoloration into your picture.

Most modern monitors already have this built into their controller hardware.

κάπου είχα διαβάσει πως ενεργοποιείται αλλά δε θυμάμαι,πάντα έιχα την εντύπωση πως ήταν σε παλιότερους drivers.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.