Jump to content

ΑΓΟΡΑ ΜΝΗΜΗΣ 1GB ΑΠΟ Ε-ΒΑΥ. ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΓΝΩΜΗ!

panblock

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΕΙΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΣΤΟ Ε-ΒΑΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤOΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗ! ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟΣΑ.

ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ? ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΛΛΗ. ΓΙΑ 1GB ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ.

ΤΟ Μ/Β ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ASUS A7N8X-X KAI ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ (2X256MB)

Θέλεις 2x512MB...καλύτερα πάρε από Ελλάδα έστω και μεταχειρισμένες με lifetime εγγύηση από κάποιο φόρουμ/e-market να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Γιατί θα μπορείς να τις δοκιμάσεις αν κάνουν. Η διαφορά να είναι 10 ευρώ στην καλύτερη (βάλε και τα μεταφορικά από αμερική)

Το ebay αξίζει για πολλά πράγματα αλλά όχι για μνήμες.Πιστεύω ότι εφόσον δεν ψάχνεις κάτι εξειδικευμένο, τότε η ελληνική αγορά σε καλύπτει απόλυτα και σου προσφέρει και μια δυνατότητα επιπλέον, αν οι μνήμες δεν παίζουν να τις αλλάξεις.

Δηλαδή από ότι κατάλαβα η πρώτη μνήμη που σας έδειξα (η Samsung 1GB) δεν αξίζει τον κόπο ε? Κρίμα... 1GB και θα μου πήγαινε λιγότερο απο 30 ευρώ.

Το θέμα είναι ότι το pc είναι σχετικά παλιό και δεν έχω σκοπό να δώσω πολλά λεφτά για μνήμες που όταν κάνω αναβάθμιση θα πάνε για πέταμα...

Συνολική μνήμη 1GB είναι ΟΚ λέτε? Έλεγα μήπως πάρω την TWINMOS 512MB που μου προτείνατε. Βασικά την επιπλέον μνήμη την ήθελα μήπως και δοκιμάσω να παίξω λίγο PES 2008 xexexexe. Και να βελτιώσω λίγο και το Lineage.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.