panblock Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΕΙΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΣΤΟ Ε-ΒΑΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤOΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗ! ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟΣΑ. ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ? ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΛΛΗ. ΓΙΑ 1GB ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ.ΤΟ Μ/Β ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ASUS A7N8X-X KAI ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ (2X256MB) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Δεκέμβριος 26, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2007 Θέλεις 2x512MB...καλύτερα πάρε από Ελλάδα έστω και μεταχειρισμένες με lifetime εγγύηση από κάποιο φόρουμ/e-market να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.Γιατί θα μπορείς να τις δοκιμάσεις αν κάνουν. Η διαφορά να είναι 10 ευρώ στην καλύτερη (βάλε και τα μεταφορικά από αμερική) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Δεκέμβριος 26, 2007 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2007 Εκτός από ταχυδρομικά μπορεί να πληρώσεις και τελωνείο ή και να αργήσουν αρκετά να έρθουν.Προτείνω 2x http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555033 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panblock Δεκέμβριος 26, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2007 Δεν μπορώ να πάρω 2x512MB!Η μητρική μου έχει 3 slots και τα 2 είναι γεμάτα. Για αυτό έλεγα να πάρω 1GB... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Δεκέμβριος 27, 2007 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2007 Λοιπόν αποψή μου να βάλεις 2 γίγκα (αν και δεν έχεις dual channel)για να τις κρατήσεις.http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CC%CD%C7%CC%C7+RAM&category2=DDR-1&title=1GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
viper1442169065 Δεκέμβριος 27, 2007 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2007 Το ebay αξίζει για πολλά πράγματα αλλά όχι για μνήμες.Πιστεύω ότι εφόσον δεν ψάχνεις κάτι εξειδικευμένο, τότε η ελληνική αγορά σε καλύπτει απόλυτα και σου προσφέρει και μια δυνατότητα επιπλέον, αν οι μνήμες δεν παίζουν να τις αλλάξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panblock Δεκέμβριος 27, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2007 Δηλαδή από ότι κατάλαβα η πρώτη μνήμη που σας έδειξα (η Samsung 1GB) δεν αξίζει τον κόπο ε? Κρίμα... 1GB και θα μου πήγαινε λιγότερο απο 30 ευρώ.Το θέμα είναι ότι το pc είναι σχετικά παλιό και δεν έχω σκοπό να δώσω πολλά λεφτά για μνήμες που όταν κάνω αναβάθμιση θα πάνε για πέταμα...Συνολική μνήμη 1GB είναι ΟΚ λέτε? Έλεγα μήπως πάρω την TWINMOS 512MB που μου προτείνατε. Βασικά την επιπλέον μνήμη την ήθελα μήπως και δοκιμάσω να παίξω λίγο PES 2008 xexexexe. Και να βελτιώσω λίγο και το Lineage. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Δεκέμβριος 27, 2007 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2007 Πάρε ένα 512άρι και με σύνολο ένα γίγκα καλά είσαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.