Jump to content

Fugger vrs Macci vrs OPPAINTER, Live in Dallas!

Shidokanjohn

Recommended Posts

κι εδω στην ελλαδα ετσι ειναι. Οταν τους ζητησα απο την καρμα στην infosystem να βαλω εναν fx55 σε ενα συστημα με απλο phase change για promo δικο τους μου ειπαν "Και τι εισαι εσυ περιοδικο?" :TD:

Αρχική απάντηση από unseen

κι εδω στην ελλαδα ετσι ειναι. Οταν τους ζητησα απο την καρμα στην infosystem να βαλω εναν fx55 σε ενα συστημα με απλο phase change για promo δικο τους μου ειπαν "Και τι εισαι εσυ περιοδικο?" :TD:

Στην ελλαδα το ξερεις οτι δεν ξερουν τι θα πει διαφιμηση ... ειναι γελιοι

με τα καταλληλα promo θα μπορουσε πραγματικα να ανθησει το OC στην ελλαδα

Πραγματικα χαιρομαι που το multirama κανει βιτρινες με DFI + W/C

και θα χαρω ακομα περισσοτερο να το δω και σε αλλα μαγαζια καθως και promo PC τους (δηλαδη να στησει ενα μαγαζι ενα PC στη βιτρινα που να κανει 3dmark + να τρεχει Pi και τετοια.

αλλα εμεις ειμαστε στις σπηλιες ακομα και τα PC τα εχουμε στις βιτρινες για να καταλαβαινει ο κοσμος οτι πουλαμε γκουμπιουτερ

τι να πω ... και τι δεν θα εδινα να ειμαι εκει ....

Θα γήνει την κακομήρας...

Ελπίζω να δόσουν και φωτογαφίες (πολλές φωτογραφίες).

Τώρα όσο αφορά την κατάσταση στην Ελλάδα... τέτοιο event μόνο στα όνειρά μας (εδώ θεωρούν την infosystem κατόρθωμα)...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.