Jump to content

Που είναι ο σκληρός μου????

jimn

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αυτό μου το έχει κάνει μέχρις στιγμής 2-3 φορές : Στα καλά του καθουμένου μου εξαφανίστηκε μια φορά ο δεύτερος σκληρός που έχω στο pc μου.Άνοιξα το κουτί και κούνησα το sata καλώδιο και μετά αφού άναψα το μηχάνημα ο σκληρός επανεμφανίστηκε πάλι.Παρατήρησα ότι ακούγεται ένα πράγμα σαν ξεφύσημα (δεν ξέρω πως να το περιγράψω) και μετά από λίγο πάει πάλι ο σκληρός.Με τελικό αποτέλεσμα όποτε γίνεται αυτό πρέπει να ανοίξω το κουτί να κουνήσω το sata καλώδιο και μετά όλα μέλι γάλα.Το πρόβλημα τελικά απο πού είναι ρε παιδιά ,από τον σκληρό ,τη μητρική , το τροφοδοτικό?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλημέρα και χρόνια πολλά....όταν λες το καλώδιο sata ενοείς του ρεύματος ή των δεδομένων ? αν είναι του ρεύματος τότε ή δεν κάνει καλή επαφή και φεύγει ή έχεις κάποιο πρόβλημα με το τροφοδοτικό ή μπορεί να έχει πρόβλημα ο σκληρός στην πλακέτα...(πιάνω όλες τις πιθανές αιτίες)...αλλιώς δοκίμασε και με άλλα καλώδια για αρχή....κατα 50% μπορεί να φταίνει αυτά...αν όχι ..το ξαναβλέπουμε

Αυτό μου το έχει κάνει μέχρις στιγμής 2-3 φορές : Στα καλά του καθουμένου μου εξαφανίστηκε μια φορά ο δεύτερος σκληρός που έχω στο pc μου.Άνοιξα το κουτί και κούνησα το sata καλώδιο και μετά αφού άναψα το μηχάνημα ο σκληρός επανεμφανίστηκε πάλι.Παρατήρησα ότι ακούγεται ένα πράγμα σαν ξεφύσημα (δεν ξέρω πως να το περιγράψω) και μετά από λίγο πάει πάλι ο σκληρός.Με τελικό αποτέλεσμα όποτε γίνεται αυτό πρέπει να ανοίξω το κουτί να κουνήσω το sata καλώδιο και μετά όλα μέλι γάλα.Το πρόβλημα τελικά απο πού είναι ρε παιδιά ,από τον σκληρό ,τη μητρική , το τροφοδοτικό?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Τελικά το καλώδιο data που χρησιμοποιούσα δεν ήταν καλό - κουνιόταν με το παραμικρό. Όταν έβαλα ένα άλλο που για κάποιο λόγο εφάρμοζε καλύτερα, όλα έσιαξαν :001:

Και εγώ αυτό έκανα (άλλαξα το data) και μέχρις στιγμής όλα είναι ok

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.