Jump to content

Nvidia 7600gs

billavg

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα.εχω την εν λογο καρτα και θα ηθελα να μαθω αν μπορω μεσα απο τους drivers η με καποιο προγραμμα να κανω να τρεχνουν οι 3d εφαρμογες παντα με χρωμα στα 16 bit

Αν βάλεις το desktop να είναι στα 16 bit δε γίνεται;

Βρες το reforce ϊσως κάνεις τη δουλεία σου με αυτό.

Αν και θυμάμαι ότι μόνο φιξάρει σάρρωση με ανάλυση.

ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου αλλα δυστηχος κανει μονο για τις αναλυσεις.κανενας αλλος να ριξει καμια ιδεα?

Οταν επιλεγεις αναλυση στα παιχνιδια λογικα πρεπει να σου βγαζει κατι τετοιο: "1280χ1024 16bit" ,"1280χ1024 32bit" κ.α. επιλεγεις αυτο με τα 16 και οκ.

steve το θελω για τα παιχνιδια που δεν σε αφηνουν να επιλεξεις και τρεχουν απο μονα τους στα 32 bit.οσο για το powerstrip μονο για το desktop ειναι :/

Γεια σας και τις καλλίτερες ευχές σε όλους για το νέο έτος. Έχω την ίδια κάρτα γραφικών N7600GS. Παρατήρησα ότι ζεσταίνεται αρκετά. Μπορείτε να μου συστήσετε κάποια ψήκτρα με ανεμιστήρα, που να ταιριάζει στο εν λόγω μοντέλο?

Γεια σας και τις καλλίτερες ευχές σε όλους για το νέο έτος. Έχω την ίδια κάρτα γραφικών N7600GS. Παρατήρησα ότι ζεσταίνεται αρκετά. Μπορείτε να μου συστήσετε κάποια ψήκτρα με ανεμιστήρα, που να ταιριάζει στο εν λόγω μοντέλο?

Ειναι με ενεργητική ή παθητική ψυξη? πιο μοντελο εχεις?

εαν ειναι με παθητική μπορεις να τη βγαλεις πολύ φθηνα απλά προσαρμόζοντας εαν ανεμηστηρα στη ψυχτρα της.

εμενα οι θερμοκρασιες κυμαίνονται απο 45 μεχρι και 55-60 αναλογως την συχνοτητα που εχω στην gpu.την δουλευω με στοκ ψυξη απο 400 την gpu στα 600 και την μνημη απο 333 στα 450.

Η δικη μου είναι ASUS μοντέλο Η7600GS/256 με παθητική ψήκτρα. Είδα στο e-shop αρκετές ψήκτρες με ανεμιστήρα και τιμές 15-30 Έ. Σίγουρα "θα παρω" μια ,αλλα δεν ξέρω πια είναι η κατάλληλη γι αυτή την κάρτα και πως μπορώ να εξακριβώσω την καταλληλότητα ώστε να την παραγγείλω. Το σίγουρο είναι ότι η κάρτα ζεσταίνεται αρκετά

Εχεις περιορισμό μονο εάν είναι AGP η καρτα σου.(βλ HSI chip)

Αν είναι pci-e μπορείς να βαλεις οποια θες.

Βεβαια μπορείς να ακολουθησεις την συμβουλη το Πανου. Ενας 8αρης βεντιλατορας θα κανει καλή δουλειά.

Εχεις περιορισμό μονο εάν είναι AGP η καρτα σου.(βλ HSI chip)

Αν είναι pci-e μπορείς να βαλεις οποια θες.

Βεβαια μπορείς να ακολουθησεις την συμβουλη το Πανου. Ενας 8αρης βεντιλατορας θα κανει καλή δουλειά.

Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου,όπως και τον panoc. Δυστυχώς είναι και AGP θα δοκιμάσω τον ventilator

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.