jimn Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2007 Έχω ενά τροφοδοτικό από Ρ3 και αναρωτιέμαι αν μπορώ να κάνω κάποιο mod ώστε να πάρω ένα 12v ρεύμα(από "κλωδιο" που συνδέουμε στο dvd πχ) και να το μοντάρω πάνω στο 12v (4pin) μιας P4 mobo?Γενικότερα γίνεται η θα τινάξω την μητρική στον αέρα?Υπάρχει κάποιος έτοιμος connector στο εμπόριο?Ευχαριστώ,και καλές γιορτές.
GVC Δεκέμβριος 24, 2007 #2 Δεκέμβριος 24, 2007 Πιστεύω ότι εδώ θα βρείς απάντηση σε αυτό που ακριβώς ζητάς.Καλές γιορτές!!!
Spyrus Δεκέμβριος 24, 2007 #3 Δεκέμβριος 24, 2007 Καλύτερα μην κάνεις το Mod και βρες αν υπάρχει κοννεκτορας.Επειδή υπάρχει από 4πινο μόλεχ σε pci express κάρτα γραφικών λογικάθα υπάρχει και αυτό που θες.Αλλά ίσως το τροφοδοτικό αυτό να μην αντέχει σύστημα Ρ4 λόγω παλαιότηταςοπότε ίσως να πρέπει να βρείς πιο καινούργιο.
jimn Δεκέμβριος 25, 2007 Author #4 Δεκέμβριος 25, 2007 ευχαριστώ για τις απαντήσεις Καλές γιορτές σε όλους
schumifer Δεκέμβριος 25, 2007 #5 Δεκέμβριος 25, 2007 Δεν είναι τόσο δύσκολο αυτό που περιγράφεις ούτε πρόκειται να τινάξεις τίποτα στον αέρα.Αλλά θα πρέπει κατά την άποψή μου να σου περισσεύει ένα 4πινο τετοιο βύσμα για να βάλεις εκεί τα καλώδια . Ένα κίτρινο κι ένα μαύρο αρκούν, τα άλλα δύο είτε τα παίρνεις από διακλάδωση είναι τα βραχυκυκλώνεις (το ίδιο πράγμα είναι). Εκτός και αν έχεις σκεφτεί κάποιον καλό τρόπο να σφηνώσεις τα καλωδιάκια μέσα στην υποδοχή του 12πινου. Απλά τέλος πάντων φρόντισε να ειναι καλά ασφαλισμένα σε περίπτωση που δε σου περισσέψει τέτοιο βύσμα.Επίσης , αν δεν το είδες διαβάσει κάπου ως τώρα, το δεύτερο τροφοδοτικό, για να παίρνει μπρος μαζί με το πρώτο, θα πρέπει να ενώσεις το πράσινο καλωδιάκι του 20πινού του πάνω στο πράσινο του 20πινου που είναι καρφωμένο στη μητρική. Το πράσινο είναι το καλώδιο που μεταφέρει το σήμα της μητρικής στο τροφοδοτικό για να πάρει μπρος.Καλή επιτυχία και πες μας πώς ήταν η έκρηξ.... εεεεε η έκβαση του εγχειρήματος
jimn Δεκέμβριος 26, 2007 Author #6 Δεκέμβριος 26, 2007 Δεν είναι τόσο δύσκολο αυτό που περιγράφεις ούτε πρόκειται να τινάξεις τίποτα στον αέρα.Αλλά θα πρέπει κατά την άποψή μου να σου περισσεύει ένα 4πινο τετοιο βύσμα για να βάλεις εκεί τα καλώδια . Ένα κίτρινο κι ένα μαύρο αρκούν, τα άλλα δύο είτε τα παίρνεις από διακλάδωση είναι τα βραχυκυκλώνεις (το ίδιο πράγμα είναι). Εκτός και αν έχεις σκεφτεί κάποιον καλό τρόπο να σφηνώσεις τα καλωδιάκια μέσα στην υποδοχή του 12πινου. Απλά τέλος πάντων φρόντισε να ειναι καλά ασφαλισμένα σε περίπτωση που δε σου περισσέψει τέτοιο βύσμα.Επίσης , αν δεν το είδες διαβάσει κάπου ως τώρα, το δεύτερο τροφοδοτικό, για να παίρνει μπρος μαζί με το πρώτο, θα πρέπει να ενώσεις το πράσινο καλωδιάκι του 20πινού του πάνω στο πράσινο του 20πινου που είναι καρφωμένο στη μητρική. Το πράσινο είναι το καλώδιο που μεταφέρει το σήμα της μητρικής στο τροφοδοτικό για να πάρει μπρος.Καλή επιτυχία και πες μας πώς ήταν η έκρηξ.... εεεεε η έκβαση του εγχειρήματοςΔέν θέλω να βαλω δεύτερο τροφοδοτικό,απλά αναρωτιέμαι αν μπορώ να κάνω ενα τροφοδοτικό απο Ρ3 να παίξει σε Ρ4,απλά
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.