fonzi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2005 Μόλις χάλασα το μηχανισμό από το παλιό καλό τοσιμπα μου. Εχω πάρει και ένα 3520 νεκ αλλά θέλω και ένα DVD-RΟΜ διότι ακούω ότι το νεκ δεν διαβάζει καλά. Θέλω ένα DVD-R λοιπόν με τα εξής: 1) αθόρυβο 2) γρήγορο 3) να διαβάζει και σχετικά φθαρμένα δισκάκια 4) να διαβάζει (- κλειδωμένα δισκάκια 5) να υπάρχει σε μαύρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Φεβρουάριος 11, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Aopen 1648 Εγω προσωπικα αυτο θα επερνα....Εγω διαβασει ιδιαιτερα θετικα σχολια στο cdfreaks.comEdit: Επισημη σελιδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Φεβρουάριος 11, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από fonzi Μόλις χάλασα το μηχανισμό από το παλιό καλό τοσιμπα μου. Εχω πάρει και ένα 3520 νεκ αλλά θέλω και ένα DVD-RΟΜ διότι ακούω ότι το νεκ δεν διαβάζει καλά. Θέλω ένα DVD-R λοιπόν με τα εξής: 1) αθόρυβο 2) γρήγορο 3) να διαβάζει και σχετικά φθαρμένα δισκάκια 4) να διαβάζει (- κλειδωμένα δισκάκια 5) να υπάρχει σε μαύρο Στο cd freaks παντως ειχα διαβασει οτι μια χαρα τα παει το Nec με τα κακογραμμενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 11, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 έχει βγάλει η Plextor νέο μοντέλο http://www.plextor.be/products/px-130a.asp?choice=PX-130Aαλλά δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω να δω τι παίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Φεβρουάριος 11, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Σε τι τιμη βγαινει αυτο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 11, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 To Asus μου δε με έχει αφήσει ποτε παραπονεμένο. Διαβάζει τα πάντα το άτιμο! Και πολύ γρήγορο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Φεβρουάριος 11, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 ’λλη μια ψήφος για το AOpen DVD-1648. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 11, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από PGM Σε τι τιμη βγαινει αυτο ? γύρω στα 30+φπα αν θυμάμαι καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.