giannhspatra Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2007 θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιο home cinema που να υποστηρίζει και ελλην υποτιτλους θύρα usb και όλα τα σχετικάεπίσης αμα έχω τη ταινία στο στικάκι μου μέσω Usb θα τη παίζει???περιμένω τις γνώμες σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-XRHSTOS Δεκέμβριος 23, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2007 εχω την εντυπωση οτι δεν υπαρχουν ενισχυτες που να εχουν θυρα usb και να κανουν τοσο λιγο.για τους υποτιτλους τι εννοείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Δεκέμβριος 23, 2007 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2007 Κάτι τέτοιο δηλαδή -> http://www.net-electric.gr/catalog/philips-hts335w12-home-cinema-dvd-p-1308.htmlΔεν το ξέρω σαν μοντέλο, απλώς το βρήκα μέσω skroutz.Για να σου παίζει σωστά την ταινία, πρέπει πρώτα να υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viper1442169065 Δεκέμβριος 24, 2007 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2007 Ελληνικούς υπότιτλους νομίζω ότι παίζουν στάνταρ όσα αγοράζεις στην Ελλάδα.Πάντως και με 200€ βρίσκεις καλό μηχάνημα άσχετα με USB ports.Εγώ είχα πάρει πριν χρόνια ένα LG που ήταν πρώτο στην κατηγορία μέχρι 200€.Ρίξε μια ματιά στο site του Hitech.gr που δίνει αναλυτικά συγκριτικά για τα πάντα σε excel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
graphist83 Δεκέμβριος 25, 2007 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2007 Σου προτείνω αυτό εδώ: LG HT-552TH Το εχω δοκιμασει και παιζει μια χαρα στα λεφτα του. Εχει USB όπου εαν βάλεις το stick σου θα μπορει να διαβάζει απο αυτό divx, mp3, wma και οτι άλλο υποστηρίζει η συσκευή. εκτός τουτου εχει και HDMI εξοδο με δυνατοτητα upscaling 1080i.Για τους υποτιτλους δεν ξερω. Διαβαζει srt 100% αλλα δεν ξερω για ελληνικα. Συνηθως τα LG ειναι συμβατα.Η τιμη του ειναι στα ορια που εθεσες και λιγο ποιο κατω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.