Jump to content

επιλογη home cinema μέχρι 350ευρώ

giannhspatra

Recommended Posts

θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιο home cinema που να υποστηρίζει και ελλην υποτιτλους θύρα usb και όλα τα σχετικά

επίσης αμα έχω τη ταινία στο στικάκι μου μέσω Usb θα τη παίζει???

περιμένω τις γνώμες σας

Κάτι τέτοιο δηλαδή -> http://www.net-electric.gr/catalog/philips-hts335w12-home-cinema-dvd-p-1308.html

Δεν το ξέρω σαν μοντέλο, απλώς το βρήκα μέσω skroutz.Για να σου παίζει σωστά την ταινία, πρέπει πρώτα να υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους.

Ελληνικούς υπότιτλους νομίζω ότι παίζουν στάνταρ όσα αγοράζεις στην Ελλάδα.

Πάντως και με 200€ βρίσκεις καλό μηχάνημα άσχετα με USB ports.

Εγώ είχα πάρει πριν χρόνια ένα LG που ήταν πρώτο στην κατηγορία μέχρι 200€.

Ρίξε μια ματιά στο site του Hitech.gr που δίνει αναλυτικά συγκριτικά για τα πάντα σε excel.

Σου προτείνω αυτό εδώ: LG HT-552TH Το εχω δοκιμασει και παιζει μια χαρα στα λεφτα του. Εχει USB όπου εαν βάλεις το stick σου θα μπορει να διαβάζει απο αυτό divx, mp3, wma και οτι άλλο υποστηρίζει η συσκευή. εκτός τουτου εχει και HDMI εξοδο με δυνατοτητα upscaling 1080i.

Για τους υποτιτλους δεν ξερω. Διαβαζει srt 100% αλλα δεν ξερω για ελληνικα. Συνηθως τα LG ειναι συμβατα.

Η τιμη του ειναι στα ορια που εθεσες και λιγο ποιο κατω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.