Zarras Φεβρουάριος 12, 2005 #101 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 11:04] Όσο αφορά τον Ζάρα, ε καταλαβαίνεις... ζαρας άνευ αναμπουμπούλας δεν γίνεται. :-O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 12, 2005 #102 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K Αν κ ισως ειναι χρονοβορο ή βαρετο, νομιζω με το F5 στο word κανει αυτοματη διορθωση...αλλιως με το κουμπακι "ΑΒ" που εχει... ενταξη ρε φανη ειπαμε να μην κανο και 40 ωρες για ενα ποστ !!!καθε φορα αναφερο οτι εχω δυσλεξια..... τι πρεπει να κανο δηλαδη να αυτοκτονισω επιδη μερικη ειναι ορθογραφοι και τους ενοχλη το προβλημα μου. δηλαδη αν ειχαν εκεινη ενα προβλημα τι θα επρεπε να κανο εγω ???για πεστε μου.....εγω ετσι ειμαι και δεν αλαζω και μαθηματα δυσλεξιας κανο και ενα σορο αλλα πραγματα. εμανα παντος το προβλημα μου βελτιονετε.τορω για καποιους που εχουν εγκεφαλικη βλαβη δεν ξερω τι να πανε να κανουνε.ετσι ειμαι και σε οποιον αρεσω στους αλλουσ δεν θα μπορεσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<<εκανα και ρημα αντε τωρα>> Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Φεβρουάριος 12, 2005 #103 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από PGMTo TheLab.gr δημιουργήθηκε από ανθρώπους εμποτισμένους με το "μικρόβιο" της πληροφορικής και της σύγχρονης τεχνολογίας αποσκοπώντας στην επανάσταση του "παρθένου" ελληνικού web στον τομέα του σύγχρονου computing. (...) Υπομονη λοιπον και περιορισμος στα off-topic και ολα θα πανε καλα .... Όταν λέμε off topic τι θέλουμε να πούμε?Θέμα σχετικά με τα pc που δεν υπάρχουν σε αλλή κατηγορία... ή θέμα σχετικά με την μαγειρική και το πλέξιμο? Εγώ δεν έχω πρόβλημα με καμίας μορφή offtopic... έτσι και αλλίως εάν δεν θέλω δεν τα διαβάζω. Όσο αφορά το thelab.gr νομίζω οτί δεν περιορίζεται στο σύγχρονο computing και αυτό είναι το καλό του. Εκεί που περιορίζεται στένα είναι στο pc tuning. Φυσικά ΚΑΙ δεν είναι κακό αυτό... Το κακό είναι οτί έτσι διημιουργούνται users πολλών ταχυτήτων και με αυτή την ανομοιομορφία έρχονται τα προβλήματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 12, 2005 #104 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Λόγω ανακατατάξεων στους υπολογιστές μου είχα κλείσει το internet για 3 μέρες (σα να κλείνεις το γενικό) και δεν είχα δει τις νέες εξελίξεις Κατ'αρχάς: δυστυχώς σε αυτό το φόρουμ έχουν μαζευτεί κάποιοι που δεν έχουν ιδέα τι είναι αυτό το κουτί δίπλα στην οθόνη, πώς δουλεύει κλπ. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Δεν νομίζω ότι κανείς από εμάς που ξέρουμε 2 πράγματα ξεκίνησε γνωρίζοντας τα πάντα. Όλοι το ψάχναμε, το ψάχνουμε και μάλλον θα το ψάχνουμε για καιρό ακόμη (μέχρι να βαρεθούμε και να τα βγάλουμε απ'την πρίζα ΟΛΑ). Δημιουργεί όμως αυξημένες απαιτήσεις από τους χρήστες που ξέρουν κάτι παραπάνω να μπορέσουν να δείξουν 5 πράγματα σε αυτούς που δεν ξέρουν, όχι επειδή είναι πιο έξυπνοι αλλά επειδή έχουν μεγαλύτερη εμπειρία. Εγώ προσωπικά δε συμπαθώ καθόλου τα φόρουμ. Με ενοχλεί πολύ η αταξία τους. Στο thelab σε 3 μέρες που δεν μπήκα δεν μπορώ να παρακολουθήσω το forum. Το πλεονέκτημα της εύκολης πρόσβασης στον αδαή χρήστη έχει το μειονέκτημα της δύσκολης παρακολούθησης από τους moderator/administrator. Η ερώτηση όμως είναι γιατί γράφτηκα στο lab και γιατί συμμετέχω. Για 2 λόγους: 1) Ήταν το μόνο φόρουμ που είχα βρει στο οποίο υπήρχε μία βάση χρηστών αρκετά πρόθυμη να βοηθήσει σε θέματα στα οποία δεν βρίσκεις εύκολα πληροφορίες. π.χ. έχοντας απηυδήσει με τον Tt Volcano που ή έπαιρνε τη θερμότητα ή έπαιρνε τα αυτιά μου, έψαχνα συνεχώς πληροφορίες πάνω στο θέμα pc+watercooling. Αυτός ήταν ο βασικός λόγος που ασχολήθηκα. 2) Είδα ότι το φόρουμ έχει μια κάποια κινητικότητα με νέους χρήστες να μπαίνουν συνεχώς. Αυτό που μου άρεσε, ήταν ότι σε πολλά θέματα μπορούσα να δώσω μια μικρή βοήθεια σε κάποιο παιδί που είχε κάποια απορία, δεν ήξερε κάτι κλπ. Αυτός είναι και ο λόγος που μπαίνω και τώρα, καθ'ότι με extreme ψύξη δεν σκοπεύω (στο άμεσο μέλλον) να ασχοληθώ. Γενικά πιστεύω ότι πάνω στο θέμα ψύξη στους υπολογιστές το επίπεδο εδώ είναι αρκετά υψηλό. Στα πιο hot ζητήματα: a) Όσον αφορά το stamatas, η βασική διαφωνία ήταν στον τρόπο έκφρασής του. Πιστεύω ότι ό καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι του αρέσει και ότι αυτά που λέει πηγάζουν από τις γνώσεις του (Jean-Jacques Rousseau style) . Αν δεν ξέρει και τύχει να ξέρω εγώ, είμαι πολύ πρόθυμος να βοηθήσω, αρκεί να υπάρχει και κάποια αυτογνωσία από το αντίπαλο στρατόπεδο. Δηλαδή όταν ο άλλος βγαίνει και σου λέει "ξέρω λίγα πράγματα από linuxοειδή λειτουργικά και είναι πατάτες", λες όπα, ή ξέρει 100 φορές αυτά που ξέρω εγώ ή δεν ξέρει χριστό. Οπότε εν γνώση μου του την έλεγα και αποδέχομαι το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί στο συγκεκριμένο τομέα. Τα ίδια ισχύουν για τον overvolt, αν αυτός είναι χαρούμενος με τον celery και το dual psu εγώ δεν θα είμαι αυτός που θα του χαλάσει χατίρι. Στο ban του jax: Εγώ το ζάχο δεν τον ξέρω προσωπικά, αντίθετα με το βασίλη. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με κανέναν από τους 2. Ο βασίλης πιστεύω ότι λόγω ηλικίας επηρεάζεται λίγο περισσότερο αλλά το γεγονός ότι ξέρει πράγματα πάνω στο phase change:) που εγώ βαριέμαι και να τα μάθω σημαίνει ότι του αρέσει ο τομέας του overclocking και ότι αν συνεχίσει να προσπαθεί θα καταφέρει να πάει ψηλά σε GHz. Αφού αυτό θέλει και επιζητεί, ο λόγος μου είναι περιττός (π.χ. τι θα τα κάνεις τα 4GHz στον fx). Όμως δεν πρέπει να είναι τόσο εύθικτος σε αυτά που του λέει κάποιο άλλο μέλος, γιατί μπορεί να του τα λέει και για καλό. Διαφωνώ πλήρως όμως με την εφαρμογή του ban. Το να κάνεις ban σε ένα μέλος που έχει προσφέρει ένα κάρο post και είναι και τόσο καιρό μέλος, ενώ στο forum γίνεται κόλαση από overvoltstamates πιστεύω είναι τουλάχιστον άδικο, με την έννοια ότι δεν αναγνωρίζεις το χρόνο που έχει ξοδέψει και τη σοβαρότητα του χαρακτήρα του, ενώ γίνεται και μια επίδειξη ψευδούς εξουσίας προς τη λάθος κατεύθυνση. Γιατί όπως πολύ σωστά και οι ίδιοι λέτε, το forum είναι οι χρήστες του και όχι οι 4-5 moderator/administrator. Και οι κανόνες υπάρχουν για να προστετεύουν τους χρήστες, προς τη σωστή όμως κατεύθυνση. ps: an de mas afinete na grafoume me greeklish, boreire na enswmatwsete enan metatropea greeklish -> ellhnika. To oti kapoios grafei se greeklish de shmainei oti einai anorthografos oute oti viazei tin ellhnikh glwssa. Borei apla na varietai na allaksei to keyboard se ellinika H na exei sinithisei na grafei se greeklish opws gia paradeigma egw. ps2: bravo CHOSEN:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Φεβρουάριος 12, 2005 #105 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Ακόμα ξεκατινιάζεστε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Φεβρουάριος 12, 2005 #106 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen 2) Γιατί ενώ συμβαίνει το 1) κάποιοι άλλοι χρήστες διαθέτουν και δεύτερη και τρίτη ευκαιρία να "πηδάνε" τα threads, να προσβάλλουν στεγνά moderators και administrators, αλλά και απλούς χρήστες από δω κι από κει , ενώ οι ικανότητες έκφρασής τους αγγίζουν επίπεδα βόθρου, η λεπτότητα τους σε πιο ευαίσθητα θέματα είναι εφάμιλλη του Σουγλάκου, ενώ η overall προσφορά τους στο forum μπορεί να συνοψιστεί σε μια φράση? αγαπητε @chosen καταρχην γιατι δεν παρακαμπτεις τις πρωτες δυο παραγραφους του ημερολογιου σου και να γραψεις "γιατι κανατε ban τον zax που εχει προσφερει τοσα και δεν κανετε ban τον stamatas που δε τον παω καθολου για αυτους και αυτους τους λογους". Λες να μη τα καταλαβει το ημερολογιο σου αν του τα πεις με απλα λογια? Κατα δευτερον με προσβαλεις συγκρινοντας με με βοθρο, λεγοντας με αναισθητο, λεγοντας οτι "πηδαω" τα θεματα, οτι σε λεπτα θεματα γραφω ακομψα και ολα αυτα αναφερονται σε τριτο προσωπο ζωγραφιζοντας εμενα, χωρις να αναφερεις το ονομα μου. το σωστο και το αντρικιο θα ηταν ευθεια αντιμετωπιση και οχι αυτο που κανεις εσυ. λοιπον εχω να απαντησω τα εξης: σε ολα τα φορουμ vBulletin υπαρχει μια επιλογη που μπορεις να κανεις ignore καποιον χρηστη. αν ενοχλησαι απο τις απαντησεις καποιου και τις βρισκεις ακομψες κανε τον ignore και δε θα τον ξαναδεις ποτε μπροστα σου(απολυτη δημοκρατια). για να μπορεις λοιπον εσυ ακομα να διαβαζεις τι γραφει ο χρηστης που μας περιγραφεις παραπανω σημαινει οτι το εχεις επιλεξει συνηδητα και δεν στο επιβαλει κανεις οποτε δεν υπαρχει λογος να το αναφερεις. και τριτο και τελευταιο θελω να πω τη γνωμη μου για αυτα που λεγονται. λοιπον αυτο το φορουμ εχει το καλυτερο offtopic απο ολα τα φορουμ τεχνολογιας που εχω δει. αφηστε ελευθερο το offtopic και μη ζαληζετε τους χρηστες που το χρησημοποιουν με κανονες του τυπου εισαι εκτος θεματος. "το ξερω man οτι ειμαι εκτος θεματος γιαυτο γραφω εδω." προχτες ο djd ενω εγραφα στο offtopic σε θεμα ελλαδαρα μου εκανε την παρατηρηση οτι ειμαι εκτος θεματος επειδη παμε να ξεφυγουμε απο το θεμα. ποιο θεμα?...ελλαδαρα? αν θελει καποιος να αναζητησει κατι σοβαρο στο φορουμ δε θα ψαξει στο offtopic. στο offtopic ξερει τι τον περιμενει και συνηδητα παει εκει. σε αυτο για τις βρισιες ειμαι θετικος γιατι και εγω βριζω πολλες φορες και δε μου φταινε τιποτα αυτοι που τα διαβαζουν. αυστηροτερα μετρα λοιπον αν δε βαριουνται οι admin (μηπως εγω θα κοβω και θα ραβω αστερακια και παπακια?) peace :flower: και.... μη περνετε το φορουμ τοσο στα σοβαρα(αποψη μου παντα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Φεβρουάριος 12, 2005 #107 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από stamatasκαι.... μη περνετε το φορουμ τοσο στα σοβαρα(αποψη μου παντα) Γιατι? Εκτος αν εννοεις μονο το κοματι off-topic. Εγω παντως το παιρνω στα σοβαρα.....αν ηταν αλλοιως δεν θα υπηρχε λογος να υπαρχει το LAB. Και οπως το βλεπω απο την δικη σου πλευρα πρεπει να του δω8ει καινουργια ονομασια .... κατι σαν FUNLAB ???.... Αλλα αναρωτιεμαι τι θα ηταν αυτο μεσα σε ενα φορουμ να σε κανει εσενα να το δεις σοβαρα ? Εμενα παντως με προσβαλει οταν καποιος ειναι σε ενα χωροπου ειμαι και γω και αναφερει να μην το παιρνω στα σοβαρα.....το ερμηνευω σαν ''εισαστε ολοι χαβαλεδες ''.....και δεν νομιζω να ειμαι χαβαλες στα 47 χρονια μου. και μια τελευταια απορια ........ποσο χρονων εισαι ?...οχι τπτ αλλο να ξερω τουλαχιστον εγω αν μπορεις να ειχεις το ακαταλογιστο τις ηλικιας σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 12, 2005 #108 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από dfragosΣε ρωτώ όμως, αν δεν είχε κάνει το thread ο Πέτρος θα είχες αλλάξει κάτι εσύ από μόνος σου(ρητορική ερώτηση); Χμ, το thread έφερε σωστό εξοπλισμό για review, money για να παρατήσω την δουλειά μου και να αφοσιωθώ 100%(το 8ωρο τουλάχιστον) στο thelab? συγγνώμη, αλλά δεν χαλιέμαι τόσο για τα offtopics, ίσως είμαι χοντρόπετσος(spc μην σχολιάσεις), δεν ξέρω, αλλά προσπαθώ για άλλα πράγματα όσο αφορά το site.Για το θέμα του Ζάχου, για νa είμαι ειλικρινής, δεν καταλαβαίνω.... κάποιος δεν ξέρει να διαβάζει ή εγώ δεν ξέρω να γράφω. Κοίτα στα προηγούμενα ποστ τι έγραψα, αν δεν είναι κάτι σαφές πες μου να το ξαναγράψω.... αλλιώς απλά δεν τα διάβασες καλά.Για το θέμα του Ζάχου εννοώ αυτό που έγραψα... εξέφρασα την προσωπική μου γνώμη, η οποία δεν είναι απαραίτητο να είναι και σωστή αλλά δεν πάυει να είναι η άποψή μου. Το "δεκανέας", ή ότι άλλο νομίζεις, αναφέρθηκε ή εννοήθηκε από πολλούς σε αυτό το thread, πιστεύω(όπως και εγώ το έγραψα), για να δείξει ότι γνωριζόμαστε μεταξύ μας(εμείς εδώ πάνω γνωριζόμαστε πολύ καλύτερα) και όχι για να ζητήσει κάποιος γαλόνια.Δεν μίλησα για γαλόνια αλλά για την λεπτή γραμμή που ορίζει την εφαρμογή των κανόνων σε παλαιά και νέα μέλη.Το ύφος του ποστ σου δεν κρύβω ότι με ενοχλεί, παρά το αστείο στο τέλος. Ίσως να το παρεξηγώ Συγγνώμη, αλλά αρκετές φορές ποστάρω αυτά ακριβώς που σκέφτομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Φεβρουάριος 12, 2005 #109 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 22:39] Χμ, το thread έφερε σωστό εξοπλισμό για review, money για να παρατήσω την δουλειά μου και να αφοσιωθώ 100%(το 8ωρο τουλάχιστον) στο thelab? συγγνώμη, αλλά δεν χαλιέμαι τόσο για τα offtopics, ίσως είμαι χοντρόπετσος(spc μην σχολιάσεις), δεν ξέρω, αλλά προσπαθώ για άλλα πράγματα όσο αφορά το site.Για το θέμα του Ζάχου εννοώ αυτό που έγραψα... εξέφρασα την προσωπική μου γνώμη, η οποία δεν είναι απαραίτητο να είναι και σωστή αλλά δεν πάυει να είναι η άποψή μου.Δεν μίλησα για γαλόνια αλλά για την λεπτή γραμμή που ορίζει την εφαρμογή των κανόνων σε παλαιά και νέα μέλη.Συγγνώμη, αλλά αρκετές φορές ποστάρω αυτά ακριβώς που σκέφτομαι. ......ντουβάρι στον ορίζοντα....... :toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Φεβρουάριος 12, 2005 #110 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από chill-out Γιατι?Εκτος αν εννοεις μονο το κοματι off-topic. αυτο το κομματι εννοω. τα φορουμ τεχνολογιας σαφως και υπαρχουν για να χρησημοποιουνται ως εργαλεια.αλλα λεω επεισης οτι δε πρεπει να συμπεριφερεσε στο ιντερνετ σαν να ειναι αληθηνη ζωη.ειναι δυνατον τωρα να τσαντιζεσαι και να ασχολεισαι σοβαρα με καποιον (σαν εμενα) που γραφει προκλητικα σε ενα φορουμ?απλα τον κανεις ignore αν δε θες να τον ακους και τελιωνει το θεμα εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Φεβρουάριος 12, 2005 #111 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Παίδες ειρήνη ημην.....Αν και εγω παλιος χρηστης απο εποχη πστεκ , γνωριζω ( οχι προσωπικα απλα σαν χρηστες ) τους πιο πολλους απο τους παλαιοτερους χρηστες που πλεον βρισκονται στο δε-λαβ είτε ακομα σαν χρηστες -, ειτε σαν υπευθύνοι.Ο λογος που κανω αυτην την παρατηρηση ειναι γιατι θελω να δειξω πως εχουμε εχουν δει την ακμη παρακμη και πτωση ενος αλλοτε πετυχημενου φορουμ , και πιστευω πως δεν θα επιτρεψουν να γινει κατι αναλογο και εδω ...Το πως θα το κανουν αυτο ειναι δικο τους θεμα , αν και εδω ισχυει καθαρα ο νομος της ζωης . Εισαι σωστος , σεβεσε και βοηθας ολα καλα . Εισαι κομπλεξικος , μονοχνοτος και φασιστας ,- θα παρεις τον πουλο ....Οσο για τις προσωπικες αντιπαραθεσεις , ε,,,ενταξυ...Υπαρχουν ορισμενοι που το πανε γυρευοντας . Ειναι προκλητικοί αυθάδεις και δεν δειχνουν ίχνος σεβασμού . Σε αυτην την περιπτωση καλο θα ηταν να δουλεύει το auto ban . Καποια εποχη και εγώ ειχα τσακωθει με καποιον , και μετα απο μια ανταλαγη καμποσων π.μ τον auto ban-αρησα και δεν ξανασχοληθηκα μαζι του .Ειναι κατι σαν την παρεα μας . Την επιλεγουμε και μας επιλεγει . Γουσταρω να κανω παρεα με τον ταδε , και οχι με τον ταδε...Ειναι πολυ απλο.Την ποιοτητα αυτου του φορουμ , δεν θα επρεπε να μας την καλουπώνουν οι . Εμεις πρεπει να την διατηρουμε σε καποιο επιπεδο .Και τελος για το offtopic δεν συμφωνώ για περιορισμό του . Νομίζω οτι ειναι αρκετα δημοφιλές και πετυχημενο , μην το κατακρίνετε.Εγώ γαι παραδειγμα εχω βολευτει με το μηχανακι μου και περιμενω να οριμασουν λιγο ακομα τα Α64 ( και να βρω και κανα λεφτο που μου τ'εχει φαει ολα το σπιτι που φτιάχνω ) για να ξαναμπώ στο κλαμπ της αναζητησης.... Εως τοτε δεν πρεπει να ποσταρω κατι ( εκτος απο pc ) που θεωρω οτι καποιοι θα το βρουν ενδιαφερον ?....( Π.Χ Φονικο Συμπαν ...)...Τεσπα , ηρεμία και προπάντων σεβασμός στον συν-τοπιτη ....(εστω και αν λεει και καμια μαλ@κια που και που)...:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 12, 2005 #112 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από stamatas αυτο το κομματι εννοω. τα φορουμ τεχνολογιας σαφως και υπαρχουν για να χρησημοποιουνται ως εργαλεια.αλλα λεω επεισης οτι δε πρεπει να συμπεριφερεσε στο ιντερνετ σαν να ειναι αληθηνη ζωη.ειναι δυνατον τωρα να τσαντιζεσαι και να ασχολεισαι σοβαρα με καποιον (σαν εμενα) που γραφει προκλητικα σε ενα φορουμ?απλα τον κανεις ignore αν δε θες να τον ακους και τελιωνει το θεμα εκει. δεν είναι ακριβώς έστι, γιατί κάθε φορά που πετάγεσαι και λες κάτι άσχετο ηή προκλητικό για να διασκεδάσεις, θα πεταχτούν άλλοι 5-6 να σου πουν να σταματήσεις και αυτόματα χαλάει το θρεντ. οπότε το ignore σε σένα (που στο έχω δείξει κ με σκρίνσοτ)δε φτάνει πάντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Φεβρουάριος 12, 2005 #113 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 καλα δε το εχω συστημα να κανω τετοια ποστ ουτε και διασκεδαζω οπως λες. μαλλον το βρισκω ποιο ενδιαφερον να υπαρχει εντονη αντιπαραθεση και ακραιες ιδεες σε ενα διαλογο για να γινεται ετσι ποιο επικοδομιτικος και ενδιαφερον. μεσα σε λογικα πλαισια βεβαια χωρις υβρεις.μερικοι ενοχλουνται με αυτο και ετσι πρεπει να γινεται. γιαυτο υπαρχει οπως ειπα το ignore.τωρα σε αυτο που λες οτι χαλαει ολο το θρεντ... δεν ειναι τιποτα με τα ματια σου να παρακαμψεις μερικες απαντησεις και να διαβασεις παρακατω. αλλωστε απαντησεις σε φορουμ διαβαζεις και οχι τσελεμεντε, που θα κανεις μια σειρα λαθος και θα κατσει το κεικ.(τελωσπαντων. δε με βλεπω να συνεχισω να ποσταρω με τον τροπο που ποσταρα πριν, επειδη ενοχλουνται πολλοι και δε μου αρεσει αυτο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Φεβρουάριος 13, 2005 #114 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από stamatas(τελωσπαντων. δε με βλεπω να συνεχισω να ποσταρω με τον τροπο που ποσταρα πριν, επειδη ενοχλουνται πολλοι και δε μου αρεσει αυτο) κ καλα θα κανεις!Νομιζω οτι σου δωσαμε πολυ αξια τελευταια,6 σελιδες μεσα σε μια μερα για την αφεντια σουμεσα σε 2500 ατομα εισαι ο μοναδικος*που μας δημιουργησε τοση φασαριακαλο θα ειναι να διαβασεις τα σχολια που απεθυνονται στο ατομο σου κ να σκεφτεις λιγο πως τα καταφερες μεσα σε τοσο λιγο διαστημα να δημιουργησεις τοσους "εχθρους"!προσωπικα πιστευω πως με το πρωτο σου ποστ κερδισες ενα μεγαλοπρεπες ΒΑΝ,αλλα δεν εχω καταλαβει ακομα πως την γλιτωσες!*Ξεχασα τον trobocop! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Φεβρουάριος 13, 2005 #115 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από stamatas αγαπητε @chosen καταρχην γιατι δεν παρακαμπτεις τις πρωτες δυο παραγραφους του ημερολογιου σου και να γραψεις "γιατι κανατε ban τον zax που εχει προσφερει τοσα και δεν κανετε ban τον stamatas που δε τον παω καθολου για αυτους και αυτους τους λογους". Λες να μη τα καταλαβει το ημερολογιο σου αν του τα πεις με απλα λογια?Κατα δευτερον με προσβαλεις συγκρινοντας με με βοθρο, λεγοντας με αναισθητο, λεγοντας οτι "πηδαω" τα θεματα, οτι σε λεπτα θεματα γραφω ακομψα και ολα αυτα αναφερονται σε τριτο προσωπο ζωγραφιζοντας εμενα, χωρις να αναφερεις το ονομα μου.το σωστο και το αντρικιο θα ηταν ευθεια αντιμετωπιση και οχι αυτο που κανεις εσυ. Ε όχι να φάει ban κι ο Chosen επειδή εσύ θέλεις να σε βρίσει ευθέως.Αρχική απάντηση από fantacid κ καλα θα κανεις!Νομιζω οτι σου δωσαμε πολυ αξια τελευταια,6 σελιδες μεσα σε μια μερα για την αφεντια σουμεσα σε 2500 ατομα εισαι ο μοναδικος*που μας δημιουργησε τοση φασαριακαλο θα ειναι να διαβασεις τα σχολια που απεθυνονται στο ατομο σου κ να σκεφτεις λιγο πως τα καταφερες μεσα σε τοσο λιγο διαστημα να δημιουργησεις τοσους "εχθρους"!προσωπικα πιστευω πως με το πρωτο σου ποστ κερδισες ενα μεγαλοπρεπες ΒΑΝ,αλλα δεν εχω καταλαβει ακομα πως την γλιτωσες!*Ξεχασα τον trobocop! Ο trobocop/terminator είναι άλλη φάση. Τουλάχιστον δεν επιτέθηκε σε κανέναν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Φεβρουάριος 13, 2005 #116 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από fantacidπροσωπικα πιστευω πως με το πρωτο σου ποστ κερδισες ενα μεγαλοπρεπες ΒΑΝ,αλλα δεν εχω καταλαβει ακομα πως την γλιτωσες! εχω βυσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Φεβρουάριος 13, 2005 #117 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Μ αυτά που λες μάλλον το ακαταλόγιστο έχεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Φεβρουάριος 13, 2005 #118 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Τελικα ποιος εισαι ??? Ο STAMATAS H O SAMATAS ???? :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 13, 2005 #119 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Από τη στιγμή που το forum είναι ενας ζωντανος κοινωνικός ιστός, κάποια καρκινώματα και παραφυάδες πρέπει να αφαιρούνται από αυτόν έτσι ώστε να μην οδηγούμαστε σε άβολες καταστάσεις. Δεν είναι δυνατόν να λέγεται αν δε σου αρέσει η συμπεριφορά του τάδε ή του δείνα χρήστη βάλτον σε ignore. Είναι σαν να βλέπεις κάποιον να κατεβάζει τζαμαρίες και να τον αγνοείς.Το να δίνουμε το ακαταλόγιστο σε κάποιον είναι σαν να επικροτούμε και να ενθαρρύνουμε την συμπεριφορά του. Γνώμη μου πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.