Jump to content

Αγαπητό μου ημερολόγιο,

Chosen

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από dfragos

Κανείς δεν έπαθε ποτέ τίποτα με λόγια, ίσα ίσα που κάποιες φορές έφτιαξε.

’στο, μην το κουράζουμε. :)

Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά όποιος βρίσει άλλο μέλος, είτε είναι παλιός είτε νέος, είτε αρχιλοχίας είτε δεκάνεας(πολύ το μοστράρεις το παλιός και νέος και δεν μου βγάζεις από το μυαλό ότι η ιστορία αυτή είναι η αντίδρασή του Πέτρου και δική σου στο ban του Ζάχου) θα φάει ban. Απλά πράγματα. Δεν ξέρω σε ποια φόρουμ οι χρήστες "στρώνουν" με λίγο/πολύ βρίσιμο, εδώ πάντως όχι.

Εδώ υπάρχει ένα μαγικό κουμπάκι(ναι, και το έχετε όλοι σας) που μπλοκάρει χρήστες που θεωρείτε ενοχλητικούς. Απλά δεν φαίνονται τα posts τους.

Το έχει χρησιμοποιήσει κανένας? όχι βέβαια, διότι άλλη μαγκιά έχει το βρίσιμο ενώ το κουμπάκι δεν έχει καμμία.

α, και lineage rulez, όσους δεν γουστάρεις τους σφάζεις :p .

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 10:27]

Εδώ υπάρχει ένα μαγικό κουμπάκι(ναι, και το έχετε όλοι σας) που μπλοκάρει χρήστες που θεωρείτε ενοχλητικούς. Απλά δεν φαίνονται τα posts τους.

Όχι πως θα το χρησιμοποιήσω αλλά από περιέργεια ποιο είναι αυτό το κουμπάκι;

Μα δεν ντρέπεσαι να εξωθείς τον κόσμο σε αλληλωσκοτωμούς!!

Εσύ παρέσυρες τον Ζάρα και τον διώξανε;

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 10:27]

Περνάς και εσύ τις γατες για Keltirs; :p

Πέρα από τη πλάκα, ο λάμπης είναι λάμπης, σαν forum έχει τη δική του προσωπικότητα η οποία διαμορφώνεται δυναμικά από τους χρήστες της. ’ρα είναι άδικο να κατηγορούμε κάτι που λίγο πολύ έχουμε συμβάλει και εμείς στη δημιουργία του. Τώρα, όσον αφορά για παράπονα για το offtopic, πιστεύω πώς αν κάθε ένας από εμάς που ενδιαφέρεται για το forum, μπορεί να αυτοπεριοριστεί και στο βρίσιμο, και σε άκυρα posts που αποπροσανατολίζουν την κουβέντα από το αρχικό θέμα. Στο χέρι όλων μας να κάνουμε το forum καλύτερο και ναι, είναι δουλειά όλων μας.

Σαν σχετικα νεο μελος στο lab εχω σχηματίσει καποια γνωμη.Εχουμε λοιπον :

1ον) Ο Chosen εχει απολυτο δικιο (ισα που με προλαβε με τα γραφομενα του!)

2ον) Οσον αφορα αυτους που βριζουν ειτε ειρωνευονται ειναι καθαρα θεμα admn και mods για το πως θα τους αντιμετωπισουν και οχι των μελων.Με το να ασχολουνται ολοι μαζι τους κατανταει αφενος να μην μπορει καποιος να λυσει το προβλημα του και αφετερου να γεμιζουν σελιδες με εντελως ανουσια πραγματα και πολυλογιες που δεν καταληγουν στο τελος πουθενα,συν οτι τους δινουν σημασια (και δημοσιοτητα).Προτεινω άμεσο ban.Ειναι οπως στο γηπεδο,ολοι εχουν το ελευθερο να μπουν αλλα κανεις δε μπορει να ξερει ποιοι θα δημιουργησουν τα επεισοδια,κι οταν τα κανουν >> μακρυα απο μας!

3ον) ΕΛΕΟΣ με την ορθογραφια και τη συνταξη των κειμενων... Πολλοι απο δω γραφουν χειροτερα ελληνικα κι απο αλλοδαπους...Προσωπικα με ενοχλει περισσοτερο ο βιασμος της γλωσσας παρα τα greeklish κι εδω θα ηθελα να ριξω κιτρινη καρτα στα αφεντικα του forum.Εναι πολυ ενοχλητικο (για μενα εστω)οταν καποιος ξεκιναει το πρωτο του θεμα στο forum με greeklish ειτε επειδη θελει να λυσει καποιο επειγον περιστατικο που του τυχε τη συγκεκριμενη στιγμη και δεν προλαβε καν να διαβασει τους ορους,απλα ειδε φως και μπηκε,ειτε πολλες φορες εστω κι απο αφηρημαδα στο κατω κατω, να πεφτουν κυριολεκτικα απο πανω του οσοι adm & mods βρισκονται "στον αερα" εκεινη τη στιγμη,αλλα και πολλα απο τα μελη που ξεκινουν τις απαντησεις τους κανοντάς τους "παρατηρηση" ενω οι ιδιοι ειναι τελειως ανορθογραφοι...Στο τελος-τελος προτεινω να γινεται και μεσω ΠΜ ωστε αυτος να το εμπεδωσει καλυτερα αφου ασχολειται καποιος υπευθυνος προσωπικα μαζι του...Παρακληση επισης να γινεται edit και στα ορθογραφικα και οχι μονο στα greeklish.

και 4ον)Ουφφφ, τα ειπα κι εγω τ'απωθημενα μου.Ευχαριστω !! :) :) :)

Θα το γράψω για πολλοστή φορά γιατί φαίνεται όλοι έχουμε απαιτήσεις αλλά κανένας δεν ενδιαφέρετε να μάθει ψάχνοντας.

Η ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΕ.

Είναι σαν να σκοντάφτει αόμματος και να του λες πρόσεχε ρε στραβούλιακα!!

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Θα το γράψω για πολλοστή φορά γιατί φαίνεται όλοι έχουμε απαιτήσεις αλλά κανένας δεν ενδιαφέρετε να μάθει ψάχνοντας.

Διαφωνώ πλήρως

Εάν δεν είναι θέμα δυσλεξίας τότε υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης

Εάν δεις και το sign μου κάνω τρελή προσπάθεια να γράφω σωστά και είναι καλύτερα από πριν...

Και λιγο αμαθειας μηπως?? Γι αυτο edit κι εκει...Δε θελω να προσβαλω κανενα αλλα οντως λιγη προσοχη χρειαζεται (και κανα λεξικο...)

Αρχική απάντηση από vagtsil

Και λιγο αμαθειας μηπως?? Γι αυτο edit κι εκει...Δε θελω να προσβαλω κανενα αλλα οντως λιγη προσοχη χρειαζεται (και κανα λεξικο...)

Οντως αμαθεια ειναι.Αλλα δεν ειμαι στο λυκειο να με αφησουν στην ιδια ταξη στον Λαμπη ειμαι και μιλαω για υπολογιστες..

Οσο αναφορα το προηγουμενο ποστ ηταν λαθος μου και εγινε πανω στα νευρα μου.Πειτε το ακυρο απλα ....

Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 11:40]

βελτίωσης

Χρησιμοποίησες την κατάλληλη λέξη.

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω λεβέντη, αλλά θα βελτιώνεσαι συνεχώς, χωρίς να γίνεις ποτέ σου αλάνθαστος.

Χρησιμοποίησες την κατάλληλη λέξη.

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω λεβέντη, αλλά θα βελτιώνεσαι συνεχώς, χωρίς να γίνεις ποτέ σου αλάνθαστος.

Προφανώς και δε θα γίνω... Εξάλλου ούτε το θέλω

Μολις ειδα το ποστ αυτο, και ο τροπος που τα γραφει ο chosen ειναι φοβερος.

Συμπερασμα...Οτι με λιγη προσπαθεια μπορουμε να πουμε ο,τι θελουμε σε οποιον θελουμε αρκει να εχουμε ενα σωστο τροπο να το κανουμε .Οσο για τους <<κανιβαλους>> του φορουμ, αν υπαρχουν αρκετοι απο τους παραπανω που δεν <<τσιμπανε>> με την πρωτη και για να ανταποκριθουν δεν κατεβαινουν στο επιπεδο της λαχαναγορας ,αλλα κρατανε το επιπεδο τους και με ηρεμο τροπο προσπαθουν να δωσουν στους αλλους να καταλαβουν .

Ειπαμε το παν ειναι ο τροπος...:flower:

Αρχική απάντηση από RootX

Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά όποιος βρίσει άλλο μέλος, είτε είναι παλιός είτε νέος, είτε αρχιλοχίας είτε δεκάνεας(πολύ το μοστράρεις το παλιός και νέος και δεν μου βγάζεις από το μυαλό ότι η ιστορία αυτή είναι η αντίδρασή του Πέτρου και δική σου στο ban του Ζάχου) θα φάει ban. Απλά πράγματα. Δεν ξέρω σε ποια φόρουμ οι χρήστες "στρώνουν" με λίγο/πολύ βρίσιμο, εδώ πάντως όχι.

Για τα "φόρουμ που οι χρήστες "στρώνουν" με λίγο/πολύ βρίσιμο" θα έλεγα ότι εκεί που είχε φτάσει το πράγμα στον Λάμπη, το forum ήταν ένα από αυτά. Από εδώ και πέρα νομίζω ότι θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Ήδη από χτες νομίζω ότι τα thread έχουν αλλάξει ύφος. Σε ρωτώ όμως, αν δεν είχε κάνει το thread ο Πέτρος θα είχες αλλάξει κάτι εσύ από μόνος σου(ρητορική ερώτηση);

Για το θέμα του Ζάχου, για να είμαι ειλικρινής, δεν καταλαβαίνω.... κάποιος δεν ξέρει να διαβάζει ή εγώ δεν ξέρω να γράφω. Κοίτα στα προηγούμενα ποστ τι έγραψα, αν δεν είναι κάτι σαφές πες μου να το ξαναγράψω.... αλλιώς απλά δεν τα διάβασες καλά. Το "δεκανέας", ή ότι άλλο νομίζεις, αναφέρθηκε ή εννοήθηκε από πολλούς σε αυτό το thread, πιστεύω(όπως και εγώ το έγραψα), για να δείξει ότι γνωριζόμαστε μεταξύ μας(εμείς εδώ πάνω γνωριζόμαστε πολύ καλύτερα) και όχι για να ζητήσει κάποιος γαλόνια.

Το ύφος του ποστ σου δεν κρύβω ότι με ενοχλεί, παρά το αστείο στο τέλος. Ίσως να το παρεξηγώ. :)

3ον) ΕΛΕΟΣ με την ορθογραφια και τη συνταξη των κειμενων... Πολλοι απο δω γραφουν χειροτερα ελληνικα κι απο αλλοδαπους...Προσωπικα με ενοχλει περισσοτερο ο βιασμος της γλωσσας παρα τα greeklish κι εδω θα ηθελα να ριξω κιτρινη καρτα στα αφεντικα του forum.Εναι πολυ ενοχλητικο (για μενα εστω)οταν καποιος ξεκιναει το πρωτο του θεμα στο forum με greeklish ειτε επειδη θελει να λυσει καποιο επειγον περιστατικο που του τυχε τη συγκεκριμενη στιγμη και δεν προλαβε καν να διαβασει τους ορους,απλα ειδε φως και μπηκε,ειτε πολλες φορες εστω κι απο αφηρημαδα στο κατω κατω, να πεφτουν κυριολεκτικα απο πανω του οσοι adm & mods βρισκονται "στον αερα" εκεινη τη στιγμη,αλλα και πολλα απο τα μελη που ξεκινουν τις απαντησεις τους κανοντάς τους "παρατηρηση" ενω οι ιδιοι ειναι τελειως ανορθογραφοι...Στο τελος-τελος προτεινω να γινεται και μεσω ΠΜ ωστε αυτος να το εμπεδωσει καλυτερα αφου ασχολειται καποιος υπευθυνος προσωπικα μαζι του...Παρακληση επισης να γινεται edit και στα ορθογραφικα και οχι μονο στα greeklish.

οραια αυτα που λες αλλα πολοι ελληνες εχουν δισλεκτικα προβληματα οπως και εγω.

και τι να κανο για πες μου να μην ποσταρο καθολου.εξυπνος εισαι εκτος αν θες να σου στελνο πριν ποσταρω να μου τα διορθονεις οκ???

ελπιζω να μην εχεις κανα προβλημα εεεεεεε???

Μια ερωτησουλα θελω να κανω.

Ο σκοπος του LAB ποιος ειναι ? Μπορει καποιος να μου πει ?

Εγω αυτο που βλεπω πολλες φορες ειναι σε διαφορα post να υπαρχουν ατομα (δεν εχω τπτ και με κανενα και ουτε θελω ) τα οποια φτανουν το post στα ορια μεσημεριανης κατινιστικης εκπομπης.....''ολα για την τηλεθεαση'' οχι δεν ειναι ετσι ομως......δεν πρεπει να ειναι ετσι.....δεν πρεπει να το αφησουν να γινει ετσι.

Κυριοι θεωρω οτι την ευθηνη την εχετε εσεις οι ADMIN.....μονο εσεις και κανενας αλλος.

Εσεις αφησατε τα πραγματα να φτασουν εκει.Τα παραθυρακια τα ανοιξατε εσεις.

Stick to the rules......χωρις καμμια εξαιρεση.Και αν αυτοι που δεν σεβονται τους κανονες εδω μεσα ειναι πρωτα οι γνωστοι και οι φιλοι σας τοτε δεν ειναι ΦΙΛΟΙ σας....αυτοι πρεπει να ειναι οι πρωτοι που σεβονται το χωρο αυτο και εσας που τον διαχειριζεστε.

δεν διαφωνώ τελείως αλλά όντως υπάρχουν παιδιά που προσπαθούν και παρόλα αυτά τους ξεφελυγουν. γι'αυτό δεν μπορεί να εξαντλείται αυστηρότητα. μόνο σε εκείνους που γράφουν χύμα χωρίς να τους νοιάζει. από την άλλη το να μείνουμε σε τέτοια λεπτομέρεια, αρχικά πολλαπλασιάζει το έργο των μοντ κ το κάνει άχαρο και τέλος μήπως είναι ένα σκαλοπάτι πριν απαγορεύσουμε και τις όχι και τόσο προχωρημένες υπολογιστικές γνώσεις? να γράφουν μόνο όσοι "το κατέχουν"?

και κάτι άλλο, επειδή πρόσφατα άνοιξα account για τον αδερφό μου, η επισήμανση για τα ελληνικά δεν είναι απλά ένας κανόνας που ίσως τοτς ξεφύγει, έχει γίνει πανέξυπνα υποχρεωτικό πεδίο στο οποίο γράφεις τη λέξη "ελληνικά¨ώστε να το αποδεχτείς και να τελειώσεις την εγγραφή... άρα θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ακόμα και για κάποιον που κάνει το πρώτο του ποστ, ακόμα και τους κανόνες να ΜΗΝ έχει διαβάσει, να γράφει αγγλικά...

Σκοπός του TheLab.gr

To TheLab.gr δημιουργήθηκε από ανθρώπους εμποτισμένους με το "μικρόβιο" της πληροφορικής και της σύγχρονης τεχνολογίας αποσκοπώντας στην επανάσταση του "παρθένου" ελληνικού web στον τομέα του σύγχρονου computing. To TheLab.gr δεν αποτελεί ένα ακόμη forum το οποίο έρχεται να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα. Αποτελεί ένα πλήρες και λειτουργικό web site αφιερωμένο στους αγαπημένους μας υπολογιστές και σε θέματα σύγχρονης τεχνολογίας. Στις σελίδες του TheLab.gr θα βρείτε ειδήσεις από τα δρώμενα της πληροφορικής εγχώριας και μη, παρουσιάσεις και δοκιμές προϊόντων με τις εντυπώσεις μας τεκμηριωμένες με διεθνώς αναγνωρισμένα benchmarks καθώς και ένα εύχρηστο forum για ανταλλαγή απόψεων και επίλυση προβλημάτων.

Τωρα αν μερικοι γουσταρουν να κανουν 'ακυρα' θρετ και να 'βιαζουν' τα θρετ με ακυρα ποστ τι μπορει να σου κανει ο mod ή o admin? Καλυτερα λοιπον να μην πεταμε το μπαλακι στους αλλους αλλα να κανουμε πρωτα κριτικη στον ευατο μας. Επισης να λαβετε υποψην οτι υπαρχουν πολλοι νεοι χρηστες οποτε ειναι φυσικο το φαινομενο των συχνων αστοχων ερωτησεων. Υπομονη λοιπον και περιορισμος στα off-topic και ολα θα πανε καλα ....:D

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

οραια αυτα που λες αλλα πολοι ελληνες εχουν δισλεκτικα προβληματα οπως και εγω.

και τι να κανο για πες μου να μην ποσταρο καθολου.εξυπνος εισαι εκτος αν θες να σου στελνο πριν ποσταρω να μου τα διορθονεις οκ???

ελπιζω να μην εχεις κανα προβλημα εεεεεεε???

Αν κ ισως ειναι χρονοβορο ή βαρετο, νομιζω με το F5 στο word κανει αυτοματη διορθωση...αλλιως με το κουμπακι "ΑΒ" που εχει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.