Jump to content

Αγαπητό μου ημερολόγιο,

Chosen

Recommended Posts

Πιστεύω οτι το πρόβλημα είναι στους moderators χωρίς να ξέρω κανένα ούτε να το πηγαίνω στο προσωπικό...

Ο moderator πρέπει να είναι απλά χρήστης σαν όλους μας που απλά όταν surfari στο forum να μη surfari για να βρεί τα στραβά μας αλλά να surfari και να διορθώνει όταν και εάν βρει στραβό...

Ακόμα θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να έχει το δικαίωμα να κάνει edit κάποιος moderator (ή ο ακόμα και ο mastoras) το post ενός χρήστη... είναι προτειμότερο να σβήνεται όλο το post

Εάν γίνει αλλαγή νοοτροπίας στους mod θα γίνει καλύτερο το κανάλι...

Φυσικά αυτή η αλλαγή δεν μπορεί να σταματήσει το 'οτιναναινισμο' τον users στο forum.

Μια ριζοσπαστική (μασονική) λύση θα ήταν μόνο με invite να μπαίνουν νέοι users

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Έχεις πάει σε άλλα fora να δείς ποιά είναι η νοοτροπία των mods; Πιστεύω ότι εδώ είμαστε αρκετά φιλελεύθεροι σε σχέση με άλλους.

Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 21:23]

Ο moderator πρέπει να είναι απλά χρήστης σαν όλους μας που απλά όταν surfari στο forum να μη surfari για να βρεί τα στραβά μας αλλά να surfari και να διορθώνει όταν και εάν βρει στραβό...

Μα ο λογος υπαρξης των mod ειναι αυτος. Περα απο κλασσικο σερφαρισμα να διατηρουν το forum σε ενα Χ επιπεδο και να διορθωνει οτι βρει στραβο. Ποιος λοιπον σου ειπε , οτι εγω και ο καθε mod μπαινουμε μεσα για να βρουμε κατι στραβο και να στην 'πουμε'.

Ακόμα θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να έχει το δικαίωμα να κάνει edit κάποιος moderator (ή ο ακόμα και ο mastoras) το post ενός χρήστη... είναι προτειμότερο να σβήνεται όλο το post

Αν δουμε greeklish, link σε warez/cracks, βρυσια, προσωπικη επιθεση σε χρηστη ή οτιδηποτε αλλο που ειναι εναντια στους κανονες, ειναι φυσικο να κανουμε edit την καταχωρηση .... Που ειναι το παραλογο της υποθεσης?

Σε ποια νοοτροπια αναφερεσαι ?

Πιστεύω όπως είπα οτι πλεόν δεν κάνετε σερφάρισμα αλλά ψάχνεται ΜΟΝΟ τα λάθη...

Σε αυτή την νοοτροπία αναφέρομαι

Γενικά δεν μου αρέσει να αλλάζουν αυτά που γράφει/λέει κάποιος... Είτε στο νετ είτε έξω.

Από αυτή την άποψη και μόνο. Συμφωνώ οτι πρέπει να ακολουθούμε τους κανόνες αλλά το edit ενός post μου χτυπάει άσχημα.

/imo

Η νοοτροπία των mod ? Ελεος πια... Δηλαδη τι αλλο πρέπει να ΜΗΝ κανουμε για να εισαστε ευχαριστημένοι... Εγω νομίζω οτι σας αφήνουμε αρκετά ελεύθερους (και ισως να εχει βγει σε κακό).

O moderator δεν ειναι δερβέναγας, ενας απλός χρήστης ειναι που προσέχει λίγο παραπάνω το φορουμ. Δεν ειναι δικό του το φορουμ, και ούτε αλλάζει τα ποστ κανενός χωρίς να υπαρχει σοβαρός λόγος. Σε άλλα φορουμ γινεται το ελα να δεις απο τους μοντ...

Πιστευω για να αλλαξεις το Post ενος χρηστη θα πρεπει να ειναι πολυ "λαθος",ειμαι ευχαριστημενος πραγματικα απο τους mod,αν και θα επρεπε να ηταν πιο πολλοι καθως μεγαλωνει ο αριθμος χρηστων...

Ειλικρινα σε αλλα forums λεω..Ελεος..εμεις ειμαστες jet!

totally_wired τα παραλες μου φαινεται...

Κι εγω παρατήρησα τον τελευταίο καιρό όπως όλοι μας μια διαφορετική πορεία του φόρουμ.

Δεν κρύβω να σας πώ ότι αρκετές φορές βαρέθηκα , μάλιστα αρκετές μέρες άνοιγα τα νέα θέματα και δεν έμπαινα σε κανενα thread, μπαράζ άσχετων θεμάτων , που ουσιαστικά δεν είχαν κανένα σκοπό ύπαρξης, διαμάχες για μητρικές με επαναστάτες χωρίς αιτία, εξυπνακισμοί και άθλιο χιούμορ. Μια εικόνα τελείως διαφορετική από αυτή που είχαμε συνηθίσει και άλλωστε πολύ μακριά από τους σκοπούς ύπαρξης αυτού του φόρουμ.

Δεν κατηγορώ κανένα από τα παιδιά (αντμιν. - μοντ.) καθώς η δουλειά τους και η θέση τους πολύ δύσκολη όσον αφορά την επεμβατικότητα στην εξέλιξη των συζητήσεων. Όυτως ή άλλως δεν γινεται να κατηγορούμε την ομάδα του φόρουμ, τη στιγμή που εμείς οι ίδιοι δεν κάνουμε κάτι που να βοηθάει. Είναι στο χέρι του καθε ένα να γνωρίζει τα όρια των πράξεων του. Η επέμβαση δεν είναι ο σωστός τρόπος, τελικά όμως είναι αναγκαία.

Όποιος αισθάνεται πολύ μικρός ή πολύ μεγάλος, αρκετά ώριμος ή ανώριμος, ανεξέλεγκτος, με προβλήματα κατανόησης ορισμένων καταστάσεων, ή κουρασμένος ας κάνει ένα κόπο να σβήσει την σελίδα του thelab.gr από τα favorites ή bookmarks του.

Φιλικά , Αντώνης

Υ.Γ. Ο jax7480 δεν παραβίασε τους κανόνες όντας ανεξελεγκτος , απλά βαρέθηκε την όλη φάση και επιδεικτικα (προς γνώση και συμμόρφωση κάποιων) αποφάσισε να αποχωρήσει. (η δική μου ερμηνεία είναι αυτή και δεν κάνω καμία κριτική σε αυτήν τη συμπεριφορά και τα απότελέσματα της, ban είναι θα περάσει)

Απλά λέω με μια κουβέντα να είναι πρώτα users και μετά mods...

Δεν μπορώ να πω εάν είμαι ευχαριστημένος ή οχι με το forum και τους admin/mods.

Εάν ήμουν δυσαρεστημένος θα άρχιζα το πλέξιμο.

Βλεπω και εγω τιτλο " Αγαπητό μου ημερολόγιο", α λεω το προσπερναμε, οπως και τα προηγουμενα 20 Threads, αλλα μετα βλεπω chosen και κοσμο, ας μπουμε να δουμε τι παιζει μεχρι να περασει λιγο η ωρα.

Τα μελη οπως ειναι φυσικο αυξανονται και δυστηχως αυξανονται και topics που μπορει να μην μας αρεσουν ειτε ειναι στο offtopic ειτε στις αλλες κατηγοριες. Αν και θα κατηγορηθω για ρατσισμο εμενα μου την δινουν οι ασχετοι που ρωτανε οτι τους ερθει χωρις να κανουν ενα καλο Search πριν, αυξηθηκαν υπερβολικα αυτοι οποτε φυσικο εμεις οι υπολοιποι καπου να χασουμε το ενδιαφερον και το forum να πεσει σε επιπεδο. Οσο για τους mods καλυτερα να μιλατε με συγκεκριμενα ονοματα και μην τους περνει ολους οι μπαλα (συνηθως εγω απανταω αποτομα και γινεται επειδη το θελω).

Αρχική απάντηση από antonisk7

Υ.Γ. Ο jax7480 δεν παραβίασε τους κανόνες όντας ανεξελεγκτος , απλά βαρέθηκε την όλη φάση και επιδεικτικα (προς γνώση και συμμόρφωση κάποιων) αποφάσισε να αποχωρήσει. (η δική μου ερμηνεία είναι αυτή και δεν κάνω καμία κριτική σε αυτήν τη συμπεριφορά και τα απότελέσματα της, ban είναι θα περάσει)

Αν κάποιος βαρέθηκε το φόρουμ, μπορει απλά να μην ξαναπατήσει. Το να βρίσει αλλο μέλος ομως ειναι απαράδεκτο. Δεν υπάρχει δικαιολογία, κατ εμέ. Ειδικά απο κάποιο έμπειρο μέλος που ξέρει τους κανόνες.

Το οτι υπάρχουν πολλά offtopic θεματα για μενα δεν ειναι κακο. Αυτο που μου τη σπάει ειναι τα άσχετα μηνύματα μεσα σε ενα τοπικ...

Αρχική απάντηση από Trooper

Αν κάποιος βαρέθηκε το φόρουμ, μπορει απλά να μην ξαναπατήσει. Το να βρίσει αλλο μέλος ομως ειναι απαράδεκτο. Δεν υπάρχει δικαιολογία, κατ εμέ. Ειδικά απο κάποιο έμπειρο μέλος που ξέρει τους κανόνες.

Αυτο κατάλαβες ? Ξαναδιάβασε σε παρακαλώ άλλη μία το quote που έκανες

Το οτι υπάρχουν πολλά offtopic θεματα για μενα δεν ειναι κακο. Αυτο που μου τη σπάει ειναι τα άσχετα μηνύματα μεσα σε ενα τοπικ...

και τα 2 είναι πολύ ενοχλητικά

Γιατί άρχισα να θυμάμαι μαύρες εποχές του ακατονόμαστου;

Είμαστε εδώ γιατί κάτι λέει το forum αυτό για εμάς. Το να μην γράφεις το link στον Firefox είναι πολύ εύκολο. Το να θέλεις όμως να δουλεύει κάτι σωστά γιατί κάτι σου λέει....

Προσωπικά ξεκαθαρίζω ότι αν μου την δώσει θα βρίσω, ειδικά κάποιον που το ζητάει το οπίσθιο μέρος του....

Αρχική απάντηση από Chosen [Χθες, στις 21:04]

Μα δεν ζήτησα τίποτα τέτοιο και δεν πιστεύω ότι μπορεί να αποτελέσει λύση στα όποια προβλήματα. Όπως ξαναείπα προηγουμένως, ό,τι και να κάνουμε, το Off Topic πάντα θα έχει το ένα τέταρτο από τα συνολικά ποστς του φόρουμ και κανένας admin δε μπορεί να το αποτρέψει αυτό (εκτός ίσως από τον Νικόλα). Ένα θέμα στο Off Topic μπορεί και θετικό να είναι και μερικές φορές και πιο εποικοδομητικό από ένα θέμα στο Windows section. Αρκεί να μην το καταστρέφουν τα trolls και οι hijackers. Και καλώς ή κακώς αυτό έχει να κάνει περισσότερο με την χρήση του φόρουμ από τους χρήστες παρά από την διαχείρηση του από τους διαχειριστές...

Αλλου αναφερόμουνα man . Εκανα edit το post γιατι υπήρχε ασάφεια.

Αρχική απάντηση από dfragos

Γιατί άρχισα να θυμάμαι μαύρες εποχές του ακατονόμαστου;

Είμαστε εδώ γιατί κάτι λέει το forum αυτό για εμάς. Το να μην γράφεις το link στον Firefox είναι πολύ εύκολο. Το να θέλεις όμως να δουλεύει κάτι σωστά γιατί κάτι σου λέει....

Προσωπικά ξεκαθαρίζω ότι αν μου την δώσει θα βρίσω, ειδικά κάποιον που το ζητάει το οπίσθιο μέρος του....

Ειναι πολύ εύκολο ? Δε νομίζω. Ολοι μας θελουμε να δουλεύει σωστά το φορουμ, γιαυτο ειμαστε εδώ εξάλλου και το υποστηρίζουμε, και ποστάρουμε και γραφουμε τις εντυπώσεις μας, χαιρόμαστε για τα πράγματα που αγοράζουμε και θέλουμε να τα μοιραστούμε με τους άλλους...

Αν νομίζεις οτι με τις βρισιές θα λύσεις κάτι, τι να πω. Δε μιλάω για βρισιά του τύπου "γμτ η μητρική μαμιέται", αλλά για προσωπική επίθεση σε χρήστη.

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Eιλικρινα τα εχω παρει στο κρανος...τα νευρα μου ,αρκετοι εδω μεσα ειστε απλα ακυροι mod/user σας περνει ολους η μπαλα...Δεν περιμενα κατι τετοιο....

Vag, εισαι λίγο ασαφής... αν θέλεις μπορείς να διευκρινίσεις ...

Αν νομίζεις οτι με τις βρισιές θα λύσεις κάτι, τι να πω. Δε μιλάω για βρισιά του τύπου "γμτ η μητρική μαμιέται", αλλά για προσωπική επίθεση σε χρήστη.

Κανείς δεν έπαθε ποτέ τίποτα με λόγια, ίσα ίσα που κάποιες φορές έφτιαξε.

’στο, μην το κουράζουμε. :)

Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 02:14]

Eιλικρινα τα εχω παρει στο κρανος...τα νευρα μου ,αρκετοι εδω μεσα ειστε απλα ακυροι mod/user σας περνει ολους η μπαλα...Δεν περιμενα κατι τετοιο....

Συμφωνω με τον Trooper...... Γινε πιο σαφης , το να πετας κατι τετοιο και να μην το στηριζεις καπου δεν βοηθαει....:...:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.