Chosen Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2005 άλλη μια κουραστική νύχτα σερφαρίσματος στον Λάμπη πλησιάζει στο τέλος τηςκαι ορισμένα ερωτήματα κοντεύουν να μπαγιατέψουν μέσα στο μυαλό μου,καθώς δε μπορώ να καταλάβω:1) Γιατί banάρουν με τη μία και δεν δίνουν δεύτερη ευκαιρία/σύσταση σε μέλοςπου έχει ξοδέψει τις αμέτρητες ώρες και σε όλες τις πλατφόρμεςκαι μέχει βοηθήσει να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου από τον ΧΡ και τον Ρ4,μέχρι τον 754 και τον 939, έχει λιώσει τα βράδια για να μου κάνει review και αναλύσειςγια τις διαφορές των 32-bit και 64-bit λειτουργικών, καθώς και έχει μοιραστεί απλόχερατις γνώσεις του από το στήσιμο της υδρόψυξης μέχρι τις επιδόσεις του phase change?2) Γιατί ενώ συμβαίνει το 1) κάποιοι άλλοι χρήστες διαθέτουν και δεύτερη και τρίτηευκαιρία να "πηδάνε" τα threads, να προσβάλλουν στεγνά moderators και administrators,αλλά και απλούς χρήστες από δω κι από κει , ενώ οι ικανότητες έκφρασής τουςαγγίζουν επίπεδα βόθρου, η λεπτότητα τους σε πιο ευαίσθητα θέματα είναι εφάμιλλη του Σουγλάκου,ενώ η overall προσφορά τους στο forum μπορεί να συνοψιστεί σε μια φράση?3) Γιατί το αγαπημένο μου forum μοιάζει να έχει έναν administrator, κι αυτός να έχει γίνει λάστιχο?4) Γιατί οι υπόλοιποι administrators εμφανίζονται 3 φορές την εβδομάδα,κι αυτές μόνο στο Τι mp3/cd ακούτε αυτή τη στιγμή?5) Γιατί ενώ αγοράσανε 25 άτομα την DFI LP NF3 754, προσπάθειες,bench και troubleshooting είδα μόνο από τους γνωστούς άγνωστους 4 χρήστες?6) Γιατί συνέβει το 5) και με τα 200 άτομα που πήρανε TCCD?7) Γιατί οι υπόλοιποι χρήστες που δεν μας αναλύουν στο forum τι μητρική και μνήμες πήραν,πως τα έστρωσαν, πόσο πήγαν, τι προβλήματα αντιμετώπισαν και πως τα έλυσαν,είναι αυτοί που γκρινιάζουν ότι το forum δεν έχει αρκετά reviews?8) Πόσο καλό είναι τέλος πάντων αυτό το Lineage2 που κοντεύει να γίνει ο Λάμπης μπουρδέλο?Καληνύχτα.Υ.Γ: Sorry αγαπητό μου ημερολόγιο που δεν έβαλα *** και @ στο μπουρδέλο. Δεν βρίζω καθόλου συχνά,αλλά ξέρεις ότι σε σένα είμαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται... :...:
esdee Φεβρουάριος 11, 2005 #2 Φεβρουάριος 11, 2005 καυστικος οπως παντα αλλα σωστος ... ακομα και μετα απο 5ωρες διαβασμα-memtest μπορω να καταλαβω τα ατομα στα οποιο πολυ σωστα αναφερεσαι ... και δεν εχεις αδικο ΚΑΘΟΛΟΥ
Nos-Dio Φεβρουάριος 11, 2005 #3 Φεβρουάριος 11, 2005 Οι νομοι και οι κανονες για μενα προσωπικα πρεπει να εξυπηρετουν το δικαιο και να ειναι αλληλενδετοι με την κοινη λογικη και την ανθρωπινη ευαισθησια!Με λιγα λογια ο Ζαχος εβρισε και με βαση τους κανονες πρεπει να Βαναριστει.Ειναι δικαιο αυτο??ΝΑΙ!Απο την αλλη ο Σταματας του οποιου η συμπεριφορα αγγιζει αρκετες φορες τα ορια του "τενεκεδισμου" και συμφωνα με τους κανονες πρεπει να τιμωρηθει παρολαυτα δεν τιμωρειται!Ειναι δικαιο??ΟΧΙ και μαλιστα διπλα γιατι ετσι αδικειται μελος μου ειναι στην πρωτη σελιδα...Πιστευω επισης οτι ο Ζαχος ηξερε τις συνεπειες και τις ζητησε και ο ιδιος για τον ευατο του γιατι πολυ απλα δεν τον νοιαζουν.Με λιγα λογια..εβρισα και καντε με βαν,αυτο ειναι το τιμημα και το παιρνω.Θα ηταν καλυτερο να μην ειχε γινει το βαν και στην πρωτη αναλογη περιπτωση θα πεταγοταν ενας "σταματας" και θα ελεγε:Τον φιλο σας δεν τον κανατε βαν,εμενα γιατι τωρα???Κανεις δεν προδωσε κανεναν αγαπητε Chosen απλα ολοι ησαν ατσαλακωτοι.Η αδικια ειναι που μελη σαν τον σταματας μενουν ατιμωρητα.Επισης καμια φορα πρεπει να βρισκεται ενας Ζαχος να τα χωνει σε μερικους μπας και βαλουν μυαλο στην ζωη τους!Ο μονος που εχασε βεβαια απο αυτη την φαση ειναι ο Ζαχος.Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι θα πρεπει να μοιραζουμε βαν στον κοσμο ετσι για πλακα,οπως ειπα και πιο πανω οι κανονες εξυπηρετουν το κοινο αισθημα δικαιου και την λογικη..αν θα πεις μια βρισια δεν θα σε κανουν βαν αλλα οι κανονες αυτο λενε!Αυτα ειναι προσωπικη μου αποψη και να πω ακομα οτι εχω βρισει και εγω στο παρελθον καποιον στο πστεκ και εφαγα βαν.Το μονο που μετανιωσα ειναι που δεν του τα εχωσα χοντρα αλλιως θα εκανα το ιδιο οσες φορες και αν ξαναγυριζε ο χρονος πισω.Ωστοσο δεν πιστευω να το κανω ξανα γιατι πολυ απλα τωρα τα γραφω εκει που δεν πιανει μελανι και τελος...
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 11, 2005 #4 Φεβρουάριος 11, 2005 Η Ελληνική γλώσσα έχει εκατομμύρια λέξεις να διαλέξεις για να ταπεινώσεις κάποιον, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις βρίσιμο. Δεν είμαι κατά της βωμολοχίας όταν εξυπηρετείτε το κείμενο και δεν απευθύνετε προσωπικά σε κάποιον.Ο Ζάχος γνώριζε τους κανόνες και τους παρέβη γνωρίζοντας τις συνέπειες. Ο άλλος δείχνει να μην τους καταλαβαίνει, ούτε καν πως λειτουργεί το σύστημα. Πως να τιμωρήσεις κάποιον που έχει το ακαταλόγιστο!! Οι ακραίοι υπερχρονισμοί θέλουνε κότσια. Εγώ πχ έπαθα έμφραγμα στην πρώτη μπλε οθόνη. Έχω πελατολόγιο, λογαριασμούς, χρωστούμενα, περασμένα μέσα, και όσο νάνε είμαι κάπως ρίψασπις.Μακράν καλύτερο από το u
spike83 Φεβρουάριος 11, 2005 #5 Φεβρουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen7) Γιατί οι υπόλοιποι χρήστες που δεν μας αναλύουν στο forum τι μητρική και μνήμες πήραν, πως τα έστρωσαν, πόσο πήγαν, τι προβλήματα αντιμετώπισαν και πως τα έλυσαν, είναι αυτοί που γκρινιάζουν ότι το forum δεν έχει αρκετά reviews? Μαλλο επιδει οι περισσοτεροι χρηστες του Λαμπης, φιλε Choosen , ειναι γεννημενοι 88, 89 , 90 που πιστευουν οτι γινανε μελη ενος φορουμ για να το παιξουν ποιο εξυπνοι ... Αρχική απάντηση από ChosenΥ.Γ: Sorry αγαπητό μου ημερολόγιο που δεν έβαλα *** και @ στο μπουρδέλο. Δεν βρίζω καθόλου συχνά, αλλά ξέρεις ότι σε σένα είμαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται... Edω αλλοι και αλλοι ειπαν τοσα.... γιαυτο ανυσηχεις????? Αληθεια γιατι δεν γινεσαι mod ????? KAi οταν γινεις κανε και μενα βοηθο σου ΚΑι μαλλον θα πρεπει και αλλοι να ΓΙνουνε BANED Καλημερα... υ.γ. Παντα ηθελα να γραψω ημερολογιο... :)
zyx Φεβρουάριος 11, 2005 #6 Φεβρουάριος 11, 2005 @ Nos-Dio δλδ αν βαλο @ στην βρισια πλεον παβη να ειναι βρισια ετσι? και πλεον ειμαι μεσα στους κανονιζους?@Chosen απλα :worship:
dfragos Φεβρουάριος 11, 2005 #7 Φεβρουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤΟ Ζάχος γνώριζε τους κανόνες και τους παρέβη γνωρίζοντας τις συνέπειες. Ο άλλος δείχνει να μην τους καταλαβαίνει, ούτε καν πως λειτουργεί το σύστημα. Πως να τιμωρήσεις κάποιον που έχει το ακαταλόγιστο!! Πρώτα από όλα, το θέμα δεν είναι το μπαν στο πρόσωπο του Ζάχου ειδικά, και ίσως η ακύρωσή του. Δεν το έχω συζητήσει μαζί του αλλά πιστεύω ότι δεν τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Θεωρώ ότι είναι άδικο για τους ίδιους λόγους που αναφέρει ο Πέτρος. Είναι απλά ΑΔΙΚΟ. Και εγώ θα βρίσω κάποιον μόνο και μόνο γιατί πρέπει να τα ακούσει στεγνά, στεγνά θα τα ακούσει, στεγνά θα φάω μπαν, και δεν θα με νοιάζει.... Τώρα επειδή ο άλλος στερείται νοημοσύνης δεν παίρνει συγχωροχάρτι.Well... το θέμα είναι ότι το φόρουμ έχει πέσει, έχει πέσει σε σοβαρότητα και ουσιαστικότητα των thread. Ο κάθε ένας μπαίνει μέσα και κάνει ότι θέλει. Δεν μιλάω για τα thread που ρωτάει κάποιος κάτι λάθος(ρωτάει κάτι χρησιμοποιώντας λάθος όρους και οι άλλοι από κάτω απαντούν πώς να λύσει το πρόβλημα χωρίς να τον διορθώσουν-χρησιμοποιώντας και οι ίδιοι τους ίδιους όρους), άντε να το ξεχάσω αυτό, τουλάχιστον μαζέψτε αυτά τα μαργαριτάρια που ποστάρουν ότι άσχετο τους κατεβεί στο κεφάλι. Σβήνετε στεγνά ότι είναι άσχετο. Εκείνο το Black Hole θα έπρεπε να έχει μέσα το μισό forum. Μπαίνεις το βράδυ(αφού κοιμόσουν όλη μέρα looooool), έχουν γίνει 500 νέες απαντήσεις και οι 480 είναι χαζομάρες. Καλά που ήρθε και η DFI και γίνεται μια πιο σοβαρή συζήτηση.Οι mod παρακολουθούν, οι διαχειριστές εξαφανισμένοι....Σορρυ ρε παιδιά, αλλά δεν πάει άλλο. Μπαίνει και ο άλλος και επειδή δεν γράφει γαμώ αλλά γ@μ@ δεν μπανάρεται, ή μπορεί να λέει πάρε τα @@ και επειδή έβαλε το μαγικό @ να μην λαμβάνεται υπόψιν. Δηλαδή αν ο Ζάχος έβαζε @ δεν θα έτρωγε μπαν; Έχουμε τρελαθεί; Θυμάμαι το ποστ του RootX που έλεγε ότι αυτό το forum είναι hobby. Μα ναι, όλοι εδώ γι'αυτό μπαίνουν, αλλά δεν μπορώ να ανέχομαι οποιονδήποτε να έρχεται και να πετάει την βλακεία του και να μου χαλάει το hobby αυτό. Το να μην ασχολείσαι έχει τα όριά του, και ίσως αυτό ήταν το λάθος, γιατί ενώ κανείς δεν ασχολήθηκε γεμίσαμε μαργαριτάρια.Όσο για αυτό που λέει ο Πέτρος για τις DFI, απλά πιστεύω ότι μόνο το 10% αυτών που την πήραν ξέρουν τι είναι το 80% των επιλογών της στο bios. Οι άλλοι την πήραν για μούρη.
dfragos Φεβρουάριος 11, 2005 #8 Φεβρουάριος 11, 2005 A, και εννοείται ότι αυτός ο διάλογος γίνεται μεταξύ μας, που είμαστε τόσα χρόνια εδώ μέσα...
.38-.45 Φεβρουάριος 11, 2005 #10 Φεβρουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 08:16] Ο Ζάχος γνώριζε τους κανόνες και τους παρέβη γνωρίζοντας τις συνέπειες. Ο άλλος δείχνει να μην τους καταλαβαίνει, ούτε καν πως λειτουργεί το σύστημα. Πως να τιμωρήσεις κάποιον που έχει το ακαταλόγιστο!! το αυτο (μην αρχισεις να με ρωτας παλι αν ταυτιζομαι και αλλα τετοια, η πορεια και ποιοτητα της σχεσης μας ειναι γνωστη)οταν καποιος εχει δηλωσει:"πλακα κανωκαρφι δε μου καιγεται τι χρησιμοποιει ο καθενας.γραφω ετσι εριστικα γιατι ειναι πιο διασκεδαστικο"και συνεχιζετε και ασχολειστε μαζι του, δε νομιζω πως φταιει η διαχειρηση. υπαρχουν κι αλλα πολλα παραδειγματα, ατομων που ηρθαν κι εφυγαν, απλα επειδη κανενας δεν ασχοληθηκε μαζι τους. δεν ειναι ουτε η πρωτη, ουτε η τελευταια φορα.οποιος μπαινει και παραμενει σε μια κοινοτητα, υπαρχει επειδη τον αποδεχεται η κοινοτητα και οχι ο διαχειρηστης.
zyx Φεβρουάριος 11, 2005 #11 Φεβρουάριος 11, 2005 δεν διαφονο καθολου με αυτα που γραφεις αλλα κανεις δεν εχει απαντηση στο ερωτημα. με το να βαλης @ δεν ειναι πλεον βρισια...... Η βρισια?
DJD Φεβρουάριος 11, 2005 #12 Φεβρουάριος 11, 2005 Λοιπόν επειδή με έχει κουράσει λίγο το θέμα του Ζάχου θέλω να πω κάποια πράγματα. 1ον) Ο Ζάχος είναι φίλος και το ban δεν έχει να κάνει με τις προσωπικές μας σχέσεις.2ον) Ο Ζάχος είχε ξαναφτάσει σε σημείο παλιότερα να φάει ban για ανάλογη περίπτωση κάτι όμως που δεν έγινε ποτέ.3ον) Όταν είσαι μέλος από τη πρώτη μέρα που γεννήθηκε αυτό το site οφείλεις να ξέρεις ότι όταν το παρατραβήξεις (γιατί είμαστε υπερανεκτικοί) κάτι θα λάβεις πίσω.4ον) Αν το ban το έτρωγε ο Βασίλης επειδή θα έβριζε τον Ζάχο θα το κάνετε θέμα;5ον) Ο Ζάχος ήταν αυτός που έκανε report το post του για ban γιατί φυσικά και καταλάβαινε τι έκανε και δεν ήταν εν θερμώ.Στα επόμενα θέματα τώρα, ο stamatas είναι εκ των πραγμάτων άκυρος, κι αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο θα "αναγκαστεί" να αποχωρήσει. Sorry man tough luck.Σε όλα τα υπόλοιπα δε μπορώ να σου απαντήσω εγώ.
dfragos Φεβρουάριος 11, 2005 #13 Φεβρουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από DJD3ον) Όταν είσαι μέλος από τη πρώτη μέρα που γεννήθηκε αυτό το site οφείλεις να ξέρεις ότι όταν το παρατραβήξεις (γιατί είμαστε υπερανεκτικοί) κάτι θα λάβεις πίσω.4ον) Αν το ban το έτρωγε ο Βασίλης επειδή θα έβριζε τον Ζάχο θα το κάνετε θέμα;5ον) Ο Ζάχος ήταν αυτός που έκανε report το post του για ban γιατί φυσικά και καταλάβαινε τι έκανε και δεν ήταν εν θερμώ.Στα επόμενα θέματα τώρα, ο stamatas είναι εκ των πραγμάτων άκυρος, κι αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο θα "αναγκαστεί" να αποχωρήσει. Sorry man tough luck. Για να το παρατραβήξει κάποιος που βρίσκεται από την πρώτη μέρα εδώ μέσα θα πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος. Το είπα πιο πάνω... φτάνεις στο σημείο να πεις, "Θα τον βρίσω να τα πω όλα και ας γυρίσει ο ουρανός ανάποδα." Γι'αυτό νομίζω ότι το έκανε και report ο ίδιος, ήθελε να τον βρίσει "και τι να λέει μετά"....Τώρα για το αν θα το κάναμε θέμα το ban του Βασίλη, όχι, για όλους τους λόγους που αναφέρει ο Πέτρος στο πρώτο μέρος(δεν νομίζω να έχει τις ίδιες περγαμηνές ο Βασίλης). Ίσως μάλιστα ο Βασίλης να ανήκει σε αυτούς που θέλουν "στρώσιμο".
zyx Φεβρουάριος 11, 2005 #14 Φεβρουάριος 11, 2005 δεν ξερω αν θα το καναμε θεμα παντος εγω την γνωμη μου για τα @ θα την ελεγα. εγω δεν λεω προσοπικα οτι ειμαι με τον ζαχο για την συμπεριφορα του. σαφος και δεν ηταν σωστη. αλλα δεν μπορο να καταλαβο γιατι το να βαλης @ συνχωριτε απο το να μην βαλης @
DJD Φεβρουάριος 11, 2005 #15 Φεβρουάριος 11, 2005 O λόγος δεν αρκεί να δικαιολογήσει την πράξη όμως. Κι όπως έγραψα παρακάτω, ο Ζάχος είχε ήδη ξαναφτάσει σε σημείο για ban για μια παρόμοια περίπτωση. Από τη στιγμή που ο ίδιος το δέχτηκε ασηζυτητί εσείς γιατί το κάνετε θέμα;EDIT: Το ban δε το έφαγε μόνο για το μπινελίκι, αλλά για την γενική συμπεριφορά απέναντι στο Βασίλη. Σαφώς και το @ δεν "γλυκαίνει" τα πράγματα.
dfragos Φεβρουάριος 11, 2005 #16 Φεβρουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από DJD O λόγος δεν αρκεί να δικαιολογήσει την πράξη όμως. Κι όπως έγραψα παρακάτω, ο Ζάχος είχε ήδη ξαναφτάσει σε σημείο για ban για μια παρόμοια περίπτωση. Από τη στιγμή που ο ίδιος το δέχτηκε ασηζυτητί εσείς γιατί το κάνετε θέμα; Μωρέ εγώ είπα από το πρώτο μου ποστ ότι το μπαν του Ζάχου δεν είναι το θέμα. ’φησα να εννοηθεί και ότι ίσως να το επιδίωξε ο ίδιος. Ξέχνα τον Ζάχο, το θέμα είναι με όλους τους άλλους τι γίνεται. Η λύση του δεν ασχολούμαι δεν νομίζω να αποδίδει... ίσα ίσα μάλιστα που παίρνουν θάρρος γιατί έχει πλακώσει κόσμος και την βρίσκουν μεταξύ τους. loooooooooooooooooooooooooooool
SLN Φεβρουάριος 11, 2005 #17 Φεβρουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 10:25] δεν ξερω αν θα το καναμε θεμα παντος εγω την γνωμη μου για τα @ θα την ελεγα. εγω δεν λεω προσοπικα οτι ειμαι με τον ζαχο για την συμπεριφορα του. σαφος και δεν ηταν σωστη. αλλα δεν μπορο να καταλαβο γιατι το να βαλης @ συνχωριτε απο το να μην βαλης @ To @ τι κρυβει?? Απλα την βρισια? ή την προσωπικη επιθεση?? Εγω ειχα την εντυπωση οτι το βαν εγινε για την προσωπικη επιθεση και οχι επειδη εβρισε... Δηλαδη αν εγω γραψω "ρε παιδια χτες εκανα μια ******* με την μητρικη" (χωρις @) και αν γραψω " Ρε zyx εισαι καραγκιοζης" που (δεν θεωρειται σαν απαγορευμενη λεξη) θα φαω το βαν για την πρωτη περιπτωση??? Εχω βρισει παμπολλες φορες και ολες με @ αλλα θελω να πιστευω οτι δεν εχω βρισει καποιον απο δω μεσα (εκτος κι αν παρεξηγηθηκε ). Ξεκολλατε με την βρισια που στην τελικη δεν ειναι τιποτα... και καταλαβετε σε αυτο που εννοει η βρισια! Στην τελικη δεν εχω δει πολλους να γραφουν : "εισαι μ@λακ@ς" "Τον π@ιρνεις" ωστε να πω... Αυτος βριζει, αλλα βαζει @ οποτε δεν "μετραει"... @chosen, πολυ καλος ρε παιχτη.
DJD Φεβρουάριος 11, 2005 #18 Φεβρουάριος 11, 2005 Για την προσωπική επίθεση και την συμπεριφορά έγινε το ban. Το να πεις "έκανα μια μ@λ@κία με την μητρική" σαφώς και δεν προσβάλει κανέναν, αλλά αντί του μ@λ@κία θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το "έκανα μια χαζομαρά με την μητρική". Είναι λεπτή η γραμμή και είναι στο χέρι όλων μας το τι θέλουμε τέλος πάντων να βλέπουμε σε αυτό το site.Προς ενημέρωση όλων:OffTopic ArchivingUpdate Κανόνων
Nos-Dio Φεβρουάριος 11, 2005 #19 Φεβρουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από zyx @ Nos-Dio δλδ αν βαλο @ στην βρισια πλεον παβη να ειναι βρισια ετσι? και πλεον ειμαι μεσα στους κανονιζους?@Chosen απλα :worship: ξαναδιαβασε αυτα που ειπα σε παρακαλω και προσπαθαησε να τα καταλαβεις.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.