Jump to content

Νέο PC

Heatspreader

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους!

Λέω να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου αυτό το καιρό και να αγοράσω ένα PC. Βασικά το θέλω για κατεβαστήρι και για να σερφάρω στο Internet.

Δεν ήθελα να περάσει τα 300Ευρώ, αλλά τα πέρασα για λίγο και έφτασα στα 336Ευρώ. Το σύστημα που λέω να φτιάξω είναι με τα παρακάτω πράγματα:

2001569669880346803_th.jpg

Διάλεξα τη μητρική αυτή καθώς έχει ενσωματομένη κάρτα γραφικών που βγάζει DVI σήμα.

Ποια είναι η γνώμη σας?

Ευχαριστώ

χρειαζεται παραπανω ενα τετοιο συστημα ?

ακομα και το heroichi 385 θα ηταν υπεραρκετο για αυτο το συστημα.

Τα μικρότερα τροφοδοτικά είχαν πολύ μικρή διαφορά στη τιμή και είπα να πάρω αυτό.

Επίσης θα χρειαστώ αυτό το καλώδιο το οποίο συνδέεις όλα τα περιφεριακά επάνω στο PC και διαλέγεις PC από το πληκτρολόγιο. Είχα τέτοιο, αλλά δεν ήταν με DVI... Έχετε τίποτα υπόψη σας?

Hmmm... Κουτί δεν νομίζω να αλλάξω. Μου αρέσει και εμφανισιακά αυτό της επιλογής μου.

Θεωρείς καλύτερο το Heroichi 385?

Και αυτό που με απασχολεί πάρα πολύ είναι, να μου πείτε πως λέγεται αυτό το πράμα που βάζεις Mouse, Keyboard, Monitor και συνδέεις δύο PC? Θέλει να έχει DVI.

Hmmm... Κουτί δεν νομίζω να αλλάξω. Μου αρέσει και εμφανισιακά αυτό της επιλογής μου.

Θεωρείς καλύτερο το Heroichi 385?

Και αυτό που με απασχολεί πάρα πολύ είναι, να μου πείτε πως λέγεται αυτό το πράμα που βάζεις Mouse, Keyboard, Monitor και συνδέεις δύο PC? Θέλει να έχει DVI.

KVM Switch λέγεται.:)

Lafas, για κοίτα αυτό το config εδώ:

Έχει 2gb (Kingston 667 που πάει στα 800 αέρα-πατέρα, και σίγουρα 100%),

επεξεργαστή AMD x2 4200+ (2.2Ghz), δίσκο 320gb με 16mb cache, board με Χ1250 ATi ενσωματομένη..

Στοιχίζει 10 ευρώ παραπάνω από το δικό σου config αλλά θεωρώ ότι θα είναι καλύτερο σύστημα...

Aπλά σαν ιδέα το λέω. Just take a look man:

attachment.php?attachmentid=18298&stc=1&d=1198224738

post-4990-1442174868,1388_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.