Jump to content

WD my book-προβλημα εγκαταστασηs σε vista

G.POL

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα,καλωs σαs βρισκω,και χρονια πολλα σε ολουs.

Μπαινω στο ψητο... Εχω ενα λαπ τοπ με vista και δεν μου βλεπει με τιποτα τον εξωτερικο.ολο εντοπιζει νεο υλικ-κανει αναζητηση προγραμματοΣ οδηγησηΣ,προσπαθει,αλλα ματαια...!

Στην διαχειρηση υλικου που μπαινω,τον βλεπει αλλα εν μερη,μαλιστα εχει ενα εικονιδιο (τριγωνακι κιτρινο με θαυμαστικο).Σε windows 2000 kai xp, το βλεπουν κανονικα!

Μπορειτε να με βοηθησετε για το τι μπορω να κανω,απλα και κατανοητα,υπαρχει λυση τελικα?

Ευχαριστω προκαταβολικα:057:

Επειδή πήρα και εγώ ένα ίδιο σκληρό στα 750GB, για να τον δούνε τα ΧΡ, εγκατέστησα ένα πρόγραμμα που έρχεται μαζί με τον σκληρό. Το έκανες αυτό με τα vista?Μάλιστα μου κατέβασε και κάποιο update. Κάτι με ΜΙΟ έχει να κάνει το πρόγραμμα.

Επειδή πήρα και εγώ ένα ίδιο σκληρό στα 750GB, για να τον δούνε τα ΧΡ, εγκατέστησα ένα πρόγραμμα που έρχεται μαζί με τον σκληρό. Το έκανες αυτό με τα vista?Μάλιστα μου κατέβασε και κάποιο update. Κάτι με ΜΙΟ έχει να κάνει το πρόγραμμα.

καλημερα:001:

στη συσκευασια που πηρα,δεν ειχε προγραμμα:087:

ειχε τροφοδοτικο-καλωδιο usb-και ενα χαρτι με λακωνικοτατες οδηγιες.

το προγραμμα που λες και εχεις,αν εχεις την καλοσυνη,μηπως μπορεις να μου το στειλεις?

ευχαριστω:)

Κανονικά έπρεπε να υπάρχει μέσα.Για ρώτησε στο μαγαζί που τον πήρες. Πάντως το πρόγραμμα είναι αυτό -> http://mionet.com/download/

Έχουν βάλει την τελείως τσάμπα έκδοση μέσα.

Επίσης...τον σκληρό δεν τον βλέπεις μέσα από τον ΙΕ?Του έχεις δώσει ip μέσω dhcp ή static?Στο μενού του δεν μπαίνεις?Όρισες δικαιώματα στα vista?Δοκίμασες να κάνεις μέσω map network drive και δεν τον βλέπεις?Κανονικλα δεν τον συνδέεις πάνω σου, αλλά στον ρούτερ και τον βλέπεις μέσω δικτύου.

Επίσης...τον σκληρό δεν τον βλέπεις μέσα από τον ΙΕ?Του έχεις δώσει ip μέσω dhcp ή static?Στο μενού του δεν μπαίνεις?Όρισες δικαιώματα στα vista?Δοκίμασες να κάνεις μέσω map network drive και δεν τον βλέπεις?Κανονικλα δεν τον συνδέεις πάνω σου, αλλά στον ρούτερ και τον βλέπεις μέσω δικτύου.

καλησπερα και παλι.

καταρχην δεν εχω ρουτερ,προς το παρον μπαινω ιντερνετ χρησιμοποιοντας ως μοντεμ το κινητο μου μεσω wind adsm.

εδω στην επαρχια που μενω,πρεπει να κανουμε δεησεις στον οτε για να μας δωσει μια "πορτα" για adsl :074:

εχω κανει αιτηση και αναμενω.

αυτη τη στιγμη κατεβαζω το λινκ που μου παρεθεσες.

αν το εγκαταστησω,υπαρχει περιπτωση να το δει,η θελει και καποια αλλη ρυθμιση?

αυτο που λες να το δω μεσω ΙΕ,να δωσω ΙΡ κλπ,πωσ το κανουμε?

συγχωρεσε με αν σε ζαλισα,δεν ειμαι και ο απολυτος κουμπιουτερας:022:

καποιον φιλο που ρωτησα, μου ειπε να μπω στα ΒΙΟS και να τον ορισω να τον δει! γινεται αυτο?

:001:

Σε ποιά θύρα τον συνέδεσες? Ελπίζω όχι σε καμμιά USB

σε usb.

μα usb εξοδο εχει ο δισκος.

γιατι το λες αυτο?

Εγώ έχω τον ίδιο σκληρό σε ethernet....... ;)

Εφόσον είναι σε usb, τότε κάτι παίζει με τις θύρες, usb driver!?

Παίζει κανένα link από το μαγαζί που το πήρες ή έστω καμία φωτό του όπισθεν του σκληρού, για να δούμε τις εξόδους!?

σε usb.

μα usb εξοδο εχει ο δισκος.

γιατι το λες αυτο?

Ποιό μοντέλο είναι ακριβώς? Αν έχει και θύρα Ethernet τότε δεν θα παίζει από την USB. Δεν σημαίνει ότι επειδή έχει USB θα μπορεί να δουλεύει σαν δίσκος αν τον συνδέσεις εκεί. Ο δίσκος είναι δικτυακός που σημαίνει ότι θέλει Ethernet για να δουλέψει. Η USB θύρα μπορεί να παίζει ρόλο είτε σύνδεσης με άλλο δίσκο είτε σύνδεσης με εκτυπωτή πχ για print server.

Ο δισκος δεν ειναι δικτυακος.

Με παραξενευαν οι απαντησεις του γιατρου (αλλα καταλαβα οτι μιλαγατε για δαιφορετικα πραγματα μετα).

Οτι προγραμμα υπαρχει το εχει ο δισκος αποθηκευμενο για αυτο και δεν ειχε κανενα σιντι.

Εχω τον ιδιο σε 250 αλλα μου παιζει μια χαρα σε ΧΡ.

σε βιστα δεν γνωριζω. Μπορει να ειναι παλια εκδοση και να μην εχει καταλληλη συμβατοτητα με βιστα. Μπορει να υελει κανενα οδηγο οπως σου λεει.

Αλλα βλεπω πολυ εχουν προβλημα με βιστα.

Στα γρηγορα (αν και δεν ξερω αν ειναι με usb ο δισκος αυτος).

http://www.pcadvisor.co.uk/forums/index.cfm?action=showthread&threadid=303770&forumid=23

Ο δίσκος που έχω πάντως σε ethernet, έχει usb θύρα, αλλά είναι μόνο για επέκταση και όχι για να συνδέσεις εκεί τον σκληρό με τον υπολογιστή. Για αυτό και μπερδεύτηκα στην αρχή.Εάν ο φίλος μας δεν μας πει ακριβώς τι μοντέλο έχει, θα είναι δύσκολο να δώσουμε άλλη βοήθεια.

kalhspera και παλι παιδια.λοιπον ο δισκος εχει μια υποδοχη για τροφοδοσια,και μια εξοδο usb.τιποτα αλλο.

παραθετω και το μοντελο

MY BOOK essential edition 500gb(mod.WD5000H1U-00)

:001:

Κανένα πρόβλημα τότε. Απλά πρέπει να απεγκαταστήσεις τους οδηγούς USB και να τους αφήσεις να αναγνωρίσουν μετά τον δίσκο εκ νέου.

My Computer --> Properties --> Hardware --> Device Manager --> USB controllers

σβήστα όλα και κάνε μια επανεκκίνηση. Μετά συνέδεσε πάλι τον δίσκο.

Κανένα πρόβλημα τότε. Απλά πρέπει να απεγκαταστήσεις τους οδηγούς USB και να τους αφήσεις να αναγνωρίσουν μετά τον δίσκο εκ νέου.

My Computer --> Properties --> Hardware --> Device Manager --> USB controllers

σβήστα όλα και κάνε μια επανεκκίνηση. Μετά συνέδεσε πάλι τον δίσκο.

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ!!!!!!:001:

σ ευχαριστω πολυ φιλε μου,αλλα και τα υπολοιπα παιδια που βοηθησαν.

καλεσ γιορτεσ σε ολους:023: :023: :023:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.