pnsdls Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2007 ξέρω ότι οι διαφορες είναι ελάχιστες αλλα και οι διαφορα στην τιμή είναι μικρή πλέονθέλω να προτιμήσω την καλύτερη mobo για overclocking ....έχω ακούσει πολλά προβλήματα για την striker ισχύει....αν έχετε να προτείνεται κάτι άλλο σε 680i ακούω μιας και το sli είναι μονόδρομος αφού έχω 2x8800 gt στη κατοχή μουΕυχάριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duder Δεκέμβριος 20, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 Πάρε μία με 780... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnsdls Δεκέμβριος 20, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 να τι κάνω τι ρε φιλε δεν με ενδιαφέρει triple sli ούτε σκοπεύω να δώσω 1000 και euro για yorkfield τουλάχιστον για ένα χρόνο άσε που θα έχει 300 και το 780 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Δεκέμβριος 20, 2007 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 Κοιτα αν δεν εισαι κολλημενος με το 680 για κοιτα μια abit ip35.Για τα λ7 της ειναι best buy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnsdls Δεκέμβριος 20, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 ναι το ξέρω ότι είναι best buy φίλοςκολλημένος δεν είμαι με τίποτα αλλα όπως είδες έχω δυο 8800gt τι να τις κάνω να τις πουλήσω?πρέπει να πάρο ένα mobo sli ready επί του θέματος έχω ακούσει ότι η striker τρώει πολλά κoλύματα ισχύει ξέρει κάποιος να μου υπεύθυνα....ευχάριστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.