panoc Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2007 Εχεις κανεις τα παραπανω ηχεία να μας πει εντυπωσεις ? λινκβασικα με ενδιαφερει η καθαρότητα του ηχου και σε 2η μοιρα η ενταση. (όσο γινεται σε αυτη τη κατηγορια τιμης)ενα χωρο 7 Χ 8 μετρα τον καλυπτουν απο αποψη εντασης?εχετε να πειτε κατι αλλο σε αυτα τα χρηματα?ειδα και αυτα (μου αρεσε το ασυρματο χειρηστηριο) τι σας λενε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-XRHSTOS Δεκέμβριος 19, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2007 αμα θες παρε τα logitech z-2300!!!ta spane!!!!τωρα για αυτα πιστεύω οτι ειναι μια χαρα.Ευαισθησια 92 db!!!τελεια!!!Συνολική Ισχύς 40 W!!!WOW!!!για το μεγεθος τους και τα λεφτα τους νομιζω ειναι αρκετα καλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21unoDK Δεκέμβριος 20, 2007 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 εχω ακουσει τα Creative και δεν μου αρεσαν δεν ξερω για τα logitech που λες τη λενε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Δεκέμβριος 20, 2007 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 Eπισης δεν μου αρεσαν τα creative. Κυριως το μπασο τους. Αν ηταν να δωσω 105ε για τα creative θα εδινα λιγα παραπανω γι' αυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Δεκέμβριος 20, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 τελικα θεωρησα πολλα τα 100Ε και παραγειλα τα logitech, ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.