Bdim Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2007 Καλησπέρα.Θα ήθελα την άποψη σας για το πρόβλημα μου.Το desktop μου κάνει αρκετό θόρυβο και φυσικά με ενοχλεί πολύ. Θέλω αν γίνεται να τον μηδενίσω (οκ πρακτικά είναι σχεδόν αδύνατο). Cpu Intel pentium 4 3.4hgz HT Mobo asus p5ad2 premium κάρτα γραφικών φρέσκια asus 8500gt fanless.4gb ramΤο pc θα μείνει όπως έχει τουλάχιστον 1μιση χρόνο απο τώρα... απλά θέλω να το κάνω αθόρυβο. Θα ήθελα μια ολοκληρωμένη πρόταση... και εξηγούμαι:Έχω ενα tower το οποίο δεν με βολεύει και πολύ. Είναι τεράστιο και παλιό...Οπότε θέλω να μου προτείνετε ένα σύστημα υδρόψυξης επεξεργαστή... το οποίο ΠΡΩΤΗ προτεραιότητα θα είναι ο θόρυβος, και όχι οι επιδόσεις.Τώρα, με βάση το σύστημα υδρόψυξης, θα ήθελα να συνοδεύεται και απο το κατάλληλο κουτί (κατά προτίμηση) midi tower... το οποίο να διαθέτει τουλάχιστον 5 3μισάρες θέσεις για δίσκους και τουλάχιστον 3-4 για 5+1/4. Φυσικά αν γίνεται και το κουτί να είναι όσο το δυνατό πιο ηχομονωτικό τόσο το καλύτερο.Γενικά προτεραιότητα είναι ο θόρυβος.Περιμένω τις προτάσεις σας.υ.γ. Ακόμη και αν χρειαστεί να πάρω ψυγεία απο αυτοκίνητα κτλ, δεν έχω πρόβλημα. Έχω μεράκι να κάνω και καμιά πατέντα... και φυσικά θέλω "οικονομικές" λύσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Δεκέμβριος 19, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2007 Θα σου ελεγα να μονταρεις αισθητικα και λειτουργικα το κουτι εφοσον ειναι μεγαλο,ψυγειο θα ελεγα απο αυτοκινητο,μπλοκ της αρεσκειας σου (του eleven παραδειγμα,γνωστη η αξια του),μια Hydor L20 ειναι εντελως αθορυβη,τανκ ετοιμο η αυτοσχεδιο δικο σου.Eπειδη το θεμα θορυβου το εψαξα και γω περυσι,μιας και ο υπολογιστης ειναι μεσα στο δωματιο μου 24/7,αν τα υπολοιπα υποσυστηματα σου ειναι αθορυβα δεν θα εχεις προβλημα.Για το κουτι σου,δεν ξερω πως ειναι αλλα αυτη την εποχη μονταρω ενα παλιο κουτι με πολυ χαλια λειτουργικοτητα,απο τα πρωτα ATX,κοψε ραψε πανω του εγινε αριστο στο θεμα αυτο,το αισθητικο υλοποιειται τωρα,ειναι κατι που θα μπορεις να το κανεις αν σε βολευουν οι θεσεις που εχει το δικο σου.Ψυγειο για να γλυτωσεις κοστος απο μαντρα φτανει να ειναι σε καλη κατασταση (πχ εγω πηρα 5ευρω 2 ιδια ψυγεια 19*16*6,με την αναλογη εργασια εγιναν σαν καινουργια).Ηχομονωτικο πουλανε για υπολογιστη η μπορεις να βρεις λεπτο αφρολεξ να χρησιμοποιησεις.ΥΓ.αν ειναι αρκετα μεγαλο αυτο που εχεις,μπορεις να βαλεις την υδροψυξη μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Δεκέμβριος 19, 2007 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2007 αφου σε νοιαζει ο θορυβος, εχε υποψιν σου και αυτο, αν σε καλυπτει οικονομικα ή αν το βρεις φτηνο μεταχειρισμενο. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806302 Εχει επιπλεον και vga block και σηκωνει και μεγαλες καρτες (εγω εχω Χ2 4400+ & Χ1900ΧΤ επανω) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Δεκέμβριος 19, 2007 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2007 Mε λιγοτερα χρηματα μπορει να φτιαξει πολυ πιο αποδοτικη υδροψυξη και αθορυβη,239 ειναι πολλα γι αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovermanah Αύγουστος 14, 2008 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2008 εγω παλι προτεινω μια καλη αεροψυξη που θα κανει και τον ιδιο θορυβο με τα ανεμιστηρακια του ψυγειο και θα βγει και πολυ πιο φθηνη ετσι ωστε να μεινει και χρημα να βαλεις και ενα καλυτερο κουτι η δεν ξερω και γω τι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.