Jump to content

Προβλημα με ιντερνετ

benzina

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχει λιγες μερες που οταν μπαινω στο ιντερνετ(εχω adsl) μετα απο λιγα δευτερολεπτα η οθονη γινεται μπλε βγαινουν κατι ιερογλυφικα και αυτοματα κλεινουν τα windows και για να ξανανοιξουν πρεπει να βγαλω το καλωδιο της συνδεσης.Νομιζω πως ειναι ιος,αλλα για να αποφυγω φορματ ρωταω μηπως καποιος μπορει να βοηθησει.Να συμπληρωσω οτι εκανα scan με το kaspersky,και βρηκε κατι τρογιαν και ενα σκουληκι.Επισης στα running processes μου εβγαινε ενα kernel fault check, το οποιο ομως δεν ξερω αν ειναι κατι επικινδυνο.

Εκανα scan με adaware,εκανα update με safe mode,αλλα τιποτα δεν εγινε.

Τωρα ειμαι σε safe mode και μπαινω στο ιντερνετ,αλλα σε κανονικη εκκινηση μου κανει τα ιδια.

Βοηθεια!

Οπως περιγράφεις την υπαρχουσα κατάσταση το βλέπω λιγο δύσκολο να αποφεύγεις το format.

Απο την τελευταία φορά που ανοιξες αυτό το θέμα έκανες format;

Edit: Για να ξεμπερδευεις με format και επανεγκαταστάσεις μια και καλή ,

κανε αυτη τη φορα format εγκατέστησε τα προγραμματα που χρησιμοποιείς και

με ενα πρόγραμμα οπως π.χ το acronis(εδώ θα βρεις τον οδηγο) παρε backup σε ενα dvd ,

έτσι την επόμενη φορά σε παρομοια προβλήματα θα επαναφέρεις το συστημα

στην αρχική του κατάσταση σε 2-3 λεπτά.

Προτείνω να εγκαταστήσεις το Starter και να πάρεις screenshot την καρτέλα Startups και να την ποστάρεις εδώ (όχι από safe mode).

Στοιχείο Παράμετρος Ενότητα Enabled Description Company

AVP "C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Virus 6.0\avp.exe" Registry - Εκκίνηση για τη μηχανή 1 Kaspersky Anti-Virus Kaspersky Lab

CTFMON.EXE C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe Registry - Εκκίνηση για τον Χρήστη 1 CTF Loader (Microsoft® Windows® Operating System) Microsoft Corporation

CTFMON.EXE C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE Registry - Προεπιλεγμένος Χρήστης Run 1 CTF Loader (Microsoft® Windows® Operating System) Microsoft Corporation

Nokia.PCSync C:\Program Files\Nokia\Nokia PC Suite 6\PcSync2.exe /NoDialog Registry - Προεπιλεγμένος Χρήστης Run 0 PC Sync Time Information Services Ltd.

NvCplDaemon "RUNDLL32.EXE" C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup Registry - Εκκίνηση για τη μηχανή 0 NVIDIA Display Properties Extension (NVIDIA Compatible Windows 2000 Display driver, Version 62.12 ) NVIDIA Corporation

SpySweeper C:\Program Files\Webroot\Spy Sweeper\SpySweeperUI.exe /startintray Registry - Εκκίνηση για τη μηχανή 0 Spy Sweeper Client Executable (Spy Sweeper) Webroot Software, Inc.

SRS Audio Sandbox "C:\Program Files\SRS Labs\Audio Sandbox\SRSSSC.exe" /hideme Registry - Εκκίνηση για τον Χρήστη 1 SRS Audio Toolbox control panel (SRS Audio Toolbox) SRS Labs, Inc.

Generated by CodeStuff Starter. http://CodeStuff.mirrorz.com

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.