Jump to content

Επιλογή VGA

parginos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλημερα και χρονια πολλα σε ολους.

εκανα την χριστουγεννιατικη αγορα μου, πηρα τον 6600quad, τωρα εχω μια 7800gtx ομως επειδη διαβαζω ολα αυτα περι dx10.1, δεν ξερω αν πρεπει να αγορασω τωρα μια πιο καινουρια καρτα η να περιμενω μεχρι να βγουνε οι νεες με υποστηριξη dx10.1?

το συστημα μου ειναι αυτο

ιντελ quad6600

asus p5b-vm

ram 4gb

x-fi extreme

vga 7800gtx

ευχαριστω και σας ευχομαι καλες γιορτες και υγεια σε ολους

Καρτα με DX10.1 υπάρχει ήδη. Οι 3850 και 3870 της ATi. Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια οτι το DX10.1 είναι λόγος να πάρεις κάρτα.

Αν θες ΤΩΡΑ κάρτα οι επιλογές σου είναι ATi Radeon 3850/3870 <€200 ή nVidia GeForce 8800GT 256/512MB >€200.

Με μια αναζήτηση στο forum θα βρεις εντυπώσεις/επιδόσεις.

Υπάρχει βέβαια και η καινούρια G92 8800GTS 512MB αλλά παίζει κάπου στα €300.

Με το νέο χρόνο θα δούμε και καινούριες (πάλι) ATi με το R680.

ΑΝ δεν βιάζεσαι μπορείς να περιμένεις να τις δεις κι αυτές.

Καρτα με DX10.1 υπάρχει ήδη. Οι 3850 και 3870 της ATi. Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια οτι το DX10.1 είναι λόγος να πάρεις κάρτα.

Αν θες ΤΩΡΑ κάρτα οι επιλογές σου είναι ATi Radeon 3850/3870 <€200 ή nVidia GeForce 8800GT 256/512MB >€200.

Με μια αναζήτηση στο forum θα βρεις εντυπώσεις/επιδόσεις.

Υπάρχει βέβαια και η καινούρια G92 8800GTS 512MB αλλά παίζει κάπου στα €300.

Με το νέο χρόνο θα δούμε και καινούριες (πάλι) ATi με το R680.

ΑΝ δεν βιάζεσαι μπορείς να περιμένεις να τις δεις κι αυτές.

Σωστός και απόλυτα ενημερωμένος ο JimmyFox! ;)

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.. εγώ πήρα την 3850 επειδή είχα ξεμείνει με μια 6600gt.. αν είχα την 7800gtx θα περίμενα οπωσδήποτε.. τώρα που η ΑΤΙ ξαναπήρε το πάνω της ο πόλεμος θα είναι ανελέητος με ωφελημένους εμάς.

Απο την μια περιμενε λιγο, απο την αλλη ολο και καποια καινουργια θα βγαινει συνεχεια

Γνωμη μου, αγορασε καποια, και μετα μην ξαναγορασεις περιοδικο ή μην μπεις στο ιντερνετ

Γιατι μετα θα λες ''οχι ρε ****το, με τοσα λεφτα επαιρνα τωρα αυτην''

Χαχαχαχααα, ολοι εδω μεσα το εχουμε πει τουλαχιστον 100 φορες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.