Jump to content

Intel Q6600 ή E6850

pnsdls

Recommended Posts

παιδιά καλησπέρα τι από τα δυο λέτε να προτιμήσω πάνω κάτω τα ίδια λεφτά είναι....

ποιος κάνει καλύτερο overclocking....?

εννοείτε και μια αιτιολόγηση βοηθάει...

G0 stepping υπάρχει και άλλο stepping τι διαφορες έχουν αυτό δεν το είχα ψάξει

Asus P5N32-E NF680I SLI---με αυτό σκοπεύω να συνδυάσω το cpu

2xOCZ 2GB TITANIUM XTC EPP DDR2-800 SLI kIT eitei 4 dimm x 1GB

2x raptor 150gb raid0

2xCaviar se16 500gb raid0

1xCaviar se16 750gb

2x asus 8800gt 512

enermax 850watt

Κοιτα ο 6800 ειναι δυπυρηνος ο Q ειναι τετραπυρηνος.Το G0 ειναι stepping δηλ ποια παρτιδα ειναι.Υπαρχουν πολλες παρτιδες αρα πολλα stepping.Παρε απο ενα μαγαζι που εχει καταναλωση βλεπε plaisio.

Oι τελευταιες παρτιδες ακα G0 clockαρουν (ανεβαζουν ταχυτητα) καλα και αυτο ειναι το ζουμι.

Θα εχω πολλους αντιπαλους σε αυτο που θα πω, αλλα αν δεν χρησιμοποιεις προγραμματα που κανουν χρηση ολων των πυρηνων, και τα παιχνιδια δεν ειναι απο αυτα, τοτε πανε στραφι οι +2 πυρηνες

Εδω στα παιχνιδια δεν εχεις σχεδον καθολου διαφορα, αν εχεις 1mb cache ή 2-4 κτλ

Παρολα αυτα ουτε και εγω δεν ξερω τι θα αγοραζα

Μπορει να επαιρνα τον q επειδη γουσταρω να βλεπω 4 καμπυλες στο task manager :033:

Θα εχω πολλους αντιπαλους σε αυτο που θα πω, αλλα αν δεν χρησιμοποιεις προγραμματα που κανουν χρηση ολων των πυρηνων, και τα παιχνιδια δεν ειναι απο αυτα, τοτε πανε στραφι οι 2 πυρηνες

Εδω στα παιχνιδια δεν εχεις σχεδον καθολου διαφορα, αν εχεις 1mb cache ή 2-4 κτλ

Παρολα αυτα ουτε και εγω δεν ξερω τι θα αγοραζα

Μπορει να επαιρνα τον q επειδη γουσταρω να βλεπω 4 καμπυλες στο task manager :033:

Υπαρχουν αρκετα παιχνιδια που χρησιμοποιούνε τους 4 πυρήνες :033: σε πιο κομμάτι ? antialsing p.x. Condution Lost Planet έχει τα κλασσικά 4x θξ 16x και μετά πάει Q, QX, Crisis και το εχω πετυχει σε αρκετα,

Απ την αλλη εχει πιο γρηγορο ρολοι κατα 600Mhz ο c2d, Aλλα μπορεις να τον κλοκαρεις τον Quad στα 3Ghz και στον C2D δεν θα εχεις τους +2 πυρηνες..

+1 και εγω για τον Quad

Υπαρχουν αρκετα παιχνιδια που χρησιμοποιούνε τους 4 πυρήνες :033: σε πιο κομμάτι ? antialsing p.x. Condution Lost Planet έχει τα κλασσικά 4x θξ 16x και μετά πάει Q, QX, Crisis και το εχω πετυχει σε αρκετα,

Απ την αλλη εχει πιο γρηγορο ρολοι κατα 600Mhz ο c2d, Aλλα μπορεις να τον κλοκαρεις τον Quad στα 3Ghz και στον C2D δεν θα εχεις τους +2 πυρηνες..

+1 και εγω για τον Quad

αυτό σκέφτομαι και εγώ από ότι είδα όλοι τον εχουν clockarei στα 3 και τον quad οι περισσοεροι άρα σαφώς μετράει, έχει ξεκλείδωτο το multiplier προς τα πάνω μέχρι ποσο ξέρει κανεις stock fsb και multiplier ποσο έχει??

1)Παρε quad γιατι αργοτερα μπορει να φανουν χρησιμοι

2)ο 6800 ειναι ηδη στα 3 γιγα οποτε μην περιμενεις τρελο ανεβασμα.

3)οι πιο πολλοι q6600 πανε στα 3 γιγα....

Οποτε _1 και απο μενα για τον 6600

Διόρθωση : οι πιο πολλοι q6600 πανε στα 3.6 γιγα

Δεν διαφωνω!

Εγω ειπα 3 γιγα που παει το 99% των q6600!:057:

Υ.Γ μιλαμε για αερα καi οχι νερο,επισης για καθε μερα οχι για το bench

Υ.Γ μιλαμε για αερα καi οχι νερο,επισης για καθε μερα οχι για το bench

Ποιος μιλησε για νερο ?

Και φυσικα μιλαμε για καθε μέρα, απλα χρειαζεται μια καλυτερη ψυχτρα εαν καποιος νομιζει οτι εχει προβλημα με τις θερμοκρασιες ή τον ενοχλει ο θόρυβος της μαμας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.