lazarosleon Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2007 Παιδια ως κάτοχος ενος Coolermaster STC-101 έχω βάλει έναν καθοδικό σωλήνα - κυλινδρικό (δεν ξερω πως να τον περιγράψω) ο οποίος ειναι πίσω απο τα DVD και ψύχει την μητρική στο σημείο που είναι οι μνήμες. Θελω λοιπον για το καινούργιο μου ίδιο κουτί (αγορά πλαίσιο) να βάλω τον ίδιο μόνο που μου είπανε πως δεν το φέρανε ποτέ και μόνο μέσω ψαξίματος θα τον βρω. Το θέμα είναι πως στο παλιό μου κουτί(αγορά e-shop) το πήρα από εκεί και αυτοί λέει ξεμείνανε. Δεν ξέρω λοιπόν πως να τον περιγράψω σε οποιοδήποτε άλλο μαγαζί και που να ψάξω έτσι ώστε να μου το φέρουνε. :022: :022: Το μόνο που μπορώ να περιγράψω είναι πως είναι με 3 πιν, μαύρος και ο ανεμιστήρας του είναι ασημένιος (σαν καθοδικός σωλήνας θα έλεγα).Αν κάποιος ξέρει κάτι ας το πει. Ευχαριστω.
lazarosleon Δεκέμβριος 17, 2007 Author #2 Δεκέμβριος 17, 2007 Cross Flow Fan λέγεται αν βοηθαει καπως.
beisnikos_spi Δεκέμβριος 18, 2007 #3 Δεκέμβριος 18, 2007 Αααααχ και είχα Cross flow fan... αλλά το πούλησα...
lazarosleon Δεκέμβριος 18, 2007 Author #4 Δεκέμβριος 18, 2007 Που θα βρουμε αραγε εναν???? Ποιος αλλος πουλαει σε καταστημα??? Τωρα μιλαγα με πλαισιο, δεν ξερει ποτε θα φερει, το ιδιο και το e-shop
Candyman1442169163 Δεκέμβριος 18, 2007 #5 Δεκέμβριος 18, 2007 Αυτό ψάχνεις; http://ebwstore.com/osc/product_info.php?products_id=8893http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=Cross+flow
lazarosleon Δεκέμβριος 18, 2007 Author #6 Δεκέμβριος 18, 2007 Ω ναι, αυτο ψαχνω, μα μιλησα με το ενα μαγαζι και δεν το εχει, του εχει τελειωσει και δεν αναβαθμισε την σελιδα, και η αντιπροσωπεια που το φερνει, μου ειπε πως το σταματησε μαλλον η ιδια η Coolermaster και εχει ξεμεινει η ιδια.Με παροτρυνε παντως να μην παρω το κουτι που εχω αλλα το 810 το μεγαλο, εξωτερικα ειναι ιδια ακριβως, ποια διαφορα εχουν δεν μπορω να καταλαβω.
panoc Δεκέμβριος 18, 2007 #7 Δεκέμβριος 18, 2007 παντως εγω (και τα περισσότερα reviews) θεωρουν αυτο το πραγμα αχρηστο, με 2 12αρηδες μπροστα δεν εχεις αναγκη απο τιποτα, ειδικα οταν μιλαμε για τα stacker.
lazarosleon Δεκέμβριος 18, 2007 Author #8 Δεκέμβριος 18, 2007 2 12 αρηδες θα βαλω αναγκαστικα μεσω του 3-->4 κιτ που δινει η ιδια η αντιπροσωπεια. Το θεμα ειναι πως το θελω για την ψυξη των μνημων μου που αυτος ο σωληνας χτυπαει κατευθειαν πανω τους. Ενω οι ανεμιστηρες που θα εχω εμπρος θα χανουν πιστευω την ορμή του αέρα και απλά θα δροσίζουνε λίγο.
lazarosleon Δεκέμβριος 19, 2007 Author #9 Δεκέμβριος 19, 2007 Τωρα ψαχνω να βρω το Device Module 4->3 της Coolermaster και το Πλαίσιο ΔΕΝ το εχει μέσα. Στο δε e-shop βαζω τον κωδικο (αν ειναι σωστος) 806096 που μου ειπανε στο τηλ και λεει δεν υπαρχει.Εχει καποιος απο εσας υποψη που μπορω να το βρω?????
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.