Jump to content

video projectoras

shylock

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά και πάλι....Πλησιάζουν τα χριστούγεννα και φέτος αποφάσισα να μπω στον κόσμο του video "projectora".

Εγγραψα ένα γράμμα στο santa bill να μου φέρει έναν.Τo θέμα όμως είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί και πολύ.Σto site του e-shop είδα ότι υπάρχουν 2 κατηγοριες στους προβολείς αυτούς DLP και LCD.Μπορείτε να με βοηθήσετε με αυτά γιατί πρώτη φορα τα ακούω.......

Είμαι πρόθυμος να δώσω κάπου στα 1200 "ευρουλακια" αν ο santa bill αποφασίσει να πάει αλλου φέτος....

Αν έχετε καμια καλή πρόταση για κανέναν κιόλας ακόμη καλύτερα

ty guyz keep in touch :032:

:046: :046: :046:

:033:

Ευτυχώς δεν υπάρχουν πολλές επιλογές σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Sanyo PLV-Z5

Panasonic PT100E/200E

Σας ευχαριστώ ολους.Μoνo τον panasonic δεν βρήκα.....Εσείς τι λέτε lcd η dlp???? από ότι διάβασα μου φαίνεται καλύτερος ο dlp από το lcd εσέι τι γνώμη έχετε για αυτό ?

oi dlp εχουν πιο κινηματογραφικη εικονα αλλα παρουσιαζουν το rainbow effect το οποιο ισως ενοχλησει τα ματια σου αν το καταλαβαινεις.

Συνηθως οι φθηνοι dlp δεν εχουν πολλα ρυθμιστικα (lens shift συνηθως).

LCD θα αγοραζα σε προβολεα.

LDC vs DLP 2 διαφορετικές κατηγοριες που αντιπροσωπεύουν 2 διαφορετικά ειδη θεατων. Τα dlp ειναι πιο εντυπωσιακά στην θεαση απο τα LCD. Ισχυει το rainbow effect στα dlp αν και πλεον εχουν εξελιχθεί αρκετα και δεν μας απασχολεί οπως παλαιότερα. Αντιθετως στα LCD δεν εχουμε καλο μαυρο αλλα στα καλα μοντελα εχει αντιμετωπιστεί.

Στα λεφτα που λες θα επαιρνα DLP πχ τον epson TW 700 ενω σε μεγαλύτερη κατηγορια πχ full HD θα πηγαινα σε LCD sony.

Τωρα το ειδα. Φιλε μου εχεις δικιο. Ο Epson ειναι LCD. Μπερδεύτηκα με εναν BENQ ΜΡ 721 που ειχα στα υποψιν να προτεινω.

Η αποψη μου παραμενει για τον Epson και την κατηγορια Full HD της Sony.

Εχω δει σε ενα μαγαζι συγκριτικο Optoma HD70(DLP) και το προηγουμενο μοντελο του Epson TW610(νομιζω) που ειναι LCD. Ο dlp μου αρεσε πιο πολυ. Οπως ειπαν και πιο πανω εχει πιο κινηματογραφικη εικονα και εχει καλυτερη εικονα σε συμπιεσμανα format οπως xvid. Ο LCD οπως ειναι λογικο εχει καλυτερη ευκρινεια.

Τον Optoma hd70 τελικα προτιμησε ο φιλος μου για τον οποιο γινονταν το συγκριτικο....και εχουμε δει πανω απο 100 ταινιες εως τωρα.

Αυτος λεει οτι μερικες φορες βλεπει το rainbow effect αλλα δεν εχω δει ποτε τιποτα...εξαταται και απο το ατομο.

Ενας αλλος φιλος μου πηρε τον τωρινο Epson και λεει οτι ειναι φοβερος...αν και δεν προλαβει να τον δω ακομα.

Ο Optoma ειναι πολυ πιο μικρος και κομψος επισης....

Εγω νομιζω οποιον και να παρεις δεν θα το μετανιωσεις και οι δυο θα σε καλυψουν απολυτα...

Και δεν υπαρχει καν θεμα συγκρισης προβολεα με τηλεοραση οσο μεγαλη να ειναι. Αλλη αισθηση!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.