Jump to content

Gigabyte GA-X38-DQ6 vs Asus P5E

Xorxhs

Recommended Posts

Θα βαλω εναν quad core 2.4 οποτε ποια ειναι η καλυτερη επιλογη αναμεσα σε αυτες?Gaming pc με σκοπο και το ελαφρυ o/c( 3Ghz)

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977721&product=1025198

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977721&product=1021982

θα πηγαινα σε p35 αλλα θελω να χρησιμοπιησω αυτες τις μνημες

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=983209 (τρεχουν default στα 1066)

καθως και μια 8800 gts 512 ( PCI 2.0) την οποια προκειται να αλλαξω αργοτερα με μια 9800 nvidia που θα αξιοιποει στο επακρο την 2.0

τι λετε?

H Abit μια χαρά θα τις παίξει τις μνήμες.

Τώρα για pci express 2.0 ναι εκεί θέλεις κάτι νεότερο (αν και φήμες λένε ότι το Ρ35 το υποστηρίζει αλλά πρέπει να βγει υλοποίηση δεν είναι ένα bios update από ότι φαίνεται)

Τί βρίσκεις στις Abit... (no offence)

2 είναι οι μητρικές. Gigabyte και Asus. Τις έχω δουλέψει και τις 2.

Στις abit τιποτα, στη συγκεκριμενη τα παντα.

εγω εχω δουλεψει και τις 3 εταιριες με την abit (οταν και αν φτιαξει σωστο μοντελο) να ειναι σχεδον παντα πρωτη σε ocability.

Η asus απλα καλυτερη απο τη gigabyte σε ocability.

Απο την αλλη παντα πρεπει να σκεφτομαστε το λογο money/what i get, και αυτη τη στιγμη οι τιμες των παραπανω μητρικων δε λενε τιποτα εκτος απο ενα Χ38.

περισσευουν χρηματα για καλυτερη vga καλυτερο cpu ή για καφε(δες), χωρις στην ουσια να χανεις κατι αξιόλογο.

όταν με το καλό ερθει και εδραιωθει το pci-e 2 τοτε μαλλον θα ειναι και ο καιρός να αναβαθμιστούμε όλοι.

π κανονας λεει αγοραζω αυτο που χρειαζομαι τωρα οχι αυτο που θα χρειαστω μεθαυριο, γιατι πολυ απλα ποτε δε ξερεις ποτε και πως θα ερθει το μεθαυριο ;)

Στις abit τιποτα, στη συγκεκριμενη τα παντα.

εγω εχω δουλεψει και τις 3 εταιριες με την abit (οταν και αν φτιαξει σωστο μοντελο) να ειναι σχεδον παντα πρωτη σε ocability.

Η asus απλα καλυτερη απο τη gigabyte σε ocability.

Απο την αλλη παντα πρεπει να σκεφτομαστε το λογο money/what i get, και αυτη τη στιγμη οι τιμες των παραπανω μητρικων δε λενε τιποτα εκτος απο ενα Χ38.

περισσευουν χρηματα για καλυτερη vga καλυτερο cpu ή για καφε(δες), χωρις στην ουσια να χανεις κατι αξιόλογο.

όταν με το καλό ερθει και εδραιωθει το pci-e 2 τοτε μαλλον θα ειναι και ο καιρός να αναβαθμιστούμε όλοι.

π κανονας λεει αγοραζω αυτο που χρειαζομαι τωρα οχι αυτο που θα χρειαστω μεθαυριο, γιατι πολυ απλα ποτε δε ξερεις ποτε και πως θα ερθει το μεθαυριο ;)

Σωστό σε βρίσκω! Απλά εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου το o/c γι αυτό προτιμώ την Gigabyte! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.