Xorxhs Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2007 Θα βαλω εναν quad core 2.4 οποτε ποια ειναι η καλυτερη επιλογη αναμεσα σε αυτες?Gaming pc με σκοπο και το ελαφρυ o/c( 3Ghz)http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977721&product=1025198http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977721&product=1021982 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Δεκέμβριος 16, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2007 καμια απο τις 2, αυτη χρειάζεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xorxhs Δεκέμβριος 16, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2007 θα πηγαινα σε p35 αλλα θελω να χρησιμοπιησω αυτες τις μνημεςhttp://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=983209 (τρεχουν default στα 1066)καθως και μια 8800 gts 512 ( PCI 2.0) την οποια προκειται να αλλαξω αργοτερα με μια 9800 nvidia που θα αξιοιποει στο επακρο την 2.0τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Δεκέμβριος 16, 2007 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2007 H Abit μια χαρά θα τις παίξει τις μνήμες.Τώρα για pci express 2.0 ναι εκεί θέλεις κάτι νεότερο (αν και φήμες λένε ότι το Ρ35 το υποστηρίζει αλλά πρέπει να βγει υλοποίηση δεν είναι ένα bios update από ότι φαίνεται) Link to comment Share on other sites More sharing options...
beisnikos_spi Δεκέμβριος 16, 2007 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2007 καμια απο τις 2, αυτη χρειάζεσαιΤί βρίσκεις στις Abit... (no offence)2 είναι οι μητρικές. Gigabyte και Asus. Τις έχω δουλέψει και τις 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xorxhs Δεκέμβριος 17, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 οποτε,επανερχομαι ξανα...ποια απο τις δυο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Δεκέμβριος 17, 2007 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Τί βρίσκεις στις Abit... (no offence)2 είναι οι μητρικές. Gigabyte και Asus. Τις έχω δουλέψει και τις 2. Στις abit τιποτα, στη συγκεκριμενη τα παντα. εγω εχω δουλεψει και τις 3 εταιριες με την abit (οταν και αν φτιαξει σωστο μοντελο) να ειναι σχεδον παντα πρωτη σε ocability. Η asus απλα καλυτερη απο τη gigabyte σε ocability. Απο την αλλη παντα πρεπει να σκεφτομαστε το λογο money/what i get, και αυτη τη στιγμη οι τιμες των παραπανω μητρικων δε λενε τιποτα εκτος απο ενα Χ38. περισσευουν χρηματα για καλυτερη vga καλυτερο cpu ή για καφε(δες), χωρις στην ουσια να χανεις κατι αξιόλογο. όταν με το καλό ερθει και εδραιωθει το pci-e 2 τοτε μαλλον θα ειναι και ο καιρός να αναβαθμιστούμε όλοι. π κανονας λεει αγοραζω αυτο που χρειαζομαι τωρα οχι αυτο που θα χρειαστω μεθαυριο, γιατι πολυ απλα ποτε δε ξερεις ποτε και πως θα ερθει το μεθαυριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
beisnikos_spi Δεκέμβριος 17, 2007 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 Στις abit τιποτα, στη συγκεκριμενη τα παντα.εγω εχω δουλεψει και τις 3 εταιριες με την abit (οταν και αν φτιαξει σωστο μοντελο) να ειναι σχεδον παντα πρωτη σε ocability. Η asus απλα καλυτερη απο τη gigabyte σε ocability. Απο την αλλη παντα πρεπει να σκεφτομαστε το λογο money/what i get, και αυτη τη στιγμη οι τιμες των παραπανω μητρικων δε λενε τιποτα εκτος απο ενα Χ38. περισσευουν χρηματα για καλυτερη vga καλυτερο cpu ή για καφε(δες), χωρις στην ουσια να χανεις κατι αξιόλογο. όταν με το καλό ερθει και εδραιωθει το pci-e 2 τοτε μαλλον θα ειναι και ο καιρός να αναβαθμιστούμε όλοι. π κανονας λεει αγοραζω αυτο που χρειαζομαι τωρα οχι αυτο που θα χρειαστω μεθαυριο, γιατι πολυ απλα ποτε δε ξερεις ποτε και πως θα ερθει το μεθαυριο Σωστό σε βρίσκω! Απλά εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου το o/c γι αυτό προτιμώ την Gigabyte! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Δεκέμβριος 17, 2007 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2007 P5E την εχω και ειναι ΟΚ απλα τα heat pipes ειναι μεγαλα και δεν κουμπονε η ninja rev B οποτε ξυλωθηκαν και ξαναμπηκαν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.