Jump to content

xfx καρτα γραφικων

haz92

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σε όλους.

θα ήθελα τη γνώμη όλον. Μετά από συζήτηση με αρκετά άτομα αποφάσισα αν πάρω αυτή τι κάρτα γραφικών

http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=8959

από εσάς θέλω 3 πράγματα πρώτον να μου πείτε αν έχετε ακούσει τίποτα κακό γενικά για την xfx η τίποτα παράπονα, δεύτερον πως σας φαίνεται γενικά σαν κάρτα γραφικών και τρίτον αν έχετε τίποτα καλύτερο με μεγιστη τιμή τα 210 ευρώ.

ευχάριστο προκαταβολικά όσους απαντήσουν:)

Καλησπερα και καλωσηρθες.

Μια που φτανεις στα 210€ για μια καρτα γραφικων με 256ΜΒ ram.

Αποψη μου να κανεις την "υπερβαση" βαζοντας 20 ευρω παραπανω για να παρεις την 8800GT με 512MB ram. Ουσιαστικα κανε μια ερευνα αγορας και οπου βρεις την φθηνοτερη 8800GT 512MB, την χτυπας.

Ενδεικτικα ριξε μια ματια εδω

Γνωμη μου ειναι να μην την παρεις. Και ο λογος ειναι τα 256μβ μνημης. Με τα ιδια λεφτα παιρνεις 8800γτ με 512μβ. Εναλλακτικη προταση με παραπλησιες επιδοσεις ειναι η 3870 της ατι.

έριξα παντού ματιές και στην αρχή ήθελα την 512 αλλα συζήτησα και με κάποια άτομα και μου είπαν ότι δεν έχει "πραγαμτικα" πολύ 256 η 512mb κοίτα τώρα έχω gecube x1950 pro512mb.

και είδη έχω υπερβεί το όριο p είχα βάλει τα 200 ευρώ

έριξα παντού ματιές και στην αρχή ήθελα την 512 αλλα συζήτησα και με κάποια άτομα και μου είπαν ότι δεν έχει "πραγαμτικα" πολύ 256 η 512mb

εξηγεις λίγο το παραπανω ?

Αφου το οριο των 200€ ειναι ηδη τραβηγμενο απο τα μαλια συμφωνα με τον προυπολογισμο σου, τοτε ισως ειναι καλυτερη επιλογη να διαλεξεις μια απο τις καινουριες ATI.

τι εννοείς να εξηγήσω.....

έχω ati και δεν θέλω να πάρω παλι να πω την αλήθεια δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένος...

έχετε κάποιο συγκερκιμενο λόγο να υποστηρίζεται ότι τα 256mb είναι τόσο χαλια p τα έχετε τελείως εκτος τις σκέψης σας γενικά?

Τα 256ΜΒ δεν ειναι πλεον αρκετα για gaming σε σοβαρη αναλυση με φιλτρα.

1. Πάρε την καρτούλα που είδες είναι πολύ καλή. Φυσικά η έκδοση με τα 512 είναι καλύτερη, αλλά είναι και ακριβότερη.

-ΠΡΟΣΟΧΗ: Καλύτερα στις ρυθμίσεις των παιχνιδιών που θα παίζεις να μή βάζεις την ποιότητα των textures στο high αλλά στο medium, ώστε να μη γεμίζεις τη μνήμη.

2. Σαν μάρκα η XFX θεωρείται καλή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.