Jump to content

Σχεδόν καινούριο σύστημα

ArchAngel

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πάει η gigabyte 648fx. Τα τίναξε. Ευτυχώς που είχα προλάβει και πήρα το σύστημα της υπογραφής. Το παλιό πισι, το οποίο είχε μείνει στην αδερφή μου, αποτελούνταν από την εν λόγω μητρική και

P4 2.4 northy, 6800LE , 768 ram αμφιβόλης προέλευσης, 80άρι σκληρό IDE, DVDRW και 400άρι τροφοδοτικό Zallman.

Σκέφτομαι λοιπόν να αλλάξω mobo , cpu, vga και ram. Δεδομένου ότι το πισι θα χρησιμοποιείται μόνο για κανα office και κανα DVD rip από την αδερφή μου, άντε και κανά WoW όταν είμαι εγώ εκεί τί μου προτείνετε να πάρω??? Overcklocking πάσης φύσεως απορρίπτεται. Windows XP που υπάρχουν ήδη για να μην μπερδευτεί με τα Vista. Οθόνη θα μείνει η 17άρα CRT.Budget στα 250 €. Εγώ λέω

AMD 4800 Χ2 στα 65

Asus M2A-VM στα 60

8600gt ή 1950gt στα 100

1gb ram όποια να ναι στα 20

Μήπως έχετε να προτείνετε κάτι άλλο, χωρίς να ξεπερνάει το budget????

Kαι γιατί απλά να μη βρεις μια μεταχειρισμένη μητρική στα 30 ευρώ;

Και γω αυτό σκέφτηκα στην αρχή, αλλά μετά λέω γιατί να μην κάνω και ένα φρεσκάρισμα για να κρατήσει 3, 4 χρονάκια ακόμα ?

Επίσης τον παλιό επεξεργαστή και την κάρτα θα τα δόσω σ' ένα φίλο που του χρωστάω μια χάρη και θέλει να φτιάξει κατεβαστήρι......

P.S. Χρόνια πολλά για τις προάλλες.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.