Jump to content

INVALID SYSTEM DISK

giorgos241442169227

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα παιδια εχω βαλει ενα δισκο στο λαπτοπ μου, και οταν ανοιγω το λαπτοπ για να κανω εγκατασταση τα windows σε αυτο το δισκο μου βγαζει το μηνυμα:invalid system disk,replace the disk and then press any key. εχετε καμια ιδεα τι πρεπει να κανω.χιλια ευχαριστω!!!!

Μετά απο πολύ κούραση δίσκου το ειχε βγαλει και σε ένα φορητό φίλου... Εκανα κάμποσα restarts και μετά ήταν εντάξει.Για δες το έτσι αλλα μάλλον που το δισκάκι δεν την βγάζει καθαρή.Αν ειναι σε εγγυηση δώσε το για καμια αλλαγη δισκου

manolis δεν πρεπει να εχει προβλημα ο σκληρος γιατι σαν εξωτερικος δουλευει κανονικα ,απλα εγω τωρα τον εβαλα μεσα για να εγκαταστησω τα windows εκει..

το συγκεκριμενο μυνημα το βγαζει γιατι παει να φορτωσει τα windows απο το σκληρο δισκο, ο δισκος δεν εχει windows οποτε ειναι λογικό να το εμφανίζει.

μπες στο bios και επελεξε first boot device το cd/dvd-rom του laptop σου ωστε να bootαρει απο το cd για να μπορεσεις να κανεις εγκατασταση τα windows.

Ναι σωστά μιλησε ο αποπάνω , επειδή δεν έχει λειτουργικό βγάζει αυτό το μυνημα. Πρέπει να στησεις το λειτουργικό βάζοντας σαν πρώτη συσκευυή εκίνησης το cd ώστε να ξεκινήσει η εγκατάσταση και το φορμάρισμα του σκληρού...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.