Jump to content

Εξωτερικός HDD

Heatspreader

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια χαρά σε όλους τους φίλους!

Αυτόν το καιρό θέλω να κάνω Back-Up τα δεδομένα μου και θέλω να αγοράσω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο.

Χρειάζομαι γύρω στα 300GB και θέλω και λίγο extra χώρο για να κάνω μεταφορές δεδομένων με φίλους.

Αρχικά σκεφτόμουν για τον WD My Book 500GB, αλλά από όσα έχω διαβάσει και να μου τον χαρίζανε δεν τον έπαιρνα.

Έχω βρει στα 100Ευρώ τον Lacie και έναν Verbatim στα MediaMarkt. Και οι δύο είναι στα 500GB και έχουν ίδια τιμή.

Ποια είναι η γνώμη σας?

Γιατί όχι τον mybook???Προσωπικά έχω τον My Book esential 750GB και είμαι μια χαρά ικανοποιημένος όπως και τον Seagate Freeagent (250GB)μια χαρά είναι...Μην είσαι αρνητικός στους My Book είναι μια χαρά...

OXI mybook μην το κανεις,τσαμπα να στον εδιναν παλι οχι την εχω παθει 2 φορες συνεχομενες.Προσωπικα σου προτεινω η να παρεις μια θηκη fantec και εναν seagate με 5 χρονια εγγυηση η εναν wd με 5 χρονια εγγυηση.Μπορει να σουστηχεισι 20 ευρω παραπανω αλλα ειναι2 φορες ποιο γρηγορος συνδιασμος απο τον mybook σε usb 2 και σε e-sata φανταζεσαι τι γινεται....ΠΥΡΑΥΛΟΣ

απο ποτε η wd βγαζει καλες υλοποιησεις σε εξωτερικους εκτος απο passport ?Ποτε ακομα και ο ethernet ειναι για πεταμα πραγματικα με τις ελεινες του ταχυτητες.Μην κανεις τυφλες κινησεις αυτη ειναιη αποψη μου προτημισε μια καλη θηκη με ενα πολυ καλο chipset και σατα συνδεση και θα εισαι εγγυημενα οκ

Γεια χαρά σε όλους τους φίλους!

Αυτόν το καιρό θέλω να κάνω Back-Up τα δεδομένα μου και θέλω να αγοράσω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο.

Χρειάζομαι γύρω στα 300GB και θέλω και λίγο extra χώρο για να κάνω μεταφορές δεδομένων με φίλους.

Αρχικά σκεφτόμουν για τον WD My Book 500GB, αλλά από όσα έχω διαβάσει και να μου τον χαρίζανε δεν τον έπαιρνα.

Έχω βρει στα 100Ευρώ τον Lacie και έναν Verbatim στα MediaMarkt. Και οι δύο είναι στα 500GB και έχουν ίδια τιμή.

Ποια είναι η γνώμη σας?

Φίλε Lafas έχω αυτήν την θήκη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804960

αχρησιμοποίητη στην αρχική της συσκευασία άν σ' ενδιαφέρει στείλε μου mail konkarien@vivodinet.gr ,να τα πούμε,γιατί εγώ δεν την χρειάζομαι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.