cyberguy Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2007 Για να μαθαινουν οι νεοι και να θυμουνται οι παλιοι amd 2.4 asus 9600 xt asus mobo thermaltake aquarium Ακομα τοτε δεν υπηρχε ο ορος watercool στην ελλαδα. Δυστηχως δεν εχω φωτο απο την μετατροπη σε ενεργο υδροψυξη που εκανα πατεντα αργοτερα. Και τα χωρεσα ολα μεσα στο κουτι του aquarium Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Δεκέμβριος 13, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Οι εικόνες ................................... χίλιες λέξεις .......Πολύ καλός Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Δεκέμβριος 13, 2007 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Το 2003 παιζαμε για τα καλα με watercooling . Και καποιος φιλος ... απο το 2002 με chiller . http://forums.delphiforums.com/n/mb/message.asp?webtag=overcl_cooling&msg=16.1Μαλλον δεν πρεπει να ειχες προλαβει το pctech.gr ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Δεκέμβριος 13, 2007 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Δυστυχώς Στέλιο ΟΧΙ ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandrosss Δεκέμβριος 14, 2007 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2007 αρχες 2004 νερακι εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Δεκέμβριος 14, 2007 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2007 Απ οσο θυμαμαι στα μεσα 2003 ειχα φτιαξει την πρωτη μου υδροψυξη και γω,με τον πρωτο Α64 που πηρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberguy Δεκέμβριος 14, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2007 εγω απλως θυμαμε οτι ξεκινησα το project απο σκωτια και οταν κατεβηκα ελλαδα για χριστουγεννα εψαχνα ενα block. και δεν εβρισκα τιποτα.Δεν το ειπα υποτιμητικα προς καποιον, αλλα προς την ιδεολογια των μαγαζιων που δεν εισαγαν τετοια προιοντα.Παντως αν εχει παρει κανεις το thermaltake aquarium με ενεργη υδροψυξη απο overclockers.co.uk να ξερετε πως ειναι η δικια μου πατεντα που την ειχα πουλησει προς 600 λιρες (ξερω θα μπορουσα να παρω παραπανω,αλλα ποιος τρεχει τωρα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Δεκέμβριος 14, 2007 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2007 Πραγματι θα μπορουσες να εχεις βγαλει πολλα με την πατεντα.Για να βρεις μπλοκ ηταν λιγο δυσκολο,εγω ειχα παρει ψυγειο απο ενα μηχανακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.